Şimdi Ara

VW SCIROCCO ve SCIROCCO R (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

Orijinalden alıntı: rakkas79

quote:

Yukarida yazdigim ozelliklerde scirocco siparisimi bu hafta veriyorum.bir miktar indirim aldim+yuzde 2 vw grubu arac kullanma indirimim var.kurda su an 2.07 ile sabitlenmis durumda 6 ay sonra nolacagi belli olmaz ama umarim artmaz.sormak istedigim aracin bedelini euro olarak edeyebiliyormuyuz.odeyebiliyorsak siparis zamaninda euro durumuna gore indirim olabiliyormu.

sanada hayırlı olsun. kurdan fark yiyeceğini düşünmüyorum, sadece beklemek sıkıcı olabiliyor.

Tesekkurler hocam.simdi siparis verince demekki agustosu bulacak o zaman arac 2012 model olur.belki icinde ve disinda degisiklikler olabilir.

Sabır taşıymışsın cihan :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yukarida yazdigim ozelliklerde scirocco siparisimi bu hafta veriyorum.bir miktar indirim aldim+yuzde 2 vw grubu arac kullanma indirimim var.kurda su an 2.07 ile sabitlenmis durumda 6 ay sonra nolacagi belli olmaz ama umarim artmaz.sormak istedigim aracin bedelini euro olarak edeyebiliyormuyuz.odeyebiliyorsak siparis zamaninda euro durumuna gore indirim olabiliyormu.

sanada hayırlı olsun. kurdan fark yiyeceğini düşünmüyorum, sadece beklemek sıkıcı olabiliyor.

Tesekkurler hocam.simdi siparis verince demekki agustosu bulacak o zaman arac 2012 model olur.belki icinde ve disinda degisiklikler olabilir.

Sabır taşıymışsın cihan :)

Rakkas hocam mecbur bekliycez.baska araclarimizda oldugu icin pek sorun etmiyorum.aslinda almanyadan kendimde getirtebilirim ama garantisi olmaz.jetta ve passatta bile birkac ay sira varmis.belki ellerinde hazirda R vardir ama olmazsada bekliycez artik.

• Yakıt konusunda biraz üzen bi araç mı rakkas ? Özellikle 160'lıklar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

Yakıt konusunda biraz üzen bi araç mı rakkas ? Özellikle 160'lıklar..

Yakıt konusu göreceli. Verdiği performansa göre bütün Tsi motorların özelliği, yakıtta cimri davranması. Aynı performansı alabileceğin atmosferik motora sahip 2.0 bir araçla tüketimi 12-13-14 litre olacakken, sciroccoda 8-9-10 lt de gezinebiliyorsun. Hatta sakin kullanımda ve uzun yolda 6,5 - 7 lt lere düşüren var. Nihayetinde benzinli araba yakacak o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 16 Şubat 2011; 9:41:22 >
  • Scirocco nun hastası oldum sabahtsan aksam kadar fotolarına videolarına bakıp iç geciriyorum suan öğrenciyim ve okul bitince kesin alıcam diye hayal kurup bekliyorum, siz i altı ay bekliceksiniz, bse olmaz ondan bence
  • şahane bir araç tam genç işi ya
  • bu sırokko nun dızelı yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

bu sırokko nun dızelı yokmu

Avrupada var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w3ll

Scirocco nun hastası oldum sabahtsan aksam kadar fotolarına videolarına bakıp iç geciriyorum suan öğrenciyim ve okul bitince kesin alıcam diye hayal kurup bekliyorum, siz i altı ay bekliceksiniz, bse olmaz ondan bence

Öle aman aman kusursuz bi arabada değil o yönden bakmak gerek birazda. Sonuçta metal parçası insan oğlu neyden hevesini almamışki arbadan almasın. En kralı ile 1 ay geçir onda bile burun kıvıracağın birşeyler çıkar. Hep siciroccoyu övdük senin için birazda olumsuz yönlerini söyleyeyim kendi adıma. Sürekli yaydı, yazılımdı, leddi, eksozuydu, kat iptali, difizoru, down pipe ı, ses sistemiydi para yiyor cebindekini akıtıyorsun. Araç çok sert ve virajlarda olması gerekenden kötü yol tutuyor. Kendi üzerinde gelen lastikleri berbat ve yol tutuşta kötü etkiliyor. Ses sistemi spor araba için yetersiz, kapılar yüksek seste pörtlüyor. Ses izolasyonu şart asla bir golften alabileceğin konforu alamıyorsun. Altının vurmaması için sürekli kollaman gerek aracını. Normalde 15.000 der sevis için ama en fazla 10.000 de servise sokmak zorundasın problem yaşamamk için. Yaz aylarında turbo şişiyor sıcak havanın etkisiyle. 3 kere 200 üstü hıza çıktınmı fındık motor da başka bir etken olarak bu şişmeye katkı sağlar. Koltuk döşemeleri ağ gibi delikli yapıda. İçine toz vs. birşey kaçar çıkartmak için uğraşırsın. Kot pantolanun takılır buda ayrı bir sorun. Dsg için kavrama takımı başlı başına sorun neredeyse değişmeyeni görmedim. Uzun yolda yakmaz ama şehir içinde benzinin 4 kusur olduğu bir ortamda üstünden inmiyorsan 1000 -1500 tl verirsin aylık. kapılar çok ağır araca binen eşin dostuna yavaş kapatmaları için nekadar uyarsanda fitilsiz arabada kapı ayarları sıkıntı oluyor. Son gelen zamlardan ve euronun durumundan sonra 80 binlere kadar çıktı fiyatı. Roccoya verilecek para bence 60- 65 bin civarında olmalı. 80 bine ne arabalar var ikinci elde. Biz bunların çoğunu bilerek bir çoğunu da bilmeyerek satın aldık bu araçları.

O yüzdenmi dostum insanın beğenisi gün ve gün değişiyor. Bende 14 yaşında bir ergenken hayallerimi pederin torosu süslüyordu. Sonu yok bu işin. Yakın cevremde biri olsan aracı veririm sana al hevesini bolca. Sonrada üniversiteni bitirmye odakla kendini ki daha iyilerine binesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 14 Mart 2011; 18:15:49 >

• Beyler buguün bu araçdan gördüm TSI yazısının hepsi kırmızıydı kaç beygir oluyor acaba bu araç :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Beyler buguün bu araçdan gördüm TSI yazısının hepsi kırmızıydı kaç beygir oluyor acaba bu araç :D

160 hp. 2011 modellerde TSİ yazılarının hepsini kırmızı yaptılar.
  • bende vw sahibi olarak rocco çok şık bir araç olmasına rağmen yeni polo gti tahtını sallayabilir gibime geliyor :(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.