Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (873. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.528.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 871872873874875
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorunun çözüldüğüne çok sevindim, bir o kadarda bu kadar ufak bir sorunu nasıl olurda servisler çözemedi çok şaşırdım.
    Neyse artık hepsi geçmişte kaldı.

Şimdi daha huzur içinde kullanırsın Passat'ı

Orijinalden alıntı: artizz90

Sercan,şu taş izi rötuşunu yaptınmı sen kendi aracına?Ya bu zımpara işi sakat skodaturkeyde yazılanları okuyunca tırsdım.Ben ufak taş izi olan yerleri rötuş boyasıyla doldursam üzerinde menzerna 203s ile geçsem makina ile iz kalırmı belli olurmu orayı rötuşladığım?birde vernik olayı falan var o ne?taş izi için vernik almam şartmı?Aslında sana pm atmayı düşündüm ama burda abilerim ve kardeşleriminde bilgilenmesini istedim.Şimdiden herşey için teşekkürler.

Aman abi sakın zımpara ile uğraşma çok sakat boyayı mahfedebilirsin ve bir daha geri dönüşü olmayabilir...ZImpara işini profosyenel kişiler yapmalı nasıl olduğunu nerelere ne kadar nasıl bastırılmalı vs sakata gelmeyelim...Sana tavsiem aynı yazdığın gibi serviste rötüş ile doldur 2-3 gün bekle kurusun iyicene sonra makine ile 203 yaptınmı o taş çiziği görünür ama göze batmaz

Yasin abim cok guzel olmuş farların..Sonunda gercek bixenon lara kavustun..Peki sol far motorunda gercekten bir sorun varmıymıs ona da baktınız mı?

Bide bugün benim araçta birşey farkettik..Ben farketmiştim ama bana mı öle geliyor demiştim ama bugun Sercan ve Sedat abimin de onayını aldım o konuda..Bixenon lar motoru actıgın far kontrolu yapıyor ya, benım aracta farlar assa ınıyor, biraz beklıyor sonra saga ve sola gıdıyor..Sonra eskı yerıne gelıp yukseklıgını ayarlıyor..Ancak benım daha once gordugum bixenon larda bekleme suresı yok saga sola donus oncesınde..Bizim arac baya bekliyor..

İbrelerin yatması olayını deneyemedik malesef..Metin abi Suberb ile mesguldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexX

Sercan eline saglık fotolar çok güzel olmuş..

Yasin abim cok guzel olmuş farların..Sonunda gercek bixenon lara kavustun..Peki sol far motorunda gercekten bir sorun varmıymıs ona da baktınız mı?

Bide bugün benim araçta birşey farkettik..Ben farketmiştim ama bana mı öle geliyor demiştim ama bugun Sercan ve Sedat abimin de onayını aldım o konuda..Bixenon lar motoru actıgın far kontrolu yapıyor ya, benım aracta farlar assa ınıyor, biraz beklıyor sonra saga ve sola gıdıyor..Sonra eskı yerıne gelıp yukseklıgını ayarlıyor..Ancak benım daha once gordugum bixenon larda bekleme suresı yok saga sola donus oncesınde..Bizim arac baya bekliyor..

Senin araçta önce aşağı inip bekledikten sonra sağ sol ayar yapıp yukarı çıkıyordu şimdi youtube de bir kaç video izledim önce aşağı iniyor beklemeden sağ sol ayar sonra 2-3 sniye bekledikten sonra yukarı çıkıyor....Acaba belli bir modelden sonra Bi-xenon motoru filan mı değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 14 Mart 2010; 0:02:17 >

Orijinalden alıntı: drserkarakus

quote:

Orijinalden alıntı: *karamurat*

İyi akşamlar arkadaşlar;
    Bugün Doğuş a uğradım. Süper bir kampanya başlamış. ABT kit 5.500 TL den 1.150 TL ye düşmüş.
    Kitin içinde:
    1.4 adet 18'' ABT jant
    Ön tampon altına rüzgarlık
    Arka spoiler
    4 fren diski
    2 adet çıkartma

hakkaten mi ben alabilirim...nerdeydi doğus maslakta mı?

