Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (872. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.528.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 870871872873874
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte passat 2.0 cr tdi 140 hp nin ortalama tüketim değeri
    Bayılıyorum.
    Bu bir teknolji harikası
    1.5 tonluk koca araç performansı cok yüksek buna mukabil az masraflı. Verilen parayı fazlasıyla hakediyor...

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü
  • Selamlar. Ben bu konuya hiç katılmıyorum 2 defa vw'i aradım kendilerine passat tsi 1.4 122 hp dsg almayı düşündüğümü ama sanal ortamda okuduklarıma vede youtube videolarında izlediklerime göre kuru şanzuman olarak adlandırılan 7 ileri otomatik şanzumandan ses geldiği noktasında şikayetlerin oldugu, bunların doğruluk payını ve şayet böyle bir durum söz konusu ise nasıl bir çözüm yolu bulduklarını veye konu hakkında ne düşündüklerini şordum. Her seferinde devlet memuru gibi o bişki bir hatta bağladı, digeri başka bir telefon hattına bagladı en son bagladığı ise hiç cevap vermedi vede kapandı.

Yaşadığım diger bi olayı anlatayım. arkadaşımın tekine tiguan tsi almak için bitlisten ........'a kendi araçlarımızla gittik. Plazada bayagı bir süre bizimle ilgilenen olmadı. Sonrasında biri kişi zahmet ederek yanımıza geldi ve buyrun dedi. Biz kendilerine Tiguana bakmak istediğimizi söyledik onlarda elimizde tiguan yok dediler. Arkadaşımın en çok merak ettiği nokta 1.4 motorun performansı idi.
    Müşteri temsilcisine, Elinizde 1.4 aracınız var ise teste çıkabilirmiyiz dedim o ise bize yok dedi. Ama adamların öyle bir konuşması vede duruşu varki anlatamam buz dolabı gibiler. Sonra ben Müşteri timsilcisi müdürünün yanına gittim nasıl karşılandığımızı vede müşteri timsilcisinin tavrını anlattım. bu arada vatandaş bana, kusura bakmayın bir hatadır olmuş dedi ama oturduğu koltuktan kalkma zahmetinde bile bulunmadı. Bizde adettendir, ne içersiniz bile demediler.
    Nasıl oldu ise test araçları da varmış ama onu da gözden kaçırmışlar?????. Arabayı bize verdiler. Benim moralim sıfır oldu. koskoca golf 1.4 140 hp'lik arabayanın plazalarında oldugunu unutmuşlar. Çok garip

quote:

Orijinalden alıntı: drozia

Yasin sorununun aslında ne kadar basit olduğu ortaya çıktı gerçekten servisler müşteri memnuniyetine aşırı önem verirken ciddi hatalar yapabiliyorlar.
    Geçmiş olsun.
  • Tüm herkeze iyi dilekleri icin cok Tesekkür ediyorum, iyiki varsiniz. 5 Ay´dir basimi agritan bir konuydu. Aracimda hic bir sorun yok sadece Far sorunu vardi ve onun sikintisi cok kötü oluyor (herkez Fari baska algiladigi icin !).

Birazdan BAUHAUS´a gidip duvari Rainer `in isaretledigi gibi bende duvari isaretleyecem . Ve bir cizgide su anki Pozisyonu icin cizecem.

Dün Passatimi ayarladigimiz Rainerin Garajindan bir Resim ! Sol Far Audi´nin orjinal Xenon Farlari, Sag Far ise Mixibabys 6.000k´dan Resim. Mixibaby´ler harika ama tek sorun Sag farda alt köse kisimda siyah bosluk varmis.

Kirmizi isaretledigim yerler ise Ufuk cizgilerini gösteriyor Sag tarafa dogru hep Far kirilmasi var, Passat ve Audi A4´ün Far´lari neredeyse ayni oldugu icin bu Cizgiler´de Passat´a uyuyor !! Dikkat Resimde Audi A4´te iki tane Mixibabys Xenon Takiliyken

Aksama Detayli Resimler gelecek !!!

