|
|

1 Mobil
|
|
Dexos 2, General Motors (GM) tarafından geliştirilen, GM araçları için özel olarak tasarlanmış bir motor yağı spesifikasyonudur. Dexos 2 onaylı yağlar, GM'nin en son teknolojik gereksinimlerini karşılamak ve modern GM motorlarının performansını optimize etmek için geliştirilmiştir.
Dexos 2 Onaylı Yağların Önemi
Dexos 2 onaylı yağlar, GM araçlarının en verimli şekilde çalışmasını sağlamak için gereklidir. Bu yağlar:
Dexos 2 Olmazsa Ne Olur?
Dexos 2 onaylı yağ kullanılmayan araçlar, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli sorunlar yaşayabilir:
Dexos 2 Onaylı Yağ Seçimi
Tüm Dexos 2 onaylı yağlar GM araçlarında kullanılabilir olsa da, bazıları diğerlerinden daha iyi performans gösterir. En iyi Dexos 2 onaylı yağı seçerken aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:
Shell Helix Ultra 5W-30 Dexos 2 Yorumları
Shell Helix Ultra 5W-30 Dexos 2, popüler ve iyi değerlendirilen bir Dexos 2 onaylı yağdır. Kullanıcılar, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bu ürünle ilgili olumlu yorumlar yapmaktadır:
Sonuç
Dexos 2 onaylı yağlar, GM araçlarının performansını optimize etmek ve ömrünü uzatmak için gereklidir. Doğru Dexos 2 onaylı yağı seçerek, aracının en iyi şekilde çalışmasını sağlayabilir ve gelecekteki maliyetlerden tasarruf edebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinimuSS -- 27 Mayıs 2014; 2:29:34 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997A734D0 -- 27 Mayıs 2014; 13:10:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eu1900 -- 27 Mayıs 2014; 14:48:33 > |
|
![]() O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?] T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekorender -- 27 Mayıs 2014; 16:18:47 > |
|
2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE. 2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ. *Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. |
|
|