Şimdi Ara

VW SCIROCCO ve SCIROCCO R

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Scirocco ve scirocco R kullanan arkadaslar goruslerini paylasirsa memnun olurum.hangi motoru alinmali.duz vitesmi otomatik vitesmi alinmali hangi renk secilmeli opsiyon donanim olarak neler alinmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn joshcyoon -- 24 Mart 2011; 23:31:17 >

• Bende 2010 160 hp dsg var ve çok memnunum. Ancak bazı arkadaşlar kavrama ve şansıman problemleri yaşayabiliyorlar. Dsg keyfini yaşayan arkadaşlar, sorunda olsa manueli tercih etmeyeceklerdir. En son 20 araçlık bir buluşma gerçekleştirdik pendik marinada. Kahve içmeye dönüş yoluna geçtiğimizde R sahibi bir arkadaş çok büyük bir kaza yaptı sahil yolunda. 3 şerit gidiş gelişli yolda 200 metre sürüklenerek karşı şeride geçip, ordan orta refüjde durabildi. O çapta bir kazadan yara almadan kurtulabilmesi en büyük avuntumuzdu. Diyeceğim odurki, Allah denememize imkan vermesin müthiş sağlam arabaymış. 117 binliralık arabada 36 bin masraf çıkarttı doğuş. bu arada R serisi Dsg leri 6 ileri olduğu için problem çıkartmıyor rahatlıkla alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 1 Şubat 2011; 17:13:06 >
  • Dsg sorunlari beni dusunduruyor.normalde 160 hp dsg dusunuyordum fakat tum opsiyonlari ekleyince R fiyatina yaklasiyor.tum opsiyonlar dahil R fiyati 135bin lira fiyat verdi dogus.yanliz golf R de alabilirim karar vermedim tam.scirocco R icin 5 renk var en cok firtina mavi ve beyazi begendim.birde yesil var ama gormedim canli.resimlerde ise pek begenmedim.
  • Dsg ile ilgili R alacaksan sorun yok düşünmeni gerektiren. Dsg yi kullanan birinin birdaha bırakabileceğini düşünemiyorum. Manuelden daha hızlı vites değişimlerine sahip. Kalkışlarda farkını anlarsın. bu arada sciroccoya tüm opsiyonları eklediğinde ki bence bir çoğu gereksiz, o fiyata ikinci el tertemiz bir TT alınabilir. Scirocco R ve golf R içinse kesinlikle beyaz önermiyorum. Benimkide beyaz, tamamen kızılay muamelesine maruz kalıyorsun. Dersenki scirocco R mı Golf R mı? Golf R 4 çeker, scirocco önden. Sciroccoyu 4 ceker yapmayışının nedeni ise, eğer scirocco 4 çeker olsaydı, Golf R dan bir tane bile satamazdı Wv. Scirocconun görüntüsü, her nekadar sahip olan sayısı artsada halen cazibesini koruyor. Golf aile tipi araç olmanın verdiği dezavantıjı, müthiş 4 çeker sistemiyle kapatıyor. tercih senin.
  • Benimde aklimi o karistiriyor goruntu ve donanim olarak scirocco.ama 4 ceker olarak golf.zor bir secim.
  • rakkas hocam o kaza resimlerini ekleyebilir misinz?

kabinin durumu nasıldır bi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin90
    rakkas hocam o kaza resimlerini ekleyebilir misinz?

Arkadasin izni dahilinde yarin ekleyecegim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakkas79

quote:

Resimleri merakla bekliyoruz.bahsettiginiz arac firtina mavisi R mi.s ile baslayan plakalimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

quote:

Resimleri merakla bekliyoruz.bahsettiginiz arac firtina mavisi R mi.s ile baslayan plakalimi.