Saygilar Yasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 13 Mart 2010; 14:09:58 >

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Bruder! Gurbet Kuşu Kardeşim Yasin, durumun düzeldiğine ve sorunun çözüldüğüne çok sevindim. Yukarıda "Nexx" Erdem arkadaşımın Bı-Xenon + Sis Farlarını görünce bunun sende bu şekilde olmamasına fazlası ile şaşırıyordum. Bence bu konuyu acilen (EILBRIEF) VW AG'ye bildirmek gerek.

VW AG de öyle bir kurum ki, devlet içinde bir devlet. 6-DSG'leri geliştiren uzman mühendis 1 yılda bitecek bir işlemin 4 yıl sürmesine şaşırmış, kendisi araştırmış, bu arada da işine sebepsizce son verilmiş, ancak fark ettiği şirket için dolandırıcılığı da hiçkimseye anlatamadığından kendi web sitesini kurmuş ve halen VW AG'de olan biten ve yöneticilerin yaptığı hırsızlık, irtikap, para sızdırma gibi durumları açıklamaya devam ediyor.

Yeni ayarlı Bi-Xenon farlarını en kısa zamanda gece görüşü ile fotoğrafını çekip paylaşmanı diliyorum. Gut gemacht Junge! GIB NIEMALS AUF! Stolz ein Türke zu sein!

Taner Göde

Taner abim tesekkür ederim,

dedigin gibi Volkswagen Kundenbetreeung yani VW Müsteri Hizmetine bu 5 VW Servisin adini ve Adresini vererek sikayette bulunacam saten. Hatta Avukatlik oldugumuzu bile ve karsi avukatin idaalarini´da pdf. yazili olarak VW Müsteri Hizmetine yollayacam. Fischer + Kutger Müsteri Hizmetine benimle alay gecen ve Far ayarini 2 ayri TÜV cihazinda Kontrol eden kisiyide Sikayet´te bulunacam ayrica. Avukat ilede görüsüp durumu halletiyimi söyleyecem. Baska birsey elden gelmez su saat´ten sonra. VW´ye yazdigim yaziyi buraya yazacagim !!!

Saygilar Yasin

Burada malesef 24 ay ama ek ücret ödeyerek (1 küsür milyar) 48 ay a uzatılabiliyor?

Bu doğuşun açgözlülüğü mü yoksa Almanya dan,Türkiye'ye verilen süre mi?

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Yasin hocam cidden 48 ay mı yeni araç garantisi orda?

Burada malesef 24 ay ama ek ücret ödeyerek (1 küsür milyar) 48 ay a uzatılabiliyor?

Bu doğuşun açgözlülüğü mü yoksa Almanya dan,Türkiye'ye verilen süre mi?

DH-ALEMDAR,

ben araci alirken Volkswagen´deki Yeni Sifir Arac Kampanya ile yararlandim . Kampanya´da %0,9 senelik Kredi Faizi yaninda, 48 Ay Yeni Arac Garantisi var . Bu Kampanya´ya yararlanmak icin Volkswagen Prämie Light Sigortasi yapmak ve yeni Araba Siparisinde bulumamiz sartti . 48 Ay sonra bunu Garantiyi 1 sene daha uzata bilirim.

Dikkat ! Yeni Arac Garantisi var 48 ay yani LifeTime Garanti gibi degil kapsami. Araci ilk 24 Ay Garantisi nasil kapsamli ise + 24 Ay daha devam ediyor.

Normal Kampanyasiz alsaydim 24 Ay Garanti vardi !!!

Saygilar Yasin
  • Değerli passat kullanıcıları. 2009 citroen c5 kullanıcısıyım. otomatik vites olmaması nedeniyle eşim kullanırken sıkıntı yaşıyor. bu nedenle değiştirmek zorundayım. passat veya BMM 3 serisi arasında kalmıstım ancak son olarak passat ta karar kıldım. ikinci el 2.0 tdi mı almalıyım yoksa sıfır 1.4 tsi mi. benzin fiyatları biraz korkutmuyor değil. yılda yaklasık 20000 km yapıyorum. Yeni kasasınının ne zamn geleceğini bilmiyorum, beklemeli miyim? şimdiden teşekür ediyorum. iyi forumlar.

