Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (301. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 1500 km dolmadan 2-3 defa gazı kökledim diye pişmanlık yaşıyorum, sen olduğun yerde turmu atıcaksın bu arabayla valahi benim içim acır :D
  • çok teşekkürler sizlerde kazasız belasız kullanırsınız inş.
  • Arkadaşlar aracınınstandar ses sistemi nasıl bide kaç hoparlör var?
  • hayırlı olsun arabanız yeni olduğu için tüketimi fazla sanırım yoksa kemer ve kemer antalya arası gerçi hız fazla ama karma tüketim değeri gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçende aracı servise goturdugumde orada yan aynaları karbon fiber kaplı bir C gördüm görüntü oldukça hoşuma gitti,Mercedes orjinal parçalara baktım fiyat bence yüksek,bunu daha uygun nerden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı olsun. kazasız günlerde kullanın. rengi de güzelmiş nazar değmesin.

Bu arada araçlarını yeni teslim alan veya alacak olanlar, ilk 1500km (rodaj) kullanımda dikkat edilmesi gerekenleri gözardı etmesin. neticede bu bir makine. ekli resimdeki bilgiler ve dahasını andriod marketten MB Guide adlı programda detaylı bulabilirsiniz.

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• Arkadaşlar bu Cumartesi 30bin bakımını yani 2. Bakımını yaptırıcam. Fiyat hakkında bilgisi olan var mı?
    Bu arada son 12bin km ortalama Yakıt tüketimi 8,6lt/100km
    15-20bin km'den sonra 0,5lt daha az yakıyor gibime geldi...

• Bu araç c180 mi c200 mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr.tolgaaa D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    sorunuzun cevabını bilmiyorum malesef fakat benim size bir sorum olucak aracınızdaki ses sistemi standart olanmı standartsa kaç hoparlör var ve ses kalitesi nasıl?:)
  • Burak698 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Seyahatteyim mesajını şimdi gördüm.
    Far konusunda ben sana 2 kod yazdım. İkisini de eklediniz değil mi?
    SA 628
    SA 642
    Şunun için soruyorum, SA 642 alıp orada bırakmayın, SA 628, SA 642 alınmadan alınamaz ama maalesef W205 de sen söylemessen de alınmaz.
    Parası para değil 500 TL civarıdır. Alırsan araç farları ekli resimdeki özelliği kazanır. Hatta daha fazlasını da yapar.
    Yazmayayım gece kullanın siz görün :-)
    Tabiki almadı iseniz alıp almama konusunda son karar herzaman olduğu gibi sizin.

SA 916, 66 LT yakıt tankı demek. Aslında opsiyon, MBT son derece doğru kararla bu opsiyonu standart olarak gösterdi ama birkaç örneği var, 46 lt yakıt deposu ile gelen araç var. Kazara 46 lt ile alıp sık sık akaryakıt istasyonuna gitmeyin diye yazmıştım.

Birde şu var, siz aracı aldınız, bıurakın almay,ı teklif alırken bile isterseniz kod dökümlü teklif alabilirsin.
    Opsiyonlara bağlı olarak yaklıaşık 3 sayfadır. Anladığım kadarı ile elinde bu yok. Satış temsilcine söyle, versin.
    Para kolay kazanılmıyor, ben gecenin bu vakti evimden uzaktayım. Eminim baban da kolay kazanmıyor.
    Satış temsilcisi de işini yapsın, değil mi?
    Neyse, bu listede araçta aldığınız kodları ve tek satırlık açıklamasını görürsün. Takibin daha kolay olur.
    Aracı teslim alırken de lütfen unutma, aracın data kartının basılıp teslimini iste.
    Bu ilk detaylı teklifte verilen listenin final hali. Şasi, motor numaran filan da yazar. Koy bir kenara dursun, ilerde satarken, takasa verirken çok işe yaradığını göreceksin :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet015858

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim kardeşim peki mühendislik menüsünden değil mercedesin bana kapatma imkanı tanıdığı menüden kapatırsam beni tatmin edecek derecede yanlayabilirmiyim ilk kez bi mercedes kullanıcısı olacağım için mercedesin esp sistemi hakkında pek bi bilgim yok ?
    limit dediğiniz sadece belli bi süremi esp devre dışı kalıyor ?
    Mesela ben olduğum yerde dakikalarca dönmek istesem bi kaç tur sonra esp devreye girerek benim zevkime noktamı koyacak. :/ ?

Söyle söyleyeyim, genel anlamda Mercedesin güvenlik sistemleri ile benim kayınvalidemin ortak özelliği her b.ka karışmalarıdır.
    Siz iddialısınız anladığım kadarı ile. Emnim W205 standart ayarlarla sizi tatmin edecek oranda yanlamalara karışır.

O ESP kapama tuşu siz yanlayın diye değil, araç cam gibi buzun üzerinde kalkabilsin diyedir.

ESP de tuşdan kapattığınızda hem süre limiti hemde sensörlerden gelen bilgi limiti var. Açısal kaymaya bir yere kadar izin veriyor. Ençok S+modda izin verdiğini biliyorum ama merak edip kaç derece, ne kadar süre diye bakmadım.