Firtina mavi 1 ay 5 gunluk bir arabaydi. Plaka "S" degil ama zaten olsaydida soyleyemem. Araci plakasi ile reklam etmenin alemi yok. Resimlerden kabin ve kaputa ait durumu anlamaniz icin yayinlayacagim.
  • Bir arkadasin vardida firtina mavisi.internetten satmisti oysa dedim.bende scirocco R alirsam firtina mavi beyaz yesil yada varsa kirmizi arasindan secim yapacagim.beyaz herkeste var birde R a gitmez sanirim spoiler falan var tamponlar farkli cunku.yesilide canli gormedim resimlerden ise kotu duruyor.golf R alirsam ise hic renk dusunmedim daha.
  • rakkas hocam bekliyoruz resimleri
  • quote:

rakkas hocam bekliyoruz resimleri

Yasin biliyorum beklediğini ama arkadaşdan izin almam gerektiğini söylemiştim. Yarım ağızla konuşunca da vazgeçtim koymaktan. İstersen benim canavarın resimlerini koyarım. Beyaz mat karbon kaplı benimkide. Ayrıca buluşma resimlerimiz var her rengi görebilmeniz adına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 4 Şubat 2011; 10:58:19 >
  • quote:

quote:

rakkas hocam bekliyoruz resimleri

Yasin biliyorum beklediğini ama arkadaşdan izin almam gerektiğini söylemiştim. Yarım ağızla konuşunca da vazgeçtim koymaktan. İstersen benim canavarın resimlerini koyarım. Beyaz mat karbon kaplı benimkide. Ayrıca buluşma resimlerimiz var her rengi görebilmeniz adına...

Hocam iyi olur tum renkleri gormek en azindan arasindan secim yapabilirim.mavi yesil kirmizi ve beyaz merak ettiklerim.
  • rakkas hocam tabeki koyup koymama konusunda takdir sizin

Ben sadece kabin güvenliğini sağlamlığını görmek açısından alacak arkadaslarada referans olsun diye istemistim
  • Resimler aşağıda. daha fazlası için; facebooktan sciroccom.com veya sciroccom.com forum sitesinden hertürlü ayrıntıya ulaşabilirsiniz...

• bu iki canavarda benim ...

• Bir daha alacak olsam mavi alırım, çok güzel duruyor. Yeşil ve kırmızı da çok güzel heleki R için, bekar olsam düşünebilirdim... Beyaz almayında ne alırsanız alın :) benimki mat beyaz en azından diğerlerinden farklı.
  • quote:

Resimler aşağıda. daha fazlası için; facebooktan sciroccom.com veya sciroccom.com forum sitesinden hertürlü ayrıntıya ulaşabilirsiniz...

En iyi renk mavi duruyor.yalniz resimlerde koyu cikmis.bildigim kadariyla firtina mavisi biraz daha acik oluyor.yesili ise begenmedim.beyazda herkeste var.kirmiziyida gormek lazim.ama tercihim metalik firtina mavisi olurdu.

• quote:

Bir daha alacak olsam mavi alırım, çok güzel duruyor. Yeşil ve kırmızı da çok güzel heleki R için, bekar olsam düşünebilirdim... Beyaz almayında ne alırsanız alın :) benimki mat beyaz en azından diğerlerinden farklı.

hocam tercihim firtina mavisinden yana.opsiyonlarida olusturduk fiyat teklifini atarim birazdan.
  • Scirocco R ve fiyat soyle

Scirocco 2.0 TSI 255 PS R DSG

4C4C firtina mavisi----344.27 euro
    IH. Titanium black---0 euro
    PB2. Spor on koltuklar,elektrikli surucu koltugu---290 euro
    R2Z. Rns 510--- 2260 euro
    WDI. Multimedya soketi---260 euro
    WLF. Vienna deri doseme---1530 euro
    WW1. Kis paketi----50 euro
    3FG. Sunroof-----794.49 euro
    9ZU. Premium cep telefonu hazirligi---400 euro
    4F2. Keyless anahtarsiz calisma---270 euro
    9VE. Dynaudio ses sistemi---450 euro

Aksesuarli net bedel 34.298,59 euro
    Otv. 20.579,15 euro
    Otvli net fiyat 54.877,74 euro
    Kdv. 9.877,99 euro
    Kdvli net fiyat 64.755,74 euro
    Bandrol tescil masraflari. 666 euro
    Anahtar teslim fiyati 65.421,74 euro
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.