Şimdi Ara

vw polo gti ın yazısını sökersek..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
4
Favori
7.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o dediğin arabaların hepsi seninkinden iyi.. sen de bunu bildigin için onları geçerek kendini tatmin etmek istiyorsun ama o arabalar hala seninkinden iyi..
  • motor olarak benimkinden iyi değiller
  • arac tuplu mu ?

• hayır 180 hp tüp takılmaz buna zaten takmamda getz faciamdan sonra yemin ettim tüpsüz araca
  • bende diyorum son zamanlarda neden 3.20d ile c180 satışlarında artış var, meğerse bizim forumdaş yüzündenmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

bende diyorum son zamanlarda neden 3.20d ile c180 satışlarında artış var, meğerse bizim forumdaş yüzündenmiş..

tek sebep köye giderken mercedesi,bmw si var diye alıınan araçlar peki subaru amerikada en güvenli araç seçildi peki bmw,mercedes??
  • burada olan bitenin farkında değil birçok kişi..
    birkaç bilinçli insan dışında herkes bu arkadaşımızı olumlu anlamda teşvik etmiş.

hem kendi canını... hadi onu geçtim, hiçbir suçu olmayan insanların canını da tehlikeye attığının farkında mısın kardeşim?
    belki çocuğuyla gezmeye çıkmış bir aileyi..
    belki uzun zamandır görmediği ailesini veya evladını görmek için yola çıkmış insanları öldürebileceğinin bilincinde olmalısın.

olup bittikten sonra, yola saçılmış cesetleri gördükten sonra pişmanlığın ve ah etmenin hiçbir faydası yok.
    artık geri dönüş ve telafi olmayacak.

bir abi nasihati; dön bu yoldan..

selam ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotbes -- 5 Ocak 2014; 22:34:54 >
  • ancak olumlu yönün biriside bmw,mercedes,audi gibi araçları alt etmek hatta araç sahibini kenara çekip tekme attığını görmekte +ları ama dediğiniz gibi ben makas atmıyorum ama kırmızı ışığa giderken önüme atlıyanlara ne demeli takip mesafesi bırakmayıp şirket araçlarını gevur malı gibi kullananlara ne denilmeli.arkamdan bir şirket aracı çarpmıştı.burası TÜRKİYE afganistanada yakında dönermiyiz bilmiyorum
  • Aman dikkat et kardeş geçmeye çalıştığın 3.20d, dizel postuna bürünmüş M3 olmasın, belki oda gelip konu açar M paketi söktüm arkaya 3.20d yazdırdım, gti'larla maytap geçiyorum diye
  • hll knk spr dvm
  • Apocaltique A kullanıcısına yanıt
    olabilir ama m3 yaşadığım yerde yok ancak arada bir çıkıyor istanbulda yaşıyorum
  • Hareket halinde yağ ikmali projeni hazırladın mı seni kimse tutamaz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Hareket halinde yağ ikmali projeni hazırladın mı seni kimse tutamaz artık

yağ abartıldığı kadar yakmıyor mobil 1 den sonra
  • Tıp okuduğunu iddia eden birinin imla ve yazım kurallarına uymasını beklerim öncelikle.

Ondan sonra dediklerini dikkate almaya başlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng1

quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

bende diyorum son zamanlarda neden 3.20d ile c180 satışlarında artış var, meğerse bizim forumdaş yüzündenmiş..

tek sebep köye giderken mercedesi,bmw si var diye alıınan araçlar peki subaru amerikada en güvenli araç seçildi peki bmw,mercedes??

Subaru ya, sorunsuzluğu veya güvenliği yüzünden düşkünseniz, neden gidip sorunlu bir modelli araç aldınız? Yaptıklarınız ve savunduklarınız ile çelişiyorsunuz.

Zira Subaru en çok sevdiğim markaların başında gelir. Ayrıca saydığınız o iki marka farklı kategorilerde yarıştığı kulvarda öncü markalardan bazıları.

Sahip olduğunuz performansın sizden başka şeyler törpülediğini M serisi kullananın aptal olmadığını bilmeniz gerek.

• boşluk tuşu bozuk o yüzden böyle oluyor zaten yazıyı anlaşılır şekilde yazmak yeterli.
  • bu nasıl bir eziklik psikolojisidir arkadaş adamların arabaları senden pahalı diye bunları yapmak zorundamısın adamlar altlarındaki arabayı satsalar senin arabandan filo kurarlar bunuda biliyorsun değilmi.He birde ekliyeyim bir tane 3.28 denk gelir yazısı sökülmüş asfalta kazır seni dikkat et derim
  • mng1 M kullanıcısına yanıt
    Typer sellektör yapıca napıyon merak ettim ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.