Şimdi Ara

Vw Scirocco Bayan :D Tam 2 saat kurtarılmayı bekledi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rudeboy87

o zaman sanane benim yazdığım mesajdan..eğer işi sananelere götürürsek bu foruma da gerek yok bay bilmiş..kedi cigr demişsin..önce adam akıllı konudaki bütün mesajlarımı oku ondan sonra gel tartışalım..illaki maddi durumu sosyo -ekonomik yapımı tek tek mal beyanı gibi yazıp ondan sonra mı yorum atmam lazım ..neymişşş makas atan kadın yok vs.. banane kardeşim elma ile armutu bir kefeye koyamazsın.. yeteneksizlik ayrı sürücü hataları ayrı genelleşmiş önermeler ayrı..gelipte burda kuru kuruya avukatlık yapmayın önce dürüst olun sonra gelip burda hepsini tartışalım..haa dediğim gibi bütün mesajlarımı oku ondan sonra gel tamam babayiğit..

anladım ki ne arabadan anlıyorsun (scirocco çok performanslı yeaaaa) , nede trafik ve araç kullanım mevzusundan.. Sana ben dünyaca ünlü kadın rally sürücüleri , formula sürücüleri nascar sürücüleri , eğitimcileri vs isimleri versemde anlamıcan zaten.He dicem geçicem. HE...

• quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

quote:

yaa sormaa dostum açlıktan nefesim kokuyor ve nerde zengin görsemm bela okuyup lanet ediyorum ayrıca scirocco ile zengin olanı ve servet sahibi olanı da senden gördüm..kafan güzelmiş hani güle güle kullan!

122 hp arabaya performans arabası deme gafletini örtmek adına bu şekilde bir yaklaşım yaptım ama bunu sen istedin
    bu kadar ayran içme sarhoşluğun pis senin
    aynı motor golf'te var, onunla denize uçsa performans arabası demezsin
    çoğu sokaktaki adam gibi sen de şekilcisin işte

160hp dir belki ne biliyorsun 122 oldugunu?

160 olunca kontrol edilemez bir rodeo atına dönüşüveriyor değil mi 38 hp'le

• quote:

quote:

quote:

quote:

yaa sormaa dostum açlıktan nefesim kokuyor ve nerde zengin görsemm bela okuyup lanet ediyorum ayrıca scirocco ile zengin olanı ve servet sahibi olanı da senden gördüm..kafan güzelmiş hani güle güle kullan!

122 hp arabaya performans arabası deme gafletini örtmek adına bu şekilde bir yaklaşım yaptım ama bunu sen istedin

Hahaha zuhahaha qweqwrqee asdadas ne guldum ya ne kadar esprituelsin... iyi bozdun beni gercekten utancimdan giremem daha bu bölüme

122bg ile 160bg arasindaki farki ogren sonra gel hadi naş naş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaza yapan şahıs erkek olsaydı belki kimsenin giki dahi çıkmayacaktı. Kaza yapan bayan olunca buraya bayanlara anahtar verilmez diyebilecek kafaya sahip olan insanlar yorumlar yazmışlar. Vallahi pes. Kadınların araba sürme yetenekleri totalde erkeklere nazaran daha düşük olabilir belki. Ama en azından erkekler gibi kendilerini bir halt sanıp 3 şeritli yolda 130 ile makas atmaya da kalkmıyorlar. Söyle bir uygulama yapıldığını duşunun: iki farklı günde farklı cinsiyetten insanların araba kullanmasına izin verilecek olsun yani bir gün sadece erkekler trafiğe çıkabilecek öbür gün de sadece bayanlarin trafiğe çıkmasına izin verilecek . Emin olun bayanların trafiğe çıktığı günde kaza oranı erkeklere nazaran çok daha düşük olur. Kadın sürücülerin de yayalara karşı çok daha saygılı davrandıklarını da belirtmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hahaha zuhahaha qweqwrqee asdadas ne guldum ya ne kadar esprituelsin... iyi bozdun beni gercekten utancimdan giremem daha bu bölüme

122bg ile 160bg arasindaki farki ogren sonra gel hadi naş naş

haklısın 160'lık arabaya binince gaza dokunduğun gibi kendini stratosferde buluyorsun akıl almaz bir kuvvet
    abd'de 250 hp'den 8 silindirden aşağı araba yok atın şu at gözlüklerini sığ görüşlülüğü

• Bayanın direksiyonu çok iyi.Rus bayanlar bu alandada çok iyilermiş
  • Roccoya performans araci dediniz ya daha bisey demiyorum. gorende sanir r35 gtr.
  • biraz daha derine gitseydi de o zaman da görseydik o arabadan inmeyen "cool" tavırları.
  • şöle genellemeler yapmayın beyler 2 tane reprezant arkadaşım var bayan altına sıçırtır adamı trafiktee ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

Orijinalden alıntı: onur-ay

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Araba düz şanzıman birde

Duz vites oldugunu nerden anladin

bende merak ettim nasıl anladınız aracın manuel olduğunu??

