Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
187
Favori
1.187.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtutun

    Kavram karmaşasını nerede yaşadığımı izah etmediğin için anlayamadım. Ama bu konuda bir tartışmayı da uzatmayı doğru bulmuyorum doğrusu. Sadece tek bir soru soracağım; Eğer bir önceki sayfadaki dizel motor hakkında yazdığım bir yazıya bakarsanız, birçok beğeni aldığını göreceksiniz. Aslında bir çok yazım çok fazla beğeni aldı ve o yazılarımın içinde dizel, turbo, BMW,Renault, Usain Bolt gibi çok fazla diğer konu da vardı. Benim yazdıklarımla ilgili bu forumdakilerin hepsi acaba sizinle aynı mı düşünüyor? Sanırım her ikimiz de bu forumun admini olmadığımıza göre, buna genel bir yorum getirilmeli. Eğer genel fikir senin düşüncen gibiyse, benim varlığımın bir anlamı olmaz, saygı duyar ve çekilirim. Sonuçta W205 sahibi değilim ve bu konuda konuşacaklarım çok sınırlı.

    Mesajlarımı okursanız sonuna kadar gayet açıktı aslında. Hala mesajlarınızın içeriğinden bahsediyosunuz. Ben asla içeriğine kalitesine ya da verilen bilgilere bir şey söylemediğim gibi bi anda "SEN" diye hitab etmeye de başlamadım; karşımdakinin kim olduğunu bilmeden abinizim falan da demedim hala saygımı muhafaza ediyorum. Sadece paylaşıldığı yer ile ilgili bir optimizasyon öneriyorum. Paylaşımlar faydalı güzel. Ama bunun üstüne 10 sayfa daha mesaj atıldığında kimse 600 mesajı okuyarak geri gidip ya da sıfırdan giren biri 6000 mesaj arasında bu bilgilere ulaşamayacak. Benim itiraz ettiğim şey zaten içerik değil yazılanların ki o beğeni alan mesajlarınız tamamını ben de beğenmiş durumdayım! bu mesajların ayrı bir başlık açılarak linkini verdiğim yerden yapılması. Biraz daha geniş kapsamlı düşünün. Bugüne odaklanmış vaziyettesiniz. İlerde gelecek kullanıcıların çok daha rahat bulması ve faydalanması için yapıcı bir öneride bulunuyorum. Anlamaya çalışmak objektif bakıp hak vermek yerine kimseden yapıcı eleştiri almam kabullenmem mantalitesi ile itiraz edip duruyosunuz ki yazdığım ve önerdiğim şeyin kimseye zararı olmamakla beraber uygulandığı takdirde çok da faydası olacaktı ama bunca şeye rağmen hala anlatamamışsam bence de uzatmanın bi alemi yok. Herkes bildiğini okusun. Bundan 1 ay sonra hatta 1-2 hafta sonra biri gelip de renault motoru ile ilgili ne düşünüyosunuz dediğinde o kişiye geriye doğru 600 mesaj oku demek var; direkt konunun başlık linkini vermek var ki başlık açarsanız buna bile gerek kalmaz google'dan bile kişi zaten bulup direkt oraya yönlenir. Hangisi sizce daha pratik? Hangi yöntem daha az vaktini harcar hem paylaşanın yardımcı olmaya çalışanın hem de yardım isteyenin? Hangi yöntem daha faydalı? Hak verip vermemekte karar sizin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejlover -- 23 Ocak 2015; 17:06:58 >




  • ejlover kullanıcısına yanıt
    Ben hiç kimseye hakaret etmek maksatlı bir şey yazma eğiliminde değilim, olmadım da hiç bir zaman. Karşımdakinin kim olduğunu bilmekle ne alakası var anlamadım? 'Abinizim' dememden kastım, yaşça sizden büyük olmamdı, yoksa bilgi, kariyer vb. gibi durumlar gibi konularda asla bir mana yoktur. Daha önceki paylaşımlarınızdan 30'lu yaşlarınızda olduğunuzu hatırlıyorum, ben de 45 yaşındayım.

    Sen diye hitap ettiğim kısımlar olmuş hakikaten, özür dilerim. Ama aynı yazı içinde siz diye hitap ettiğim kısımları da gözden geçirirseniz, herhangi bir kasıt olmadığını göreceksiniz. Tamamen hızlı yazmaktan kaynaklı bir hata.

