Şimdi Ara

w205 kasa mercedes c200 hızı kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar foruma baktım biraz ama istediğim cevapları bulamadım bu yüzden konu açıyorum. 2015 model 110.000 de w205 kasa dizel c200üm var son birkaç gündür araç otoyolda giderken aniden hızı düşmeye başlıyor. ne kadar gaza bassam da etkilenmiyor. Bu konuda beni aydınlatabilecek önerilerde bulunabilecek olanlar olursa çok sevinirim. ayrıca usta önerilerinize de açığım izmir de yaşıyorum

• c200d kasalar motor açısından sıkıntılı araçlar usta öneremeyeceğim yaşadığınız çevrede ama en azından y.serviste ücretini ödeyerek arıza tespiti yaptırmanızı öneririm,en azından araçta ne olduğunu öğrenin çevremde 2 araç sahibi var. Birinin aracı 140 binde diğeri 90 bindeydi. Biri otobanda turbo yedi çekiciyle geldi. Diğeri daha geç fark etmiş motor yedi. Bende de vardı aynı araçtan ancak ben 15-16 arası sıfır binmiştim 40 binde sattım,O zamanlarda bile servise çağırmışlardı sıfır arabayı forumlarda konusuluyordu 136hp arabayı 120hp yapıyorlar motorla şanzıman vs uyumsuz kaldıramıyor diye bende hissetmiştim işlemden sonra aracın güçsüzleştiğini tavsiyem en kısa sürede aracı göstermeniz şakası yok bu araçların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili serviste uçuk rakamlar çıkınca arkadaşımın aracını yine sosyal medyadan bulduğumuz bu servise götürdük.

Orijinal Mercedes OBD cihazları var nokta atışı arıza tespiti ve onarımı sağladılar İzmir'de önerim burası olur.

Özkırlar Otomotiv Mercedes Servisi

Kazım Dirik Mahallesi 408 Sokak No:31 3. Sanayi Sitesi Bornova/İzmir

• Renault ustaları ve servisi dahi anlar bu motordan safkan dci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 sunroof'tan gelen ses
    5 yıl önce açıldı
    BMW 5.20i FAN SESİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.