Şimdi Ara

Vw Polo Variant almak istiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, inannın bütün forumlarda aradım ancak hiçbir kullanıcı tarafından yoruma rastlayamadım.Bu otoyu bilen varmı, nasıl bir otodur, yakıtı nasıldır, memnun olup olmadıkları, yani ne bileyim Variant hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum LÜTFEN BENİ BİLGİLERDİRİN !!

• bende fazla bilmem ama cenevre'de oto fuarında yeni makyajlanmış şekilde 2008 olarak piyasaya çıkacağından haberim var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

bildiğin polo classic ile aynıdır
    tek farkı aynı bizim kartal gibi onun da bagajı uzundur;station wagon bir araçtır
    fazla yorum alamaman normal çünkü o kadar da çok satılmadı tr'de...
    1.6 motoru normal bir ekonomi ve performans sunar
    1.9 sdi ve tdi olmak üzere 2 farklı tip dizel motoru vardır
    sdi olanı turbosuzdur deyim yerindeyse hiçbir işe yaramaz
    tdi ise turboludur ve canlıdır,performanslıdır ve sdi'dan daha ekonomiktir
    kalitesi ise bildiğin vw kalitesi
    sorunsuz bir araç
    ama ille de polo variant diye tutturmadıysan başka modellere bakmanı öneririm
    çünkü böyle bir aracı alsan anca meraklısına satabilirsin
    yani elden çıkarman zor olacaktır
    polo classic alsan
    sadece bagajı variant'tan biraz daha dar o kadar?
    ikisi de aynı araba...

İlgin için teşekkür edirim, anladımki otolar hakkında bilgi sahibisin. Acaba 11-12 bin ytl ile (SW ilk tercihim) bana ne almamı önerebilirsin.

• SW araçta, çok temiz yüksek model Tempra SW SXAK mümkünse 2.0 lt lik alabilirsen fazlasıyla beğenerek kullanırsın çok konforlu bir araç hatta bu araçların tek tük de olsa 4x4 leri dolanmakta piyasada.

Ayrıca Toyota Corolla SW lerin special edition modelleri kromaj tampın çıkıntıları ile çok güzel duran araçlardır.

Opel Astranın da SW modelleri piyasada oldukça tutulmakta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt3581
    İlgin için teşekkür edirim, anladımki otolar hakkında bilgi sahibisin. Acaba 11-12 bin ytl ile (SW ilk tercihim) bana ne almamı önerebilirsin.

sendeki bütçeye göre tempra sw ya da polo variant gibi bir seçim yapmak zorundasın o zaman
    tempra polo'dan bi üst sınıf arabadır
    1.6 ya da 2.0 motorlu alıp lpg bağlattırırsan işini fazlasıyla görür
    hele ki abs+airbag+klimalı bir tempra alırsan daha da iyi olur
    ayrıca tempra sw'lerin arkaa tamponu yükleme yapmayı kolaylaştırmak için aşağı doğru açılmakta
    polo da iyi olur ama hem tempra'dan küçük kalır hem de onun kadar tutulmaz piyasada(aslında hiçbir sw araç tutulmuyor tr'de kartal ve toros hariç)
    ama tutulan bişey arıyosan tempra sw öneririm(1.6 i.e ya da 2.0 i.e 16v)
    ayrıca parçası,servisi heryerde var ve o kadar da pahalı değildir..

• Bizim biraderin 1.6 Tempra SW ile uzun yola çıktım araç çok keyifli, 2.0 16V 'ler tadından binilmez, ki 1.6 da bile digital klima var, 16V liklerde büyük ihtimal ABS dahil bulabilirsin, saygı duyulacak arabadır kendileri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes w204 almak istiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.