    Yalnız SEN kelimesine bu kadar hassasiyet göstermenize rağmen bence kendi yazdıklarınızı da bu hassasiyetle gözden geçirirseniz, belki siz de bazı şeyleri hızlı yazmaktan dolayı yanlış yazdığınız sonucuna varabilirsiniz. En azından ben yazılanlara 'ıdısının bıdısı' falan gibi henüz ne anlama geldiği bilmediğim bir şeylerle karşılık vermedim. Hele ki, size kavram karmaşası içindesiniz, gibi bir cümleyle de hitap etmedim. Yine de SEN dediğim için ve yaşça büyük olduğumu ifade etmek adına 'abinizim' dediğim için tekrar özür diliyor ve ben kendi adıma doğruyu yaptığımı düşünüyorum.

    Tüm W205 sahiplerine araçlarının hayırlı olmasını bu vesile ile diliyor ve müsaadenizle kendi yerime dönüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: otodr

    İzninizle bir de şunu eklemek isterim ki C180 156 hp w205 te en önemli özellik 1200 devirden itibaren 4000 devire kadar maksimum torka ulaşabiliyor.
    Bu kadar düşük devirde maksimum torka ulaşması gerçekten benim için çok önemli.

    İzin ne demek hocam, estafurullah.

    Yeni benzinli turbolu motorların (birçok farklı markada var) en büyük numarası bu zaten, düşük devirden başlayan geniş tork bandı
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Renault markasını öyle bir anlatmışsınızki insanın Mercedes'i bırakıp Renault alası geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın mtutun;
    öncelikle haklısınız büyük harf konusunda. Ancak bilinki öyle bir niyetim asla yoktu. Hasta takip programı sürekli büyük harf kullandığından ve capslook açık olduğundan böyle yazdım. Kusura bakmayın. Çevreye duyarlı ve sağlığa duyarlı olmak güzel. Buradaki konu dizel motor benzinli motor tartışmasına dönmesin. ben renaultun türkiye de yıllarca kasa kalitesizliği ile bizleri kazıklayarak geldiği noktada dizel motoruna burun kıvıran arkadaşlara kendi fikrimi yazdım. Elbetteki geri dönüşebilen enerji kaynakları ile çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmamız gerekiyor. E zaten petrole dayalı enerji kaynakları 30 yıllık sürede tükenecek varsayıldığına göre bu araçların hepsi hurda olacak. azot oksit ve sülfür gazlarının atılımına gelince sorumu yeniliyoru. EGR ve dizel partikül filtresi kullanan mercedes bu konuda öngörülen standartları karşılamıyormu. saygılar.




  • ejlover kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize kısmen katılıyorum. Renault motor tartışması başka bir Başlıkta yapılabilir. Ancak gunlerdir formu takip ediyorum gunde 3 4 yazi ancak oluyor neredeyse gunde 1 sayfa ilerlemiyor form. Sadece bu gün 1 sayfa ilerlemiş Form o da bu motor tartışmasından. Yani bu motor taşıması diğer konuların tartışılmasını engellemiyor aksine foruma kullanıcı çekiyor. Aksi durumda paylaşım olmayınca insan forumdan soğuyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 model fiyatları neden hala açıklanmıyor. Euro düştükçe düşüyor diye mi?
  • Fullün F kullanıcısına yanıt
    İyi bir indirim gelmeli diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Gamemaster_


    quote:

    Orijinalden alıntı: dermeister01

    quote:

    Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

    beyler belli bi hizda gidince eger ondeki arac benim araca yakinsa uyari isareti yanip sesli uyari veriyor merak ettigim cokta yaklasinca arac kendisi firen yapiyormu? denemeye tirsiyorumda

    Türklerin ölmeden önceki son sözleri meşhurdur.onlardan bir taneside şu olacak herhalde

    - emmoğlu bak şimdi benim araba kendi kendine fren yapacak.


    ahahah haci kac zamandir merak ediyordum ne yapim

    Bende 2 kez kendisi fren yaptı öttükten sonra, distronic falan da yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ejlover kullanıcısına yanıt
    ejlover bence 2014 mercedes c class sahipleri diye bi başlık açarsanız zaten sahıp oldugunuz araclar uzerıne bu araç daha iyi bu araç daha kotu gibi yorumlar yapmayacagınızdan sadece bilgi paylaşımında bulunabılırsınız ve gercekten gereksız bırsuru mesajı okumak zorunda kalmazsınız dıye dusunuyorum .kesinlikle sana katılıyorum burda konu baslıgı dısında bırsuru sey konusuluyor belkıde bu baslıgı acarken kı amacından sapmıs bı durumda benım gıbı bu aracdan almayı dusunen ınsanların kafasında baska modellerde var ve ıster ıstemez bazı arkadasların mesajlarına yansıyor hatta gordugum kadarıyla haftada bır kac defa yenı fıat alan oldumu durumunda mesajlar okuyorum .bu baslıga ılk mesajımın bukadar alakasız bı konuda olacagı aklıma gelmezdı ama bende c class sahıbı olsam senın gıbı hosuma gıtmezdı fakat suan baska araclarında konusulması ısıme yarayabılıyor.
  • 9-10 yıldır bu foruma girerim bu başlıkta w205 te kullanılan dizel motoru konuşmak kadar doğal bir şey yok başka ne konuşulacak ki anlamadım. neyin peşindesiniz ? espri olarak algılamak lazım galiba

