Şimdi Ara

VW SİLECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün doğuş otodan iki tane silecek süpürgesi aldım. fiyatı 56 ytl tuttu sizce fiyat normalmi başka marka araçlara sahip arkadaşlar silecek fiyatlarını bilgilendirme açısından yazarlarsa memnun olurum

• banana silecek mi ne diyorlar onlara bence tanesi 10 YTL'den 2 adet almanız daha iyi olurdu.nasılsa sıcakta soğukta her dışardalar 56YTL'de verseniz deforme olacak 20YTL'de verseniz deforme olacak.
  • zaten benimkide aerotwin yani banana
  • bananaların bazılarının girişleri, sanayide ve tuningcilerde satılanlarla aynı olmayabilio o nedenle zaten orjinalini almak zorunda kalıosunuz

Örn: Ford Focus yeni kasa.

Bu nedenle gayet normal iyi yapmışsınız Aerotwin olanlar daha iyi temizliyor normallerinden.
  • Zamanında BMW'nin 2 sileceğine 17,5 ytl vermiştik.Ama 2-3 sene önceydi.O zaman sanayide tanesi 5 ytl idi.Ama sanayiden aldığımız iz bırakırken,kötü silerken BMW'nin orjinal silecekleri pırıl pırıl tertemiz siliyordu.Yani parasını cidden hakediyordu
  • 10-12 liraya almıştım sanırım, bi alışveriş merkezinden banana diye tabir edilenlerden. çokta güzel temizliyor 7-8 ay oldu sanırım.
  • 2 gün önce abimin müdürünün arabasının bakımları yaptırdım opel corsa silecek süpürgelerine 25 Ytl verdim orjinal bide silecek kolu çalınmıştı onada 66 Ytl verdim sadece bir silecek koluna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil silecek değişimi
    geçen yıl açıldı
    VW POLO 2015 SİLECEK SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben aracıma 1 ay önce linkteki silecekten aldım. Gayet memnunum. Fazla para vermeye gerek yok gibi.
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=31.033.1720.0054
  • Keşke dışardan alsaydınız.En azından yarı fiyatına alırdınız.
  • Cordoba'ya uygun Bosch marka sileceği 23ytl.'ye aldım daha geçen gün.
  • yaw silecek dedinizde aklıma geldi gecen benim golfun silecegini kaldırayım dedim kalkmadı kaputa carpıyor bu silecekleri kaldırmak için illa kaputumu açmak gerekiyor.araç golf V
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

yaw silecek dedinizde aklıma geldi gecen benim golfun silecegini kaldırayım dedim kalkmadı kaputa carpıyor bu silecekleri kaldırmak için illa kaputumu açmak gerekiyor.araç golf V

Gizlendiği için biraz cama doğru iterek kaldırabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

bananaların bazılarının girişleri, sanayide ve tuningcilerde satılanlarla aynı olmayabilio o nedenle zaten orjinalini almak zorunda kalıosunuz

Örn: Ford Focus yeni kasa.

Bu nedenle gayet normal iyi yapmışsınız Aerotwin olanlar daha iyi temizliyor normallerinden.

arkadaşa katılıyorum.cok haklı
  • quote:

yaw silecek dedinizde aklıma geldi gecen benim golfun silecegini kaldırayım dedim kalkmadı kaputa carpıyor bu silecekleri kaldırmak için illa kaputumu açmak gerekiyor.araç golf V

silecekleri değiştirmek için motoru çalıştırmadan kontak anhtarını çevirin ışıklar yansın sonra silecek kolunu aşağı itin silecekler yukarı çıkıp duracaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

quote:

silecekleri değiştirmek için motoru çalıştırmadan kontak anhtarını çevirin ışıklar yansın sonra silecek kolunu aşağı itin silecekler yukarı çıkıp duracaktır.

ok sagol
  • Hangi marka olursa olsun o silecekleri zaten BOSCH üretir. Direkt ondan alabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

quote:

Işıklar yandıktan sonra kontağı kapat ve iki saniye içinde silecek kolunu aşağıya çek. O zaman olur.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_94/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: triger

oto aksesuvarcılardan 7.5 ytl ye kalitelisinden lastik alıp siz bile degiştirebilirsiniz.

VW SİLECEK

• c-max ön silecek süpürgelerine 97,5 ytl aldılar.

boş bulundum, gafil avlandım, kendimde değildim...

her neyse.

http://forum.donanimhaber.com/m_26569384/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraq -- 3 Ekim 2008; 12:58:42 >
  • quote:

Her işin bir kolayı var...

http://www.modifiyem.com/forum/f186/aero-twin-silecekler-boyle-kalkiyor-46543/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.