Şimdi Ara

W204 C180 AMG Sava İntesa UHP 2 Lastik taktım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Cuma günü sipariş verdiğim bugün saat 15.00 da bayiye anca gelen lastiğime sonunda kavuştum... Allahtan lastikler gelmeden öncesinden sökmüşüz ki 4 jant birden eğri özellikle arkalar baya eğri idi...(Eski sahipleri cennetten kombine bilet aldı) Onları düzelttik ve lastikleri taktık.
    İlk izlenim araba yumuşadı resmen. Michelin Primacy HP yumuşak markadır ama 2012 yılı olunca sertleşme elbette vardı...
    Frenleme daha iyi oldu daha yumuşak duruyor. En önemlisi lastik sesi yok Kesinlikle tavsiye ederim...
    1250 lira lastik 100 lira 4 jant düzeltme birde jant kapakları 50 lira toplam 1400 lira 3 taksite aldım Mersin Melba Jant Lastik.
    Buğrahan Güleryoutube
    Sava İntesa Uhp 2 yanak yumuşaklığı 225 45 17 245 40 17
    https://www.youtube.com/watch?v=h3XZPZfutNE
    yanak yumuşaklığı
    W204 C180 AMG Sava İntesa UHP 2 Lastik taktım :)W204 C180 AMG Sava İntesa UHP 2 Lastik taktım :)W204 C180 AMG Sava İntesa UHP 2 Lastik taktım :)W204 C180 AMG Sava İntesa UHP 2 Lastik taktım :)W204 C180 AMG Sava İntesa UHP 2 Lastik taktım :)W204 C180 AMG Sava İntesa UHP 2 Lastik taktım :)W204 C180 AMG Sava İntesa UHP 2 Lastik taktım :)

• hayirli olsun :) bende falken konusunda sava falken arasinda kalmistim.

hatta sava icin gittigimde once fulda yi gorunce fiyat sordugumda 225.45.17 ye 340dedi. sonra nolduysa goodyeara olan ilgimi fark etti sanirim :D 400 dedi. ik mik derken 400 e 8 taksit yaparim dedi:D biraz muhabbet koyulastikca 4 lastige de nitrojen diyince tak dedim:D

hayirli olsun ikimiz icinde.birde 4 lastigin 4u de yarilma balon catlak vs ye karsi sigortasi var bisi olursa 80liraya diret degisim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Sizede hayırlı olsun. Goodyear As-3 almışsınız herhalde. İntesa UHP 2 ile aynı lastik :) Ben 150 200 km yaptım taktıralı aşırı memnunum birde bu kasko ne zaman yapılması lazım her lastikçi yapıyor mu
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    sagolun:) iste orda kararsiz kaldim cok 300lira icin alma risk modu oldu ama aklimda kalmisti demekki hakikaten guzel lastikmis.

bayi veriyor 2 tane zarf biri yol yardim icin biri de sigortasi icin. faturanizla birlikte googyear sitesine isliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk_acar kullanıcısına yanıt
    Benimki Sava olduğu için kasko yok :) Ama yinede bayiye gidip yüz yüze konuşucam
  • Bugün itibari ile 400 km oldu. Yol tutuş ıslakta durması mükemmel. Özellikle dün arkadaşım kullandı. Mersin İdmanyurdu stadyumu var. Bu yukarda olan. Onu sağınıza alın aşağı doğru 60-80 derece arasında viraj orda çizgi içerisinde 100 ile halay çeke çeke döndü. Lastiğe hayran kaldık. Araç AMG paket olduğu için olabilir ama lastikten ses yok. Tam F/P ürün
    Virajın örnek çizimide resim olarak yüklüyorum
    W204 C180 AMG Sava İntesa UHP 2 Lastik taktım :)

