Bildirim
VW Polo 1.2 TSI 6C Test Sürüşü / Yazılımlı Ufaklık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yazılım sonrası değerler çok iyi, jantlar cidden arabanın havasını değiştirmiş, güzel çalışma olmuş hocam yalnız sizin m3'ü daha fazla görmek istiyoruz onu da belirteyim dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık her zamanki gibi güzel bir video olmuş Fakat 145 beygir ve 270 nm tork bana biraz uçuk geldi, en azından stage 1 için çok uçuk
1.2 TSI yazılımla çok ciddi değişime uğruyor, hele polo ibiza gibi araçlar gerçekten çok keyifli oluyor, arkadaşımda ibiza var 1.2 tsi chiple 125-130 bg arası güç elde edildi, 8 8.5 sn civarı 0-100, 23 sn civarı 0-160'ı var, W204 C180'i 160'a kadar geçiyor, Fiat Bravo 1.4 MultiAir'i kalkış roll her türlü 200e kadar geçiyor ve BMW x5 2.0 xDrive25d'yi fena terletiyor,
Ayrıca basmayınca şehirdışı kasarak 4.0 litre ve altı tüketimlerde mümkün, tüketim ve performans dengesi harika, daha önce tüketimi hakkında bir konu açmıştım;https://forum.donanimhaber.com/m_118665048//tm.htm#118665048
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 8 Ekim 2016; 15:04:32 >
-
Çok Teşekkür ederim :) -
çok keyifli olmuş hocam elinize sağlık. en sonunda bende ibizaya chip attıracağım bu gidişle -
Çok teşekkür ederim yazılım tavsiye ederim cok güzel olmus :) -
Çok Teşekkür ederim :) -
YouTube'da izlemiştim konuyu şimdi gördüm devamını bekleriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırada s2000 / yeni kasa type r ve f80 m3 gibi araçlar var :) hızlı incelemeler yolda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X