Aracın jantları chicago ve white editionla geldi.White edition ise manuel olarak satıldı.

Arabayı satan arkadaşı buldum

• yukarda yazdığın kategöriler sana göre normal sürücüler ise ya sen gerçekten trafik görmemişssin aktif trafikte araç kullanmıyorsun (yada kullandığını zannediyorsun) yada ikiyüzlülükte şuan zirve yapıyorsun..benim ne iş yaptığımı ne kategoride olduğumu ıvıırı zıvırı çok merak ediyorsan buyur gel tanışalım oturup konuşalım o zaman belki daha iyi anlaşabiliriz..yukarda bahsettiğim şeylerde bir gr abartı yok..birkaç mesajımda ise ben bilinçli şekilde espri mahiyetinde mubalağa yaptım takılmak amaçlı onu da ciddiye aldıysanız bilemiyorum..
  • sen çok anlayışlısın bı kadar anlayışlı olma lütfen çok kesin konuşuyorsun şampiyon sakin ol bakalım..benim neden anlayıp neden anlamayacağımı senden öğrenecek halim yok konu otomotivse orda 2 sn soluklan haddini bil bu konuda öyle her gelene laf söyletmem şahsıma..sen ısrarla özelden genele bir tümevarım peşindesin..istediğin kadar iddaa et matematik yalan söylemez git nerden alırsan al kasko şirketleri emniyet kayıtları vss..al bütün dünyada kullanıcı sayısına göre olan olayları oranla eğer ilk mesajımdaki önerme yanlış çıkarsa ben gelip burda senden adam gibi özürümü dilerim..eğer ben haklı çıkarsam ki bu yüzde elli şansım olduğunu gösterir ki matematikte yuzde elli çok fena bir orandır o zaman ne diyeceksin merak ediyorum..dünyada çok iyi ralli bayan pilotları olabilir çok iyi sürüş eğitmenleri de olabilir çok çok efsane olmuş kişilerde olabilir ama bu değil ki her bayan sürücü harikalar yaratıyor..gerçeklerle yüzleşmekten kaçmayın..illaki pozitivist ve feminem yaklaşımlarla gelip burda fukara peygamberliği de yapmayın...evet performanslı bir araç dedim..gitt volkswagen ag. sitesine ''scirocco r. '' diye seri üretim bir araç var bi incele bakalım 260 beygir 1300 kilo araç sana yeterli performansı vermeyecek mi..özellikle perform tabirini kullandım ki ucu çok açık geniş bir tanım..burada ki kullanımda bir ferrari bir bir aston martin kastedmediğimi de anlamayacak kadar geri zekalı olduğunu düşünmüyorum..ne kasteddiğimi çok iyi anladın lakin niyetin çakallık olduğu için onu bir saldırma amacı olarak çarpıtım önüme sunuyorsun...son sözüm burdan ne kadar yazışsakta sen yine bildiğini okuyacaksın..çok merak edersen özelden tanışalım sohbet edelim o zaman tekrar bu konuları açıp konuşuruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Bırakın Bunların Altına Araba Çeken Zerzevat düşünsün...

Benim eşim benden "kullanmasını beceremediği halde" araba isteyecek;

Alacağı tek cevap şudur:

-Taksi tut, kendi canına da milletin canına da kastetme...

Ama tabi bu cevabı veremeyecek Müsfettelerin karıları - sevgilileri yüzünden Trafiğin anası ağlıyor bu da başka mesele...