• Hayırlı olsun hocam.İyi günlerde kullanın.Bende Mersin'deyim.Yolların bozukluğundan jant lastik dayanmıyor ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Michelin Primacy 3 Aldım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun :)
    Haftanın 5 günü Davultepe 100.dan soliden sahile girerek adliyeye gidiyoruz geri dönüşte ise demirtaştan yumuktepeye geçip 2. çevre yoluna giriyoruz böyle gidiyoruz. Bu lastik o yollarda dayanacak gibime geliyor çünkü Mersinde Goodyear bayisi olan aynı zaman Conti Michelin Tatko vs vs bayiliğide var. Adamın en sevdiği lastik Goodyear. Gavura hiç birşey olmayıp diyip duruyor :) Continental takıyorum mersinin sıcağında haşat oluyor :D Sava da Goodyear olduğu için bişey olacağını zannetmiyorum. Sizinde lastik ihtiyacınız varsa kesinlikle tavsiye ederim
  • Hocam bu tarz lastikler ilk zamanlarda çok güzel gelir. Bende de dört adet kumho var. İlk aldığımda baya hoştu. Fakat şu an lanet ediyorum ara sıra lastiğe. Takalı 2 sene/ 30 bin km olmuştur. Öyle çok da aşınma yok. Islakta frenleme ve genel viraj performansında düşüş var bariz olarak.
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    Kumho kendi lastik üreten firma Sava Goodyear tabanlı :) Ben yılda 40 bin km yapıyorum araba şuan 59 bin kmde 90 binden önce kesin satarım. Çünkü o zaman kadar arabadan hevesimi almış oluyorum :)
  • Ben de zamanında Sava Intensa HP sıfır alıp taktırmıştım, kullandığım en kötü lastikti. 1 yıl sonra değiştirmiştim.
    Bilgi için teşekkürler hocam
  • Lastiği güle güle kullan. Etiket değerleri baya iyi, benim de radarımda olan bir lastik.

Yalnız bu lastik Goodyear EGP ile aynı falan değil. Lastikçilerin "abi aynı fabrikada üretiliyor, birine GY, diğerine Sava etiketi basılıyor" tarzı boş laflarını dikkate alma.
  • Bu lastik benim de radarımda. 215-55-17 pirelli p7 lastikler var, 71 db. Çok sesli bir lastik. Yol tutuşu ve frenlemesi gayet iyi ama sesi kötü. D sınıfı aracı 1 gömlek aşağı düşürüyor (sessiz nokian wrd4 kışlıklarım (69 db) ile arada dağlar kadar fark var). Pirellileri elden çıkarabilsem hemen alacam. Bu sene 2. senesi olacak. Bu sene olmazsa seneye değiştiririm muhtemelen.
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Böyle bişey olsa millet sava alır :) Sadece alt yapı goodyear.Normalde Falken Ziex 914 alacaktım. E-B etiker değeri ve 71 db idi bu yüzden buna yöneldim :)
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    İntesa HP deseni çk kötüdür.Kış lastiği gibi deseni var bide ortası V şeklinde çok ses yapar
    Tek marka olarak görmemek lazım. Lassa Atracta taş gibi lastiktir dere tepe git bişey olmaz. Ama Greenways var dere tepeye git aşağı şehre indiğinde bir takım lastik alabilirsin. Modeline lastik kalitesi değişiyor. Hatta tanıdığım lastikçi beni hep tebrik eder.Marka almak değil lastik almak isteyen kişisin.Hep ona bu model varmı diye sorarım çünkü o modelleri bliyorum. Falken Sn832 kuru frenleme berbattır mesela.Ziex 914 bu konuda ise süperdir. İkiside Falken marka lastikler. Sn832 Falkeni ele alacak olursak Falken bitmiş demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YozgatLee0666 -- 16 Mayıs 2018; 7:48:41 >
  • hayırlı olsun bende p7 almıştım yumuşak yanak 4 tane den sonra 3 adet daha aldım toplamda 7 lastikte balon oldu. umarım aynı sorunu yaşamazsınız runflata sert diyene xl tavsiyem yumuşak yanak ultra konforlu ama otoban dışına çıkmamanız lazım o zamanda runflatta konforlu otobanda.
    kalite zaman geçtikçe ortaya çıkar seneye bu konuyu tekrar konuşalım
  • TSY kullanıcısına yanıt
    Araç orjinalden Run Flatsiz olunca bende böyle aldım. Yumuşak lastik ille balon yapacak diye kaide yok ama riski varmı evet :) Kalite konusunda ise 90 bin kmden sonra kalırsa(59 bin kmde) buda 1 yıl sonra demek zaten o zaman bir takım almak için sipariş vermiş olurum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.