Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (302. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cksahin

Herkese merhaba, bizimde siparişini vermiş olduğumuz c200 d aracımız var.Muhtemel teslimat tarihi haziran sonu,herhangi bir erken teslimattan bahsedilmedi.360 derece kamera ekletmiştik ve fiyatı 2850TL civarı idi, şimdi konfiguratora baktığımda bunun 1500TL civarında bir rakam olduğunu görüyorum.Fiyatta bir düşüşmü oldu bu arada? Birde yüksek kapasiteli SCR tankını biz opsiyon olarak paralı almıştık. Şu anda standart özellik olarak görünüyor. Bunlarla ilgili fiyat güncellemesi isteme hakkımız olur sanırım, ne de olsa araç üretime dahi girmedi.

olur bence bildiğim kadarıyla araç banda girene kadar değişim bile yapabiliyorsun

bu arada aracınız hayırlı olsun:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak698 -- 30 Nisan 2015; 20:58:30 >
  • Arkadaşlar merhaba w205 c180 amg aracımda bu gün P den D ye veya R ye geçerken hafif öne doğru sarsılma olmaya başladı şu an bazen oluyor bazen olmuyor sebebi nedir ve sorunu nasıl çözebilirim.Bu sorunu yaşayan varmı. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak698

quote:

Herkese merhaba, bizimde siparişini vermiş olduğumuz c200 d aracımız var.Muhtemel teslimat tarihi haziran sonu,herhangi bir erken teslimattan bahsedilmedi.360 derece kamera ekletmiştik ve fiyatı 2850TL civarı idi, şimdi konfiguratora baktığımda bunun 1500TL civarında bir rakam olduğunu görüyorum.Fiyatta bir düşüşmü oldu bu arada? Birde yüksek kapasiteli SCR tankını biz opsiyon olarak paralı almıştık. Şu anda standart özellik olarak görünüyor. Bunlarla ilgili fiyat güncellemesi isteme hakkımız olur sanırım, ne de olsa araç üretime dahi girmedi.

olur bence bildiğim kadarıyla araç banda girene kadar değişim bile yapabiliyorsun

bu arada aracınız hayırlı olsun:)

Teşekkürler...

• quote:

Arkadaşlar c200 d si olanlar yakıt tüketimini söylerse çok sevinirim

sizetinde c200 dizel için 3.8-4.2 demiş ama kimsede buna yakın rakamlar yok kafama takıldı :(

Birde kesinlikle burmester almalısın diyen varmı hala şasımız var ama emin değilim

şuan araçlar henüz düşük kilometrelerde olduğu için tatminkar bilgi almanız zor. motor olarak bakarsanız önceki sayfada verdiğim değerleri gözönünde bulundurarak bu aracın min max yakıt tüketim değerlerini tahmin edebilirsiniz. özetle bu aracı 150-170km hızlarda sürmeniz halinde en iyi ihtimalle ortalama 6.0-6.3 arası, 100-120km hızları arasında ise 4.4-4.8 arası değerler rahatlıkla görülebilir.
  • quote:

Elimizdeki fiyatlar şuanki durum için. Aracı teslim alırken o zamanki fiyatlar ve verilen indirim oranı uygulanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sulbas

quote:

Arkadaşlar c200 d si olanlar yakıt tüketimini söylerse çok sevinirim

sizetinde c200 dizel için 3.8-4.2 demiş ama kimsede buna yakın rakamlar yok kafama takıldı :(

Birde kesinlikle burmester almalısın diyen varmı hala şasımız var ama emin değilim

şuan araçlar henüz düşük kilometrelerde olduğu için tatminkar bilgi almanız zor. motor olarak bakarsanız önceki sayfada verdiğim değerleri gözönünde bulundurarak bu aracın min max yakıt tüketim değerlerini tahmin edebilirsiniz. özetle bu aracı 150-170km hızlarda sürmeniz halinde en iyi ihtimalle ortalama 6.0-6.3 arası, 100-120km hızları arasında ise 4.4-4.8 arası değerler rahatlıkla görülebilir.