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Sevgili Fizikçi arkadaşım,

Oto yıkamaya gittiğimde (bezinciye gittim gibi) katı kurallarım vardır.

1. Aracı yıkayacak olanlar kesinlikle aracın içinde veya yanında sigara içmeyecek.
    2. Aracın radyosu, torpido gözü ve diğer kapalı bölmeler kesinlikle açılmayacak.
    3. Aracın yıkanacağı yer (zemin) temiz olacak, önceki araçların çamuru olmayacak!
    4. Araç su ile durulanacak, peluşla ve şampuanla yıkanacak, köpük sıkılmayacak...!
    5. Araca kolonya, parfüm, koku, karanfil, hacı yağı, tütün kolonyası (!) sıkmak yok!
    6. Lastikler fırça, jantlar bezle yıkanacak, sadece lastikler parlatılacak, jantlar değil.
    7. Araç kurulanırken yanında yıkanan aracın su zerrecikleri araca temas etmeyecek.
    8. Araç oto yıkamacıdan çıkarken lastiklerine su, çamur, toz ve pislik değmeyecek!
    9. Aracın camları "yokmuş" veya "takılmamış" izlenimi verecek kadar silinecek.....!
    0. Aracın koltuk, bilhassa tutturmakta zorlandığım ileri/geri ayarıyla oynanmayacak!

Bunları harfiyyen uygularım ve uygulatırım. Bu nedenle otomobillerim her zaman ilk
    günkü kadar temiz, ak ve pak olur. Güzel havada baraj gölü çamlık alana giderim ve
    çam ağaçlarının veya portakal çiçeklerinin nadide kokularının aracıma dolmasını da
    sağlarım.

Emekle elde edileni itina ile korur, tititzlikten ödün vermemeye çalışırım, ama tüm bu
    kuralları aklıselim bir tutum ve beklenti içerisinde, olgunlukla uygularım, daima tabi ki.

Bir gözüm de her zaman aracımda olur. Her zaman!

Selam ve sevgiler,

Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi
    Koku şehirler arası otobüslerde koridora sıkılan koku, lanet olsun çok otobüs kullandığım için kokuyu yakından tanıyorum. Yıkadıktan sonra yağmur altında bütün camlar açık gezmek zorunda kaldım, herkes bana bakıyordu bu adam ne yapıyor diye. Hala gidip havalandırmak istiyorum. Amca her yere sıktında bagajdan ne istedin?

Taner abi valla süper kurallar, keşke bütün yıkamacılar uysa bu kurallara ama nerde.

İki-üç kere gittiğimiz bir yıkamacı vardı, babamın arabayı yıkarken yaptığı uyarılardan sonra, makine bozuk demeye başladı, başka yere gidiyoruz artık.

Abi neden köpükle yıkatmıyorsun?

2 saat önce evde otururken babam birden;''Hadi,kalk Tamaş'a gidelim'' dedi.
    Kalktık gittik.Tabi yine Passata bakmak için:)

Şuan hazır araç yok ancak transport durumunda var dedi.
    Beyaz Comfortline Manuel araç,Doğuş tarafından fiyat garantili.

Sigorta masrafları dahil anahtar teslim fiyatı,sıkı durun 54.500 tl!!!

Yani fiytlar şuanda 2008 yılının başındaki fiyatlarla hemen hemen aynı.
    Martın sonunda burda olur araç dedi.Çok efendi bir abiydi ilgilenenn arkadaşta.
    Babam çıkarıp kaporo'yu verecekti ama amcamlada bir konuşmak istedi.

Ayrı olarak plakada özel olacak.
    Özel derken sadece sonu ''39'' olacak.