Fiyat gercekten cok uygun ancak turkıyede 18'' jant gercekten kullanılmaz..Bugun Ender Elektronıkte gordugumuz suberb de 18 jant vardı ve ılk dıkkatımızı ceken lastıgın bircok noktada balon yapmış olmasıydı..Malesef yollarımız 17'' den yukarı jantlara pek uygun değil..

Ayrıca EREL ın showroom unu gezdık bugun..1.4 tsi 7 dsg Mocca Highline arac showroomdaydı..73.000 tl, koltuklarına hepımız hasta olduk..Gercekten çok farklıydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errddm -- 14 Mart 2010; 0:06:13 >

Erdemcim Tesekkür ederim,

Sol Far Motoru her 3 Motor calistirilista bir takiliyor ama neden oldugunu adam´da bilmiyor ! Volkswagen Servisine Gecen Hafta gittigimde hersey OK 50 defa Motoru denedik olmadi demisti .

Asagiya indikten sonra Farlar biraz bekliyor bu bende´de oluyordu ama bu kadar göze batacak bir sekilde degil bekleme süresi . Eski 2007 Model Passat Sportline´da ögleydi bekleme süresi ama su anki gibi göze batacak sekilde uzun degildir. Bu Normaldir, korkulacak birsey yok .

Gercekten Resimde Sedatin aracindaki Krom Sis Farlari Aracin rengine ve Arabaya cok uymus, güle güle kullan Sedat ustam

Mert abicim,

iyi dileklerin icin Tesekkür ederim. Farlar artik senin buraya sundugun Resimler gibi yaniyor

Saygilar Yasin

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Senin araçta önce aşağı inip bekledikten sonra sağ sol ayar yapıp yukarı çıkıyordu şimdi youtube de bir kaç video izledim önce aşağı iniyor beklemeden sağ sol ayar sonra 2-3 sniye bekledikten sonra yukarı çıkıyor....Acaba belli bir modelden sonra Bi-xenon motoru filan mı değişti

Bu 2 videodakı aracların zamanlaması aynı..Bendekı gercekten farklı..2-3 sn bekliyor aşagıya indikten sonra..Heralde dediğin gibi birşey oldu..Araştırcam bu konuyu..Beklemeden yapması daha güzel bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Yasin hocam cidden 48 ay mı yeni araç garantisi orda?

Burada malesef 24 ay ama ek ücret ödeyerek (1 küsür milyar) 48 ay a uzatılabiliyor?

Bu doğuşun açgözlülüğü mü yoksa Almanya dan,Türkiye'ye verilen süre mi?

DH-ALEMDAR,

ben araci alirken Volkswagen´deki Yeni Sifir Arac Kampanya ile yararlandim . Kampanya´da %0,9 senelik Kredi Faizi yaninda, 48 Ay Yeni Arac Garantisi var . Bu Kampanya´ya yararlanmak icin Volkswagen Prämie Light Sigortasi yapmak ve yeni Araba Siparisinde bulumamiz sartti . 48 Ay sonra bunu Garantiyi 1 sene daha uzata bilirim.

Dikkat ! Yeni Arac Garantisi var 48 ay yani LifeTime Garanti gibi degil kapsami. Araci ilk 24 Ay Garantisi nasil kapsamli ise + 24 Ay daha devam ediyor.

Normal Kampanyasiz alsaydim 24 Ay Garanti vardi !!!

Saygilar Yasin

VW niye kampanya kapsamını diğer markalar gibi 5-6 yıl yapmıyor..En azından 3 yıl yapsın..

Şu buluşmayı artık toplu yapalım ya

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Bu haber hatalarla dolu.