Alıntıları Göster
    Beyler avantgarde olan siparişimi amg ye çevirmeyi düşünüyorum. kafama takılan şey ise: aracın motor gücü belli. yani gerçek bir amg değil. aracın arka lastikleri de, ön lastiklerden farklı olarak 245-45-R18 geliyor. peki bu geniş lastiklerin yakıt tüketimine ve çekişe etkisi nasıl olur?

• quote:

Beyler avantgarde olan siparişimi amg ye çevirmeyi düşünüyorum. kafama takılan şey ise: aracın motor gücü belli. yani gerçek bir amg değil. aracın arka lastikleri de, ön lastiklerden farklı olarak 245-45-R18 geliyor. peki bu geniş lastiklerin yakıt tüketimine ve çekişe etkisi nasıl olur?

Biz avantgarde aracı renk ve dişbudak opsiyonuyla fascinationa çevirdik. Düz beyaz amg de olabilirdi ancak yere yakın 1.5-2 cm daha. Eğer hep düzgün yolda sürecekseniz neden olmasın. Tüketime etkisi arttırır ancak ne kadar arttırır emin degilim. 18 inch jant güzel görünüyor ama o jant yine konforu azaltacaktır. Birde tabi süspansiyon meselesi var. Amg yani spor araç alacaksınız birde rahat olması için konfor süspansiyonla sipariş ederseniz aracın ruhuna ters geldigini de duydum.

• Biz konfor öncelikli olması için exclusive donanımı seçtik. Ancak rengi düz beyaz seçtik hala aklima yatmadi dogru kararmı verdik diye. Siyah hariç hangi renk gider sizce exclusive donanima?

• quote:

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar,
    Uzun zamandır almayı düşündüğüm Mercedes c 200 dizel araç siparişini bu gün verdim.
    C200 AMG paket Kutup Beyazı Temmuz teslimi.

Ekstra donanım alarak;
    105 İpek Beji Artıco Deri, espresso kahvesi konsol
    H09 Kahverengi dişbudak ağacından, açık damarlı ahşap süsleme
    P65 Koltuk Konfor Paketi
    628 Adaptif Uzun Far Yardımcısı
    642 Led Akıllı Işık Sistemi
    810 Burmester surround ses sistemi
    360 Derece Kamera
    Süspansiyon olarak 485 Konforlu AGILITY CONTROL adaptif süspansiyon seçtim. Ancak kararsız kaldığım konu ST AIRMATIC Süspansiyon konusunda çok ısrarcı oldu ve 4 müsterisine verdiğini ve alan kişilerin teşşekkür için aradıklarını söyledi alan kullanan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Not: Garanti kapsamı dahilinde servisler bin-bir dereden su getiriyorlarmış AIRMATIC SÜSPANSİYON Tanesi 8.000TL. Birde ışıklı kapı kolları için hangi opsiyonu almam gerek kodunu ve fiyatını bilen varsa onu da eklettirmek istiyorum..

Allah herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah...

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• quote:

Biz konfor öncelikli olması için exclusive donanımı seçtik. Ancak rengi düz beyaz seçtik hala aklima yatmadi dogru kararmı verdik diye. Siyah hariç hangi renk gider sizce exclusive donanima?

bayinin birinde lacivertini görmüştüm hoş duruyordu. exclusive makam aracı tadında malum o yüzden koyu renkler daha oturaklı durur kanısındayım. ama koyu renkli araçların bakımı da zor oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gursel07

çok sağolun hepimize. arabayı alınca fullettim depoyu 250 tl tuttu. dün bitti 850 km yapmış. antalya kemerde oturuyorum. genelde şehiriçi kullanım. 4 kere antalyaya git gel yaptım bir seferinde 130-140 la gittim diğerlerinde 90-110 arası kullandım. şehiriçinde de nadiren hızlı kalkış yaptım ortalama tüketim şu an 7.0 lt.