    asıl, bu başlıkta şunu konuşun bunu konuşun diye yazmakla sayfalar kirleniyor.
    anladığım kadarıyla arkadaş şu özellik var bu özellik var diye konuşmak istiyor o da konuşulur tabi ama bunun kolay bir yolu var. aracın kullanım klavuzunu okumak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 23 Ocak 2015; 22:48:05 >
  • passengerX P kullanıcısına yanıt
    sesli ikaz verdikten hemen sonra devreye mi giriyor?
  • Hayır eğer tehlike artarsa sanırım, ben şehir içi seri sürerim ve bu sesi çok kez duydum ama dedigim gibi 2 kez fren yaptı araba, aynı kendi kendine park ederkenki gibi gacır gucur ses geldi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadas c180 iki sene once 110 bin tl ye satiliyordu 30 bin tl ye sifir faizle kampanyalari vardi millet laf yapiyordu forumda
    yuh be bu fiyatlar ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araçta pre safe var ve araç kendi kendine fren yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes, Renault motoru kullanılıyorsa bu sayfada renault konuşulması gayet normaldir. Bilgi kirliliği de oluşmuyor bence. Gayette zevkle okuyoruz.

    Bunları konuşmazsak 1 ay sonra ne yazılacak, ne konuşulacak? 1 sene sonra hala aracın teknik özellikleri mi yazılacak?

    Ben bu kadar tükettim, sen ne kadar tükettin? Sen hangi servise gittin, kaça gittin vs.
  • iyi günler;c200 almayı düşünüyorum fakat fascination mı yoksa amg mi diye düşünürken bayide e serisini deneyince açıkçası kafam karıştı.Benim seçtiğim opsiyonlarla c200 185 bin civarında oluyor e 180 benzinli elite ise 178 bin .Klasik olan mercedes e den başlar sözünüde bu durumda sık sık duymaya başladım.30 yaş altı bayan kullanıcı için e serisinin fazla olduğunu düşünüyorum aslında.Son olarakta eger c serisine karar verirsem döşemeleri gerçek deri mi yoksa suni deri seçsem kararsızım.Fikir verirseniz sevinirim ,teşekkürler...
  • gglr G kullanıcısına yanıt
    Sahsen dis gorunus ve komfor olarak e serisi desem de c nin ici beni cok etkiliyor. Ayrica 1.6 motorun e serisinin hakkini vermedigini dusunuyorum bence c180 dusunun. Deri konusunda ise hakiki derinin zamanla daha cok eskiyecegini verikicek farka degmeyecegini dusunuyorum ama yine de deri seviyorsaniz tercih edilebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gglr G kullanıcısına yanıt
    30 yaş altı durumunu göz önünde bulundurursak e serisi bence biraz ağır kaçar.
    Ayrıca da 185bine doldurduğunuz c serisinde olan donanım 178binlik e serisinde olmayacak. Benzetmeye çalıştığınızda fiyat çok yukarılara çıkacak.
    Fiyat sorun değilse e coupe ye de bakabilirsiniz. Yoksa c serisinde kalın bence. Bir de 185binde neler eklediniz opsiyon olarak?

    Deri konusu biraz karışık. Suni deri az bakım ister ama gerçek deriye göre aşırı sıcak ve soğuklarda rahatsız edebilir.
    Gerçek deri ise iyidir ama sürekli bakım ister. (Sorunsuz kullanmak istiyorsanız ayda bir kere bakım mesela)
    Açık renk derilerde ise kot vb renk geçmesi olabilir.
  • yyamany Y kullanıcısına yanıt
    fiyat olarak daha fazla çıkmak istemiyorum.donanım konusunda haklısınız . c200 fascination palladyum grisi,17 inç 5çift kollu janlar,siyah deri koltuk ve amg iç tasarım,siyah diş budak ağacından süslemeler,led akıllı ışık sistemi,keyless go konfor paketi bu haliyle 186.666 tl. derinin bakımı sorun değil benim için.suni derinin güneşte daha kolay yıpranacağını düşünüyorum ama bir yandanda deri koltuk ve amg iç tasarım için 10.000 tl fark değer mi diye düşünüyorum . bu arada amg nin 18inç jantlar yüzünden konforlu olmadığını uzun vadede fascination ın daha kullanışlı olacağını düşünenlerde var ben aracın cok klasik durmasını istemediğim için bu konuda karar veremedim
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.