Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (250. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.219.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deri koltuk ve led intelligent light system olup olmadığı da önem taşıyabilir. Keyless go-start tek başına anlamsız kalıyor.
  • Ben de arka koltuk yatmasın istiyorum malum arka camı kırıp koltuğu yatırıp bagajı boşaltıyorlar.Vale kilidi aldım ben, torpidoyu kitliyorum koltuk da yatmıyor değerli eşyaları rahatça koyuyorum bagaja.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejlover

@_Gamemaster_
    - Geri vitese taktığınız zaman sağ aynanın aldığı konumu ayarlamak mümkün. Araç çalışmazken kontağı 2 konuma getirin (start/stop'a 2 kere basın). Geri vitese takıp sağ ayna ayarına basıp istediğiniz pozisyona ayarlayın. Bu ayar kaydedilir ve ne zaman geri vitese takarsanız sağ ayna otomatik bu pozisyonu alır.

Bu ayarı yaptım. Vitesi geriye takınca ayna istediğim pozisyona geliyor. Ancak tekrar drive'a atınca öbceki pozisyona geri dönmüyor. Elle yeniden kaldırmak durumunda kalıyorum. Bunu da ayarlamanın bir yolu var mı?
  • ben de aynı şeyi düşünüyorum

arka koltuk yatıp yaptmadığını öğrenmedim ancak benim için çok faydalı değil. ki arkadaşın dediği doğru arkda mesleğim gereği çanta vs taşıyorum sürekli ve ben açılmasını istemiyorum da.

cd çalar noktasında da aynı fikirdeyim 6 yıldır bir kere kullanmadım. görüntü olarak oranın boş durması iyi mi hoş mu bilemedim.

touchpad düşündürüyor ama bana kalırsa o bile bir açıdan gerekli mi değil mi sorusu var ?

ben asıl bu configle fiyat 129 doğru fiyat mıdır ? satarken sorun yaşar mıyım ?
  • cd çalar olmadığında

telefondan bluetooth müzik ve usbden müzik dinleyebiliyoruz di mi ?

eğer mümkünse aslında beni zorlayan bir tek touchpad olur ki problem olmaz gibi geliyor bana

bir de radyosu oluyor di mi :) o önemli yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petroniuscs -- 27 Ocak 2015; 0:01:42 >
  • 2014 exlusive arac. 7500 km de siyah ici ipek bej renk aracim satiliktir ilgilenen varsa ozelden ulasirsa sevinirim. Aracta ekstra seramik koruma, cam filmi, on kaput komple film , ic doseme koruma ve motor koruma yaptirdim hastalya da.

• quote:

Orijinalden alıntı: hrvster

quote:

Orijinalden alıntı: ejlover

@_Gamemaster_
    - Geri vitese taktığınız zaman sağ aynanın aldığı konumu ayarlamak mümkün. Araç çalışmazken kontağı 2 konuma getirin (start/stop'a 2 kere basın). Geri vitese takıp sağ ayna ayarına basıp istediğiniz pozisyona ayarlayın. Bu ayar kaydedilir ve ne zaman geri vitese takarsanız sağ ayna otomatik bu pozisyonu alır.

Bu ayarı yaptım. Vitesi geriye takınca ayna istediğim pozisyona geliyor. Ancak tekrar drive'a atınca öbceki pozisyona geri dönmüyor. Elle yeniden kaldırmak durumunda kalıyorum. Bunu da ayarlamanın bir yolu var mı?

hemen eski pozisyona donmuyor d ye aldiktan bir kac saniye sonra normal suruste kullandigin pozisyona geciyor en azindan benimkinde oyle geri vitesteyken sag aynayi istdigim ayarda ayarliyorum keydetmis oluyor otomatik bide surucu kapisindaki ayna ayarlarinin oldugu yerde sag ayna butonu isigi devamli secili yaniyor bende umarum faydasi olur

• Merhaba arakadaşlar cla amg aracım var C180 amg beyaz led+touch pad li düşünüyorum ancak sıfır araçların martta gelmesini fırsat bilen ikinci el satıcılar malesef fırsat bilip uçmuş. Bende martta sıfır almaya karar verdim zaten hiç biri satamıyor 1 aydır ilanları duruyor sürekli fiyat güncelliyolar. . Sizden ricam sıfır alırken ne gibi avantajlı indirim yaptırabilirim bunun tiyolarını vermeniz.