ilk defa arkadan itişli bi araba kullandım bana çok zevkli geldi. arabayı almadan önce burayı takip ediyordum clio motor sesi var felan yazanları görünce canım sıkılmıştı ama kesinlikle öyle birşey yok. ben motor sesine bayıldım bundan önce 2012 1.6 tdi jetta vardı onu satıp c200 ü aldık. bunu kullanınca anladım jettanın motoru ön kaput altında değilde yanımdaymış resmen çok ses alıyordu jetta ama c200 yalıtımı güzel.

isterseniz bir kaç resimde atabilirim.

Aracınız diZel ise önden çekiş olmalı,arkadan itiş benzinlilerde var...

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Biz avantgarde aracı renk ve dişbudak opsiyonuyla fascinationa çevirdik. Düz beyaz amg de olabilirdi ancak yere yakın 1.5-2 cm daha. Eğer hep düzgün yolda sürecekseniz neden olmasın. Tüketime etkisi arttırır ancak ne kadar arttırır emin degilim. 18 inch jant güzel görünüyor ama o jant yine konforu azaltacaktır. Birde tabi süspansiyon meselesi var. Amg yani spor araç alacaksınız birde rahat olması için konfor süspansiyonla sipariş ederseniz aracın ruhuna ters geldigini de duydum.

cevap için teşekkürler. evet yere yakın olması aslında güzel görüntü sağlıyor. özellikle janların büyüklüğü aracın havasını değiştiriyor. ama spor süspansiyonlar da komfor kaybı demek. bir seçim yapmam lazım..

• stilwater S kullanıcısına yanıt
    ışıklı kapı kolları "keyless go konfor paketi" ile geliyor, anahtarsız araç kapılarını-bagajı açıp kapatma özelliği dahil oluyor. "keyless go start" değil yanlız, onla karıştırmayınız.
  • Yeni coupe den son haber. Aralik ayinda satisa sunulacagi yazilmis.

http://blog.mercedes-benz-passion.com/2015/04/c-klasse-coupe-feiert-dezember-markteinfuehrung/

• Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu konu başlığı altından birçoğunuzun yazılarını takip ettim öncelikle verdiğiniz bilgiler için sağolun. Dün c180 amg siyah içi kırmızı siparişini verdim. Ekstra olarak akıllı LED far ve koltuk konfor paketi eklettim fakat başka önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• mustafabbk M kullanıcısına yanıt
    eğer muzik seviyorsanız burmester kesinlikle

hayırlı olsun aracınız
  • Teşekkür ederim sağolun bir de aklıma takılan bir şey var forumun ilk sayfasında belirtilen donanım listesinde aktif park yardımcısı standart görünüyor doğru mu acaba bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafabbk

Teşekkür ederim sağolun bir de aklıma takılan bir şey var forumun ilk sayfasında belirtilen donanım listesinde aktif park yardımcısı standart görünüyor doğru mu acaba bu :)

evet doğru şunuda belirtim tabiki zevk sizin zevkiniz fakat siyah piyano döşeme çok çizilip tozu fazla belli ediyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak698 -- 1 Mayıs 2015; 2:02:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafabbk

Teşekkür ederim sağolun bir de aklıma takılan bir şey var forumun ilk sayfasında belirtilen donanım listesinde aktif park yardımcısı standart görünüyor doğru mu acaba bu :)

evet doğru kendi park edip aynı zamanda çıkabiliyormuş
  • plateau kullanıcısına yanıt
    Bence siz yanlış biliyorsunuz araç dizel ama arkadan itişli. bir iki defa kavşaklarda gaza biraz fazla basınca arkadan bıraktı kendini zaten bide kalkışlarda ve sürerken hissediliyor. ve ayriyeten almanya sitesinde özelliklerden bakabilirsiniz orda yazıyor arkadan itişli olduğu
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.