Bildirim
VW SİLECEK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
banana silecek mi ne diyorlar onlara bence tanesi 10 YTL'den 2 adet almanız daha iyi olurdu.nasılsa sıcakta soğukta her dışardalar 56YTL'de verseniz deforme olacak 20YTL'de verseniz deforme olacak. -
zaten benimkide aerotwin yani banana -
bananaların bazılarının girişleri, sanayide ve tuningcilerde satılanlarla aynı olmayabilio o nedenle zaten orjinalini almak zorunda kalıosunuz
Örn: Ford Focus yeni kasa.
Bu nedenle gayet normal iyi yapmışsınız Aerotwin olanlar daha iyi temizliyor normallerinden. -
Zamanında BMW'nin 2 sileceğine 17,5 ytl vermiştik.Ama 2-3 sene önceydi.O zaman sanayide tanesi 5 ytl idi.Ama sanayiden aldığımız iz bırakırken,kötü silerken BMW'nin orjinal silecekleri pırıl pırıl tertemiz siliyordu.Yani parasını cidden hakediyordu -
10-12 liraya almıştım sanırım, bi alışveriş merkezinden banana diye tabir edilenlerden. çokta güzel temizliyor 7-8 ay oldu sanırım. -
2 gün önce abimin müdürünün arabasının bakımları yaptırdım opel corsa silecek süpürgelerine 25 Ytl verdim orjinal bide silecek kolu çalınmıştı onada 66 Ytl verdim sadece bir silecek koluna -
Ben aracıma 1 ay önce linkteki silecekten aldım. Gayet memnunum. Fazla para vermeye gerek yok gibi.
http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=31.033.1720.0054 -
Keşke dışardan alsaydınız.En azından yarı fiyatına alırdınız. -
Cordoba'ya uygun Bosch marka sileceği 23ytl.'ye aldım daha geçen gün. -
yaw silecek dedinizde aklıma geldi gecen benim golfun silecegini kaldırayım dedim kalkmadı kaputa carpıyor bu silecekleri kaldırmak için illa kaputumu açmak gerekiyor.araç golf V -
quote:
Orjinalden alıntı: cemy22tr
yaw silecek dedinizde aklıma geldi gecen benim golfun silecegini kaldırayım dedim kalkmadı kaputa carpıyor bu silecekleri kaldırmak için illa kaputumu açmak gerekiyor.araç golf V
Gizlendiği için biraz cama doğru iterek kaldırabilirsiniz -
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
bananaların bazılarının girişleri, sanayide ve tuningcilerde satılanlarla aynı olmayabilio o nedenle zaten orjinalini almak zorunda kalıosunuz
Örn: Ford Focus yeni kasa.
Bu nedenle gayet normal iyi yapmışsınız Aerotwin olanlar daha iyi temizliyor normallerinden.
arkadaşa katılıyorum.cok haklı -
quote:
yaw silecek dedinizde aklıma geldi gecen benim golfun silecegini kaldırayım dedim kalkmadı kaputa carpıyor bu silecekleri kaldırmak için illa kaputumu açmak gerekiyor.araç golf V
silecekleri değiştirmek için motoru çalıştırmadan kontak anhtarını çevirin ışıklar yansın sonra silecek kolunu aşağı itin silecekler yukarı çıkıp duracaktır. -
quote:
Orjinalden alıntı: onboardx
quote:
silecekleri değiştirmek için motoru çalıştırmadan kontak anhtarını çevirin ışıklar yansın sonra silecek kolunu aşağı itin silecekler yukarı çıkıp duracaktır.
ok sagol -
Hangi marka olursa olsun o silecekleri zaten BOSCH üretir. Direkt ondan alabilirsiniz. -
quote:
Orjinalden alıntı: onboardx
quote:
silecekleri değiştirmek için motoru çalıştırmadan kontak anhtarını çevirin ışıklar yansın sonra silecek kolunu aşağı itin silecekler yukarı çıkıp duracaktır.
Işıklar yandıktan sonra kontağı kapat ve iki saniye içinde silecek kolunu aşağıya çek. O zaman olur. -
http://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_94/tm.htm
quote:
Orjinalden alıntı: triger
oto aksesuvarcılardan 7.5 ytl ye kalitelisinden lastik alıp siz bile degiştirebilirsiniz.
-
c-max ön silecek süpürgelerine 97,5 ytl aldılar.
boş bulundum, gafil avlandım, kendimde değildim...
her neyse.
http://forum.donanimhaber.com/m_26569384/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraq -- 3 Ekim 2008; 12:58:42 > -
quote:
Her işin bir kolayı var...
http://www.modifiyem.com/forum/f186/aero-twin-silecekler-boyle-kalkiyor-46543/
Benzer içerikler
- üst kapak contası değişimi
- acea c3 nedir
- dacia duster 1.0 eco-g yorumları
- otomobil af çok amaçlı hız sınırı
- citroen berlingo tavsiye eder misiniz
- q4 e tron menzil
- hyundai fiyat listesi 2025
- megan 4 sıfır
- ıd 7 menzil
- reev fancy
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X