Teknik anlamda sizin istediğiniz esp kapamakla filan olmaz, yapılabilir olduğunu biliyorum ama beni lütfen azad edin.
    Buraya yazıp sonra hem hukuken hemde vijdanen azab çekmek istemem.
    Araç sizin, karar sizin. İstediğinizi yapın.
    Beni anlayışla karşılayacağınız umuyorum.

• Gursel07 G kullanıcısına yanıt
    Çok güzel araç, çok güzel renk.
    Güle güle kullanın.
  • orhansen O kullanıcısına yanıt
    Tekrardan teşekkür ederim kardeşim :)

peki ben arabayı kaç km zorlamamalıyım. ?

yada zorlarsam ne gibi sıkıntılara yok açar ?

kusuruma bakma biraz çok soru soruyorum ama sıfır araçlarla ilgili pek bi bilgim yok :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansen

Merhaba.
    Seyahatteyim mesajını şimdi gördüm.
    Far konusunda ben sana 2 kod yazdım. İkisini de eklediniz değil mi?
    SA 628
    SA 642
    Şunun için soruyorum, SA 642 alıp orada bırakmayın, SA 628, SA 642 alınmadan alınamaz ama maalesef W205 de sen söylemessen de alınmaz.
    Parası para değil 500 TL civarıdır. Alırsan araç farları ekli resimdeki özelliği kazanır. Hatta daha fazlasını da yapar.
    Yazmayayım gece kullanın siz görün :-)
    Tabiki almadı iseniz alıp almama konusunda son karar herzaman olduğu gibi sizin.

SA 916, 66 LT yakıt tankı demek. Aslında opsiyon, MBT son derece doğru kararla bu opsiyonu standart olarak gösterdi ama birkaç örneği var, 46 lt yakıt deposu ile gelen araç var. Kazara 46 lt ile alıp sık sık akaryakıt istasyonuna gitmeyin diye yazmıştım.

Birde şu var, siz aracı aldınız, bıurakın almay,ı teklif alırken bile isterseniz kod dökümlü teklif alabilirsin.
    Opsiyonlara bağlı olarak yaklıaşık 3 sayfadır. Anladığım kadarı ile elinde bu yok. Satış temsilcine söyle, versin.
    Para kolay kazanılmıyor, ben gecenin bu vakti evimden uzaktayım. Eminim baban da kolay kazanmıyor.
    Satış temsilcisi de işini yapsın, değil mi?
    Neyse, bu listede araçta aldığınız kodları ve tek satırlık açıklamasını görürsün. Takibin daha kolay olur.
    Aracı teslim alırken de lütfen unutma, aracın data kartının basılıp teslimini iste.
    Bu ilk detaylı teklifte verilen listenin final hali. Şasi, motor numaran filan da yazar. Koy bir kenara dursun, ilerde satarken, takasa verirken çok işe yaradığını göreceksin :-)

Abi bilgilendirmeler için çok saol senin dediğin gibi yaptık farları uzun far yardımcısı ile aldık :)

Yakıt tankını sorucam musteri temsilcisine.

data kartının basılmasınıda babamada söyledim inş unutmayıztemmuz a kadar:))

• çok teşekkürler sizde.
  • Gursel07 G kullanıcısına yanıt
    Kanka boşver ver yanı gitsin ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulbas

Hocam hayırlı olsun. kazasız günlerde kullanın. rengi de güzelmiş nazar değmesin.

Bu arada araçlarını yeni teslim alan veya alacak olanlar, ilk 1500km (rodaj) kullanımda dikkat edilmesi gerekenleri gözardı etmesin. neticede bu bir makine. ekli resimdeki bilgiler ve dahasını andriod marketten MB Guide adlı programda detaylı bulabilirsiniz.

Bunlarda türkçesi.
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONUW205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• Arkadaşlar merhaba w205 c180 amg aracımda bu gün P den D ye veya R ye geçerken hafif öne doğru sarsılma olmaya başladı şu an bazen oluyor bazen olmuyor sebebi nedir ve sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşlar c200 d si olanlar yakıt tüketimini söylerse çok sevinirim

sizetinde c200 dizel için 3.8-4.2 demiş ama kimsede buna yakın rakamlar yok kafama takıldı :(

Birde kesinlikle burmester almalısın diyen varmı hala şasımız var ama emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak698 -- 30 Nisan 2015; 17:40:02 >
  • Herkese merhaba, bizimde siparişini vermiş olduğumuz c200 d aracımız var.Muhtemel teslimat tarihi haziran sonu,herhangi bir erken teslimattan bahsedilmedi.360 derece kamera ekletmiştik ve fiyatı 2850TL civarı idi, şimdi konfiguratora baktığımda bunun 1500TL civarında bir rakam olduğunu görüyorum.Fiyatta bir düşüşmü oldu bu arada? Birde yüksek kapasiteli SCR tankını biz opsiyon olarak paralı almıştık. Şu anda standart özellik olarak görünüyor. Bunlarla ilgili fiyat güncellemesi isteme hakkımız olur sanırım, ne de olsa araç üretime dahi girmedi.

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.