Şimdi Ara

VW PHAETON 2013 HAKKINDA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bildiğiniz üzere vw nin amiral gemisi olan phaeton modeli 2003-2006 yılları arasında ülkemizde satıldı, sonra doğuş grubu getirtmedi bu aracı. vw'nin almanya sitesinde inceledim 78 bin ile 83 bin euro arasında değişiyor fiyatı.

ayrıca neden ülkemize gelmiyor merak etmekteyim.
    http://www.volkswagen.de/de/models/phaeton/gallery.html#/flash=10d7a17ad57609ab639d5fbf20595a01@mediaLists_medialist_mediaItems_medialist_mediaitem_4

edit: vw'nin en çok begendiğim aracıdır.

sahibinden'de birkaç ilan var. 2003 2006 model arası.

http://www.sahibinden.com/volkswagen-phaeton

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 7 Kasım 2013; 22:21:27 >

• Marka olarak olmasa da Pheton premium bir modeldir ; ancak ulkemizdeki vag grubu dagiticisi dogus premium marka olarak Audi'yi lanse ettigi icin bu modeli ithal etmiyor diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik cevap; vergi.

Bence gerçekte olan; zaten b - c sınıfını satıp fazlasıyla kar ediyor. Uğraşmak istemiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence siparisle getirirler, en az 150bin euro'yu gözden çıkarmak gerek

• Türkiye gibi bir ülkede aynı firmanın 2 F segmenti otomobil satması saçma.A8 var onun yerine zaten.Marka model çeşitliliği, ' ikinci eli güçlü ' gibi kavramların bulunmadığı, vergilerin düşük olduğu veya olmadığı, araçların fiyatlarının uygun olduğu ülkelerde iş yapar.Türkiye'de C-B en olmadı D sınıfı satış yapabiliyor.Gereksiz buraya gelmesi zaten.İsteyen gider getirtir özel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 7 Kasım 2013; 22:30:38 >
  • Avrupa ilanlarına bakabilirsiniz.
    http://www.autoscout24.com.tr/Details.aspx?id=238039850&cd=635145812540000000&asrc=fa%7Cfs&a=1

Not: 5.000 euro ya gördükleriniz gerçek pheaton. Şaşırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 7 Kasım 2013; 22:35:31 >
  • S class bu sınıfta en büyük pazara sahip ... be bencede haklılar ... ha PHAETON gelse satar mı satar ama sayısı belli olur .. kötü araba değil ama bir s class değil ...

tabi fiyat farkı elbet vardır ... ama o kadar parayı gözden çıkarmış bir adam bunu pek düşünmez gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elantra 2013 hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Almanyadaki başlangıç fiyatı hangi motor için bilmiyorum ama A8 den yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Türkiye gibi bir ülkede aynı firmanın 2 F segmenti otomobil satması saçma.A8 var onun yerine zaten.Marka model çeşitliliği, ' ikinci eli güçlü ' gibi kavramların bulunmadığı, vergilerin düşük olduğu veya olmadığı, araçların fiyatlarının uygun olduğu ülkelerde iş yapar.Türkiye'de C-B en olmadı D sınıfı satış yapabiliyor.Gereksiz buraya gelmesi zaten.İsteyen gider getirtir özel olarak.

Hocam bunlar E segment değiller mi? Yanlış biliyor da olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Türkiye gibi bir ülkede aynı firmanın 2 F segmenti otomobil satması saçma.A8 var onun yerine zaten.Marka model çeşitliliği, ' ikinci eli güçlü ' gibi kavramların bulunmadığı, vergilerin düşük olduğu veya olmadığı, araçların fiyatlarının uygun olduğu ülkelerde iş yapar.Türkiye'de C-B en olmadı D sınıfı satış yapabiliyor.Gereksiz buraya gelmesi zaten.İsteyen gider getirtir özel olarak.

Hocam bunlar E segment değiller mi? Yanlış biliyor da olabilirim

Phaeton, A8, S class, 7 serisi, Lexus LS, Hyundai Genesis v.b bunların tamamı F segmentidir .

• LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    S ve 7'yi biliyordum F segment olduklarını ama pheatonun F olduğunu yeni öğrendim. Thanks

• Pazarda kendine yer edinemedi o yüzden.

F segmenti modeller belirli bir geçmişe sahip olmalı bana göre yenilik güzel ancak bu sınıfta zaten beklenti yüksek rakiplerde dişli

Sonuç ortada güzel araç bende beğeniyorum özellikle koltukları çok rahat inceleme fırsatım olmuştu makyaj öncesi kasayı.

Zaten ilk çıktığında koltukları olay olmuştu otomotiv basınında
  • Bu segment vw'nin işi değil bana göre.

Bıraksın bmw ile mercedes o segmenti hallediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Bu segment vw'nin işi değil bana göre.

Audi a8 ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Audi a8 ne olacak

Audi ile pek uyuşamıyoruz.

A4 beni audi'den soğuttu.
  • quote:

quote:

quote:

Audi a8 ne olacak

Sahi ne oldu o a4 sıkıntısı ?
  • İyi bir Ayda 20 s kasa satilan ulkede bu araci getirdigine degmez. A8 bile ne kadar zorlaniyor .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Audi a8 ne olacak

Büyük bi sıkıntı değil bana göre.

Ben tork konventörü var sanıyordum normal disk lavrama varmış multitroniclerde.

Araç 55.000'de önceki sahibi nasıl kullandı bilmiyoruz kavrama bitiyor olabilir.

Aracı genel olarak yetersiz buluyorum , bana özel hissettirdiği hiç bi nokta olmadığı gibi iç mekan bi süre sonra insanı sıkıyor.

Mesela ben a5'e bayılırım ama aynı iç mekan var ondada , a5 ciddi anlamda almak istediğim bi otomobil olurdu ama iç mekandan dolayı almam.

Sürüş keyfi ve konfor bakıyorum ekstra bişey yok.

Bana 3 serisinin heyecanını yaşatamıyor.

Belkide benim beklentilerim farklı ama accord'un yerini hiç dolduramadı.

• 2009 senesinde 3 ay sonraya teslim phaeton 3.0 tdi icin 120.000 euro teklif almistim..

o donemde S serisi 145.000 euro idi.. sonrasinda bmw tercih etmistim..

2008'e kadar satilmis olan 6 adet 3.0 tdi arac var.. bir kismi zaman zaman sahibinden'e dustu.. ayni zamanda ciller'lere ait olan w12'de su anda bir galeriden satilik.. yenikoyde sokak arasinda hep gorurdum o araci..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Audi a8 ne olacak

Büyük bi sıkıntı değil bana göre.

Ben tork konventörü var sanıyordum normal disk lavrama varmış multitroniclerde.

Araç 55.000'de önceki sahibi nasıl kullandı bilmiyoruz kavrama bitiyor olabilir.

Aracı genel olarak yetersiz buluyorum , bana özel hissettirdiği hiç bi nokta olmadığı gibi iç mekan bi süre sonra insanı sıkıyor.

Mesela ben a5'e bayılırım ama aynı iç mekan var ondada , a5 ciddi anlamda almak istediğim bi otomobil olurdu ama iç mekandan dolayı almam.

Sürüş keyfi ve konfor bakıyorum ekstra bişey yok.

Bana 3 serisinin heyecanını yaşatamıyor.

Belkide benim beklentilerim farklı ama accord'un yerini hiç dolduramadı.

3.20 ile a4 bence tamamen farklı araçlar

Benim görüşüm bende a4 almazdım audi a5 ise inanılmaz hoşuma gidiyor

Ama audide bu aralar bir durgunluk var misal Q7 hala yenilenmedi ne bilim a3 sedan bence olmamış CLA alırım her türlü

Accord'a gelirsek gerçekten ikinci elde alınıp binilecek araba PRİNS LPG oldu bitti o paralara başka emsal araba yok clio polo parasına ACCORD var şaka gibi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.