Şimdi Ara

Vw polo 2016 Donanım paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Yakın bir arkadaşım yakın zamanda sıfır araç alacak. Kesinlikle otomatik düşünüyor. 3 sene kullanacak. Genelde şehiriçi. 2. El de değer kaybetmesini istemiyor.
    Kafasında 3 araç var.
    Vw polo 1.2 tsi Dsg
    Seat ibiza 1.0 ecotsi dsg
    Renault clio 1.2 120bg edc

Bayilerle gidip konuştu.
    Clio için en son 58.000 demişler
    Polo comfort 54.000
    İbiza 53.900 liste fiyatı style plus almak istiyor. Onu da 54.000 civarına bırakırız demişler.
    Kendisi 2. El kaygısı olduğu için poloya daha yakın.

Polo'nun donanım paketlerinde kafasını karıştıran birkaç şey olmuş onları sormak istiyorduk.
    Kendisi telefonu çok kullanıyor. İş gereği. Bundan dolayı aldığı araçta bluetooth özelliği olsun istiyor. Rahatlık ve sürüş güvenliği açısından.
    Comfortline pakette bluetooth özelliği sunuluyor mu ?
    Lounge paket ile comfortline arasında kaldı. Bayii 4k oynar demiş. Sonra da lounge paketin kalktığını sadece allstar olduğunu söylemişler. Onda da yine comfort ile arasında 4-5k oynuyor.
    Lounge gerçekten kalktı mı ?
    Comfortline mı tercih etmeli allstar mı ? 2. Elde hangisi daha rahat elden çıkar. Aradaki 4-5 bin farkı vermeye değer mi ?

Birde son olarak; Polo allstar pakette mirrorlink diye bir özellik sunuluyor. Bu özellik ne işe yarıyor tam olarak. İnternette detaylı bilgi bulamadık. Bayiide detay vermemiş fazla. Kod ile falan çalıştığı söyleniyor mirrorlink özelliğinin. Aslı astarı nedir tam anlayamadık. Ne işe yarıyor bu özellik.Onu da anlatırsanız seviniriz.

Onun haricinde kriterlere göre başka bir araç öneriniz varsa değerlendirecek kendisi. Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sitesinde hala Lounge duruyor nereye kalkmış.
    Lounge'da bluetooth var, Comfortline'da yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gediklii kullanıcısına yanıt
    2 gün önce tekstilkent avek bayiinde söylenen lounge paketin kalktığı yönünde. Yerine allstar satılıyormuş

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87142003&p=174

Bu konuya da sorabilirsiniz ama ben duymadım kalktğını. Belki artık sipariş almıyorlardır sadece ellerindekileri satıyorlar. Bu sebeple sitede hala gözüküyor olabilir.

Araç için konuşmam gerekirse bence clio ve ibiza'dan kalite olarak önde. Ibiza'nın daha donanımlısını alabilirsiniz ama malzeme ve işçilik kalitesi polo'dan düşük. Aynı şekilde clio'yu da bu yönden pek beğenmiyorum. Kullanan biri olarak tavsiye edebilirim. Şu ana kadar memnunum Polo'dan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ü de alınmaz. 58 e varsın rapidsb. alsın hiç olmazsa geniş araç.
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    2. El kaygısı nedeniyle skoda düşünülmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legen_dary -- 25 Ağustos 2016; 23:12:42 >
  • Tasarım olarak en iyisi bana göre Clio4, motor-şanzıman olarak en iyisi de Clio4.
    O yüzden ben olsam Clio4 alırdım ama ikinci el kaygım olsaydı kesinlikle Polo alırdım.
    Bu arada Clio da rahat satılır ama değer kaybı Polo'dan fazla olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni VW Polo (2018)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam arkadaşın annesinde polo vardı. Bence o kadar iyi bir araç değil. 2014 ikinci el düşünürse Focus öneririm.

• Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.2 120bg için 58.000 fiyat aldık. Kontağı açtın mı 2. Elde 4-5 bin direkt düşüş oluyor.
    Clio 4 tasarım motor olarak önde ama 2. El sıkıntı

• IronTurkMan kullanıcısına yanıt
    Çok yakıyor hocam o araç. 2. El düşüncesi de şu an yok

• Legen_dary L kullanıcısına yanıt
    Clio'nun bile ikinci elini beğenmeyen birine ne önersek boş.
    Vw'den başka araba alma şansı kalmıyor.
    Bütçesine uygun Polo olduğu için mecbur Polo alacak.
    İbiza önersek onun ikinci eli daha sıkıntılı.
    Sırf ikinci el uğruna performansını, tasarımını beğenmediğim arabaya binmem.
    Madem değer kaybı bu kadar önemli sıfır araç alması hata, 1-2 yıllık ikinci ellere yönelse daha mantıklı olur.

• Polonun kontagini cevirdiginizde gercekten fiyatinin 4-5 bin dusmeyecegini mi dusunuyorsunuz ?

• insomnia__ kullanıcısına yanıt
    Düşünüp düşünmeme değil mesele. Clio4 ve ibiza da halen alternatifler arasında. Ki aracı almış değil şu an kendisi.

2. Elde minimum değer kaybeden markanın ne olduğunu her ikimizde biliyoruz. Bence tartışmaya gerek yok bunu.

• Madem 2. El bu kadar önemli, kontağı açılmış, az yol yapmış araç bakın. Hı benim için de araç alırken tek kriter asla 2. El olmaz. Ama sizin için sanırım tek kriter bu. Tasarım, motor, şanzıman vs sizin için 2. Planda kalıyor. Polonuz hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeye bak vay anam vay eskiden 2. El dedik mi sadece iki marka gelirdi akla biri renault diğeri fiat şimdi ise 2. el olarak elşn gevur memleketinde üretilen das auto diyolar bu okumuş çocukların işi paralel yapı.

• Clio polo kadar kaliteli bir araç mı ona bakmak lazım. Dsg şans işi bizdeki dsg sorun çıkartmamıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.