Olay ABD'de değil, Avrupa'da gerçekleşiyor. Tam olarak da Lüksemburg'ta.
    Asparagas haber, hem de en az 3 yıllık!

http://www.autospies.com/news/Audi-RS6-Splits-In-Half-And-The-Driver-LIVES-33997/
    Jalopnik
    Holy Crap, He Walked Away With Barely a Scratch: Audi RS6 Crash
    http://jalopnik.com/cars/news/holy-crap-he-walked-away-with-barely-a-scratch-audi-rs6-crash-241141.php

quote:

Orijinalden alıntı: pascal34
    8.856 $ a Audi RS6 ABT
    www.hurriyet.com.tr
    Bu arabadan sağ çıktı
    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/14091120.asp?gid=373

Hürriyetin kaç haberi doğru zaten?

O değilde B7 Passatlar seneye yazın gelecek falan diyolar,moralim bozuldu..

Orijinalden alıntı: Taner Göde

PASSAT'la seyahat etmek bir ZEVK...! Şenol beyle İncirlik'ten Adana'ya gidiyoruz.

Taner Abim, gercekten süper bir Video,

Senol Bey Su an arac kacinci Vites´te : 5. Vites, 70km/h Hizda . Bu kisim en heyecanli yeriydi diyebilirim

VW Adana Bayisi Aykani Canli görme firsatimizda oldu. Senol Bey´e mutlaka sunlari uygulamasini söyleyin;

1. Passat´ta tavanda Gözlük yeri var, Senol Bey ise Gözlüyü Orta Koy dayama yerinden cikariyor ve tabiki bu arada Gözü Trafikte olamiyor . Gözlüyü Gözlük yerine koysaydi daha rahat ederdi

2. Telefon´u elinde Tutuyor !!! Yani tüm dikkatini Telefona veriyor. Bunun icin bir Telefon Bluetooth Sistemi öneririm kendisine

3. CruiseControl´ü hic kullanmiyor. O tür yollarda CC mutlaka sart olmasi lazim, bu sayede yakit daha az yakar ve kendide ayaklarini o sirada uzata bilir.

4. Dikkatimi cekti Senol Bey Vitesi baska türlü degistiriyor, tavsiyem senin gibi degistirsin (daha nazikce olur)

Video larin devamini Bekliyoruz, Senol Bey´e selamlar, Videolar icin Tesekkürler

Yasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 14 Mart 2010; 1:43:59 >

quote:

Orijinalden alıntı: drserkarakus

quote:

Orijinalden alıntı: *karamurat*

İyi akşamlar arkadaşlar;
    Bugün Doğuş a uğradım. Süper bir kampanya başlamış. ABT kit 5.500 TL den 1.150 TL ye düşmüş.
    Kitin içinde:
    1.4 adet 18'' ABT jant
    Ön tampon altına rüzgarlık
    Arka spoiler
    4 fren diski
    2 adet çıkartma

hakkaten mi ben alabilirim...nerdeydi doğus maslakta mı?

Fiyat gercekten cok uygun ancak turkıyede 18'' jant gercekten kullanılmaz..Bugun Ender Elektronıkte gordugumuz suberb de 18 jant vardı ve ılk dıkkatımızı ceken lastıgın bircok noktada balon yapmış olmasıydı..Malesef yollarımız 17'' den yukarı jantlara pek uygun değil..

Ayrıca EREL ın showroom unu gezdık bugun..1.4 tsi 7 dsg Mocca Highline arac showroomdaydı..73.000 tl, koltuklarına hepımız hasta olduk..Gercekten çok farklıydı..

ABT kit güzelde bir arkadaşım abt nin komple kitini taktırmıştı.Ama 18 inç jantla çok sıkıntı çekti.çok lastik harcadı.Bende ön spoyler var.tavsiye ederim aracın görüntüsünü gerçekten değiştiriyor.kim görse çok iyi olmuş diyor.