• C180 exclusive test ettim. Araç performans olarak fena değil.
    Otomatik park asla çalişmiyor yetkililerle beraber 10 kere denedik sadece 1 kere çalişti.
    Kapilar cok hafif. Motor sesi fazla.
    Suspansiyonlar normal ama lastikler cok sert konfor zayif. İc mekan kalitesi 3serisinden iyi. Ama 5 serisindeki o tokluk yok.
    Ekranlar guzel cozunurlukleri iyi. Yol ve ruzgar sesi 3 serisinden iyi. Vites gecisleri fena degil yalniz zf kadar guzel degil.
    Sürüş hissiyati zayif bmwnin herhangi bir modeline gore.
    Suspansiyon konforu olarak 3 serisiyle ayni. Yakit 3ten fazla. Cok bagiriyor motor gaza yuklendikçe.
    Bence o paranin arabasi asla degil, varsin 1 litre fazla yaksin. Ne 3 nede c serisi. O paralara 5.20i
    120-130 arasi luxury line 3.20i ed yada 150-160 bandinda 5.20i comfort+premium bulursaniz alin. 140-150 bence d sinifi benzinliye pahali.
    3 serisi luxury line tek olumsuz yani ruzgar sesi pufur pufur.
    E serisininede baktim ici hoşuma gitmedi.

• 2015 model fiyatları belli olmuş. Mercedes kendinden bekleneni yaptı yine. Euro düşüyor diye bütün markalar fiyat indirimi yaparken Mercedes fiyatları sabit tutmuş. İşimiz var bunlarla. Euro düşerken fiyatı yerinde tutmak demek zam yapmaktır aslında.
  • Fullün F kullanıcısına yanıt
    Hocam web sitesinde güncellenmemiş. Siz nerede gördünüz?
  • gglr G kullanıcısına yanıt
    Benim fascination paket uzerine sadece akilli led var. Ben yari kumas deri koltuklardan cok memnunum bunu ozellikle kislari araca ilk bindigimde iyiki boyle almisim diyorum cunku deri kisimlari gercekten cok soguk hissettiriyor, koltuk isitmayi da acinca hersey tamam. keske dedigim burmester ses sistemi ve keyless paket. anahtar surekli cepte kalsin bence olmasi gereken bu.
  • bayilere gelmiş.
  • jequierre J kullanıcısına yanıt
    bende amlam veremiyorum eksicilere. konuyu beğenmiyorlar heralde
  • beyler bu sag ve solda cok bug oluyor gitmiyor gibi nirmal camdaki bu yavasca aciliyor ama aynlari goremiyorum max a basiyorumda pek ise yaramiyor

• Sayın Grup Üyeleri,
    Mercedes konusunda bildiklerim hep yanlış mıydı acaba? Araç hakikaten bu kadar verilen parayı hat etmiyor mu? Tüm ezberim bozuldu.
  • benimde kafam karıştı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fullün

2015 model fiyatları belli olmuş. Mercedes kendinden bekleneni yaptı yine. Euro düşüyor diye bütün markalar fiyat indirimi yaparken Mercedes fiyatları sabit tutmuş. İşimiz var bunlarla. Euro düşerken fiyatı yerinde tutmak demek zam yapmaktır aslında.

Aynen dün bende teste gitmiştim fiyatların sabit kaldığını söylediler.

• Ne bekliyordunuz ki sıraya girip satılan kupon aracı yeni yılda indirim mı yapsınlar sabit kalması bile buyuk indirim sayılır ben 4 ay Aracın gelmesini bekledim arada zam bile geldi benim fikrim insanları aynı kaldı deyip sıraya sokup Aracın gelmesine yakın zam yaparlar onun icin şikayet etmeyin derim liste fiyatından indirim kollayın

Aracın ederi konusu tartışmaya acık ama kupon olması yeni bir yüzü olması diğer kasalar degisime girmeden fiyatlar Aşağıya gelmez arz talep meselesi

• Ben samwise42'ın yorumunu okuyunca aslında cevap vermemiştim. Çünkü arabanın içi fena değil motor sesi çok alıyor diyen ilk defa gördüm. (iç mekanın tokluğu nasıldır onu bilmiyorum zaten)
    Diğer okuyanları bence yanlış yönlendiriyor.
    Zevkeler tartışılmaz ama C serisinin iç dizaynı ve kalitesi E'dende 5'dende daha iyi.
    Motor sesini araba neredeyse içeriye hiç almıyor. Sürüşüde çok keyifli.
    İzolasyonla ilgili olarak rüzgar sesini 120'den sonra alıyor. benim beğenmediğim nokta ise yol gürültüsünü fazla alması
    Otomatik park özellikle alışveriş merkezlerinde çok güzel çalışıyor.
    Alırken Burmeister ve keyless entry mutlaka almak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.