Bu mesajın Anateması: Bırakın kılıbıklığı da iki dakka ADAM olun... :)))

Süpersin hocam

Böyle mesajları da eleştirenler bir hayli varsa ya aramızda epey bir kadın var ya da söylediğiniz gibi iki dakkalığına adam olan az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 1 Mayıs 2013; 19:47:01 >

• sen hala yazıyormusun liseli..bak aslan parçası araçlardaki o güç tork beygir hesaplaması ozellikle beygir hesaplamasından sonraki performans analizi kilogram başına yanı aracın toplam ağırlıgına bölünerek hesap edilir ordan bir analiz yapılır ayrıca silindir başına düşen beygir hesabından da bir analiz çıkarılır..işn içine daha aktarması şanzımanı süspansiyon sistemi ,beyin modlaması ,mekanik değişimleri vss yazmadım..çıkıpta burda çok bilmiş gibi tavuğun cücesi kadar aklında deveniin boyu kadar akıl verip ahkam kesme..önce adam gibi öğren sonra gel konuş..sana bu son mesajım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudeboy87 -- 1 Mayıs 2013; 20:33:13 >
  • quote:

sen hala yazıyormusun liseli..bak aslan parçası araçlardaki o güç tork beygir hesaplaması ozellikle beygir hesaplaması kilogram başına yanı aracın toplam ağırlıgına bölünerek hesap edilir ordan bir analiz yapılır ayrıca silindir başına düşen beygir hesabından da bir analiz çıkarılır..işn içine daha aktarması şanzımanı süspansiyon sistemi ,beyin modlaması ,mekanik değişimleri vss yazmadım..çıkıpta burda çok bilmiş gibi tavuğun cücesi kadar aklında deveniin boyu kadar akıl verip ahkam kesme..önce adam gibi öğren sonra gel konuş..sana bu son mesajım ..

bu kafayla bu bilgiyle çok bile yazdın aptal denilen amerikanın kadınları yıllarca 8 silindirli araçları kullandı da böyle hepsi denize mi uçtu
    yavaş yavaş öğreneceksin bilmeden konuşmamaya gayret ettiğin sürece böyle komik duruma düşmez, insanlara söylediklerine ikna ettirebilirsin ama amerika gibi bazı şeylerden habersizmiş gibi yazarsan gülünürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

İnsanlık hali kaza olurda iki saat arabada beklemek nedir ya.

aynı fikirdeyim
  • allah helak etsin böyle insanları....egosuna yenik düşmüş rezil kadın....
  • quote:

sen çok anlayışlısın bı kadar anlayışlı olma lütfen çok kesin konuşuyorsun şampiyon sakin ol bakalım..benim neden anlayıp neden anlamayacağımı senden öğrenecek halim yok konu otomotivse orda 2 sn soluklan haddini bil bu konuda öyle her gelene laf söyletmem şahsıma..sen ısrarla özelden genele bir tümevarım peşindesin..istediğin kadar iddaa et matematik yalan söylemez git nerden alırsan al kasko şirketleri emniyet kayıtları vss..al bütün dünyada kullanıcı sayısına göre olan olayları oranla eğer ilk mesajımdaki önerme yanlış çıkarsa ben gelip burda senden adam gibi özürümü dilerim..eğer ben haklı çıkarsam ki bu yüzde elli şansım olduğunu gösterir ki matematikte yuzde elli çok fena bir orandır o zaman ne diyeceksin merak ediyorum..dünyada çok iyi ralli bayan pilotları olabilir çok iyi sürüş eğitmenleri de olabilir çok çok efsane olmuş kişilerde olabilir ama bu değil ki her bayan sürücü harikalar yaratıyor..gerçeklerle yüzleşmekten kaçmayın..illaki pozitivist ve feminem yaklaşımlarla gelip burda fukara peygamberliği de yapmayın...evet performanslı bir araç dedim..gitt volkswagen ag. sitesine ''scirocco r. '' diye seri üretim bir araç var bi incele bakalım 260 beygir 1300 kilo araç sana yeterli performansı vermeyecek mi..özellikle perform tabirini kullandım ki ucu çok açık geniş bir tanım..burada ki kullanımda bir ferrari bir bir aston martin kastedmediğimi de anlamayacak kadar geri zekalı olduğunu düşünmüyorum..ne kasteddiğimi çok iyi anladın lakin niyetin çakallık olduğu için onu bir saldırma amacı olarak çarpıtım önüme sunuyorsun...son sözüm burdan ne kadar yazışsakta sen yine bildiğini okuyacaksın..çok merak edersen özelden tanışalım sohbet edelim o zaman tekrar bu konuları açıp konuşuruz...

yeaaaaaa 260 beygirrrrrrr 1300 kiloo 3000 basıyooooooooooooooooooo tamam oldu çok bilgilisin ok optm bb

• Yazıldı mı görmedim ama aracı kaldırınca halat kopsa içindeki bağyan yaralansa suçlu kim olacak..
    Ben olsam çekici yerinde eğer araçtan inmezseniz kaldıramayız derdim..
  • Kadınlara ehliyete hayır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.