Orijinalden alıntı: srcn09

Erdem,

Sercan´in verdigi su Video Linke baktimmi benim arac 1 saniye felan daha fazla bekliyor o aractan . Ama bunda korkulacak birsey yoktur ! Motor ile´de alakali degildir takilmasi, bu Fari Kontrol Ünite Kontrol ediyor acilista ve Farlarin Ayarlanmis Pozisyonuna geliyor. Eger Lambalar benimki gibi takilsaydi o zaman bir hata var diyecektim ama takilmadigina göre sorun yok .

Buda benim Bi-Xenonlar asagi sag ve sol yukari yaparken, dikkat Sol Far Motoru takilirken göreceksin . Hizini takip et, baya bir hizli anlattigin gibi yavas degil !
  • Yasin abim bizim aracında zamanlaması seninkiyle aynı sayılır..Aşşa indikten sonra biraz bekliyor..Sercanın paylastıgı videolarda hiç beklemiyor dikkatini çektiyse..Zaten sorun oldugu için demiyorum yoksa yolda denedim gece , yolu cok guzel takip ediyor hiç bir sorun yok orda..

Orijinalden alıntı: dunyao

selamlar, bugün doğuşa gidip aklımı kurcalayan tiguan ve passat 1.4 comfort line DSG baktım. İçlerine bindim, test sürüşü yapmadım, çok kararsız kaldım. Tiguan güzel araba, yerden yüksek, içi ferah, boyum uzundur, tavan epey mesafeli, ancak tiguan'ın ne vitesi ne konsolu, ne düğmeleri, passat'a binince hiç hoşuma gitmedi. Passat'ın içi çok güzeldi. Tek kafama takılan nokta, passat tavan açısı çok dardan geliyordu, toyota corolla kullanıyorum, eşim de ben de tavanın passat'ta daha alçak olduğunu söyledik, bunun dışında bir kusur bulamadım, tiguan fiyatına çok daha güzel donanımlı bir passat almak mümkün, diğer taraftan da insan acaba mid-SUV mi olsa diyor, zira passat çok heybetli-makam arabası gibi, tiguan daha spor, bir yorumu tavsiyesi olan var mı? Her iki arabayı kullanmış olan biri varsa, yorumlarını duymaktan memnun olurum. Ben genelde aracı istanbul için, E5 ve tem'de kullanıyorum, dağa taşa, ovaya çıkan biri değilim, 4x4 boşa mıdır. Cidden kafam karıştı.

passat 3c kasanın tavan açısı gayet normal eğer buna dar diyosan cc ye hiç yaklaşma derim. Sürtünme katsayısını düşürmek için daha eğimli yapmışlar Corollayla hiç alakası yok karşılaştırma bile derim

Dostum, Şenol bey aramızda bir VW'ci olarak sayemde ve telkinlerimle katıldı. Şenol beye kendisine Renault Megane II 1.5 dCi değil bir VOLKSWAGEN PASSAT yakışacağını söyledim, hele ki ben kullanıyorsam kendisinin çoktan bir PASSAT'çı olması gerektiğini belirttikten sonra kalkıp Adana VW Yetkili Bayi AYKAN'a gittil ve tesadüfün en ballısı, şansın en şahlısı 1 adet araç boşa çıktı tam o anda (!) ve yolda 200 TL'lik (ya da senin olduğun yere uygun olarak 500 €'luk) banknot görürsün ve üzerine balık gibi atlarsın ya, biz de aynen öyle yaptık, aracı da Adana VW Yetkili Bayi AYKAN'ın çağırdığı galerici aldı.

Şenol bey aracın bir VOLKSWAGEN PASSAT olduğunu biliyor, idrak ediyor ancak ağırlık olarak "kullanım" amacı daha ağır basıyor. Bizler gibi aksesuar, kodlama, navigasyon, krom, nikelaj, Bi-Xenon, sis farları, karter muhafazası vb. merakı fazla yok, camlar filmli ve arka park sensörü var, o kadar. Araç temizlenir, yıkanır ama motor kaputunu daha hiç açmamıştı Şenol bey.

Aynı araç, değişik insanlar, farklı dünyalar, aynı PASSAT!

Selam ve sevgiler,

Taner Göde
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.