Şimdi Ara

VW POLO R LİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW'den polo ailesine yeni R line model. R yazısını görünce gti'dan daha güçlü bi model geliyor sanmıştım ama değil. Polo vw'nin en güzel araçlarından bana göre bu araçta güzel olmuş.

R hatlı ön ve arka spor tamponlar , 16'alaşım jant , spor koltuklar , parlak ön R ızgara ile 1.2 tsi 104 hp'lik motor birlikte sunuluyor.

0-62 mph süresi 9.7 sn'ye ve son hız 118 mph.

Diğer standart özellikler altı hoparlörlü ses sistemi, radyo / CD ünitesi, a / c, ve yol bilgisayarı yer alıyor.İngilterede Fiyatlandırma beş-kapılı için £ 15.815 , üç kapılı için £15.195 başlıyormuş.

VW POLO R LİNE

VW POLO R LİNE

VW POLO R LİNE

VW POLO R LİNE

VW POLO R LİNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 30 Nisan 2012; 18:51:16 >

• 1.2 TSI sonunda... Umarım Doğuş, ESP ile Perde ve yan hava yastıklarını çalmaz...
  • GTI'Dan Daha Güçlü Gibi Duruyor Gerçekten :)

Çok Güzel Olmuş.Polo Bu Kasayı Çok Seviyorum
  • çok şık olmuş 1.2 tsi dsg iyi satar .
  • gerçekten yakışıklı bir araç...
  • Bu kaç litre yağ yakıyormuş?
  • R logosu fazla iddalı olmuş. 1.2 104hp bir araçta bence R logosu olmamalı. Bari GT falan deselerdi.

Başlıkta Polo R diye okuyunca en az 200hp bir araç çıkacak sanmıştım doğrusu, hayal kırıklığı oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel araç. Bu kasa poloları seviyorum.
  • sonunda polo ile 1.2 tsi kombinasyonunu sunmaya başladılar.

ama piyasaya polo R olarak sunmaları garip garip geldi. R serisi modelin en güçlü versiyonunu temsil etmiyor muydu? yoksa bu araç R line adında özel bir donanım serisi ile piyasaya sürülmüş bir araç mı ?
  • 15.000 pound ise, Türkiye'de 45.000TL'den aşağı olacağını sanmıyorum.
  • Muhtemelen bu araç Polo R serisi içinde bi haberci olabilir. İlk önce R line modeli piyasaya sürüp sonra polo R ile piyasaya girebilirler. Citroen ds3 racing versiyonunda kullanılan 1.6 202 hp'lik araca rakip gelebilir.
  • Fonkisyonel direksiyon yok
  • Bu araç tr de en az 45-50.000 tl olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence başlığı değiştirin , Polo R ile Polo R line arasında bir fark olmalı çünkü Polo R için şöyle söylentiler vardı

quote:

Polo R’ın 210 hplik önden çekiş ve 270 hplik 4Motion(dört tekerlek çekiş) versiyonları ile 2012’den itibaren satışa sunulması bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

Bu araç tr de en az 45-50.000 tl olur

yok artık GTİ bile şu an 47 nereye 45 50 arasında oluyo.
  • Bayildim ::)))

Yine vw sevgim tuttu muhtesem olmus insallah yag yakma sorunu olmaz

Simdi esp hill golder gelirse bu aracta cok satar ne zaman trye gelir merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 30 Nisan 2012; 18:52:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bayildim ::)))

1.2 tsi kullanılacakmış cihan bu modelde onda yağ yakma problemi yok diye biliyorum. GTİ gibi Performans aracı değil sadece ortaya çeşit ypamak istemiş vosvos.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 30 Nisan 2012; 18:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bayildim ::)))

1.2 tsi kullanılacakmış cihan bu modelde onda yağ yakma problemi yok diye biliyorum. GTİ gibi Performans aracı değil sadece ortaya çeşit ypamak istemiş vosvos.

HAnima alirim bende sebeplenirim poloyu zaten cok begeniyorum ben

Kirmizi olacak bu araba bak sen keyfe ne zaman cikar satisa
  • Polo R 2.0 motorlu gelebilir mi acaba
  • Ben kendım için s1 sordum bu sene içinde çıkacagını 2.0 litrelik 250hp cıvarı 4 ceker olacagını soyledı.Muhtemelen polo r yaparlarsa aynı uniteyi kullanırlar aynı sekilde cupra r satarlar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.