Şimdi Ara

W10 Rezerve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldıgım pcnin kurulum aşamasında w10 rezerve edin yazıyordu kabul ettim fakat çıktığında bedava olarak indireceğim herşey silinecekmi pcden?

• istersen silinmeden yükseltebiliyorsun. İstersende herşeyi silip temiz kurulum yapabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

istersen silinmeden yükseltebiliyorsun. İstersende herşeyi silip temiz kurulum yapabiliyorsun.

Bunu nasıl seçicem peki?Kurulum sırasında mı ve emin misiniz?
  • Kurarken soracak temiz kurulum mu yapılsın eski dosyalarınız korunsun mu diye... Hangisini seçersen o kurulacak...
  • rezerve yapmasan m.s bize Windows 10'u indirmemiz konusunda fırsat sağlamayacak mı ?
  • Rezerve yapıp yapmamanın birşeyi değiştireceğini sanmıyorum. Microsftun sadece bir anket benzeri talep topladığını düşünüyorum.
  • quote:

Rezerve yapıp yapmamanın birşeyi değiştireceğini sanmıyorum. Microsftun sadece bir anket benzeri talep topladığını düşünüyorum.

Peki 1 yıllıkmış sanırım 1 yıl bitince neolacak w8.1 geri mi dönecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elental

quote:

Rezerve yapıp yapmamanın birşeyi değiştireceğini sanmıyorum. Microsftun sadece bir anket benzeri talep topladığını düşünüyorum.

Şu an için net bir açıklama yok. Hatta 1 yıl konusundan dahi bahsedilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elental

quote:

Bir yıl içinde güncelledin güncelledin. Güncellemezsen o şansın elinden gidiyor. Güncellediysen ömür boyu senin ayrıca Windows artık yeni özellikler geldikçe güncellenecek yani Windows 10.1 gibi sürümler gelmeyecek her özellik güncelleme olarak gelecek. Onlara da ücretsiz sahip olacaksın makinanın ömrü boyunca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.