34 XXX 39 şeklinde yani.
    Onada ayrı olarak 150 tlye mal olur dedi herşey dahil.

Hıghlıne krom panjur içinse,hiç gerek yok dedi.
    Dışarda satılan çıtalardan alıp,folyo ile çıtaları incelt,çok güzel oluyor dedi.

RCD510 sordum.
    Şimdi taktırmaya kalksan 2500 lirayı bulur tahminen,onun yerine aynı fiyatlara dışardan RNS510 bulabilirsin dedi.

Kısacası bugün çok güzel bir fiyat aldık.
    Ancak sanırım bizim işimiz en az HAZİRAN ayını bulacak yine.
    Fiyatlar şuan ço uygun.
    Kampanya MART sonuna kadar geçerliymiş.
    Marttan sonra en az 3000-4000 tl zam gelecekmiş....

Almak isteyenler bence bu ırsatı değerlendirsin...

Hayırlı akşamlar...
  • Arkadaşlar bugün müthiş nir gün geçirdik Sedat Abim sağolsun beni Metrobüs durağından alıp Maltepe Ender Elektornik Metin Abim'in yanına gittik Erdem Abim ile kuğusu da ordaydı gerçekten aracı çok güzeldi beni çok etkiledi özellikle Bi-xenon ve Hıghlıne Grill harikaydı, Yeni gösterge yeni direksiyon yeni klima RCD-510 ile çok güzel uyum sağlamış ben çok beğendim Aracını bol bol inceleme fırsatımız oldu daha sonra ufak bir tur attık 1.4 TSI çok hoşuma gitti çekişi harikaydı 2.0 TDI yakın bir performansı var tabi ki ara hızlanmalarda 2.0 daha iyidir ama 1.4 TSI bence harika bir motor Daha sonra Sedat Abim'in aracına giriştik gösterge de bulunan çizikleri yok edelim dedik bende yanımda çeiyizimden bir kaç malzeme götürdüm az da olsa çizikleri yok ettik bir ara daha uzun görüştüğümüzde orda çizik kalmıycak hazır göstergeye girdik dedik bari arka stop da bulunan çizikleri de yok edelim dedik ve aradan onları da çıkardık sonra hızımızı alamadık ve boya yüzeyinde bulunan bazı çıkmayan lekeleri ve ufak tefek çizikleri yok ettik tüm aracı yapamadıkbazı yerleri tozluydu ve hava kararmaya başlamıştı bende son olarak bazı bölgelere FK1000P wax attım ve harika oldu özellikle yüzeydeki kayganlık hissi ve boncuklanma harikaydı bizim araçta böyle boncuklanma olmamıştı Sedat Abim'in kızı sevdi Waxı Biz ordayken de Skoda Suberb araca RNS-510 ve Bluetooth takılıyordu SuberB yi de inceledik ve çok güzel bir araç içi bayağı geniş ve kaslı görüntüye sahip RNS -510 aracın içini değiştirdi valla Çekilen tüm resimleri ekliyorum

Wax sonrası yüzey acayip parlak oldu

En kısa zamanda hep beraber görüşmek üzere...Erdem Abim aracın tekrar hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 13 Mart 2010; 20:51:32 >

Sokagin sonundaki Isaret Parliyor !!!

Far kirilmalari, Sol ve Sag tarafdaki artik belli oluyor uzaktan

Eski Resimlerde hatirliyorsaniz bu kadar ileri bir mesafe yoktu, ve karsi duvara isik hic vurmuyordu. Bakin simdi o isik duvara o mesafeden nasil vuruyor

Buda Rainer anlatimi ile duvara cizdigim Cizgiler. Mercegin ortasina dogru cizildi daha sonra araci geriye cekip bir cizgi daha cizildi ve simdi Farlar bu Pozisyonda dogru ayarlanmis oluyor .

Ciktim bugün bir 10 Kilometrelik Tur attim, Otoband´a o Görüntünün tadini cikardim. Xenonlar harika, sanki arabayi yeni almisim gibi seviniyorum

Saygilar Yasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 13 Mart 2010; 20:45:19 >
    1.4 adet 18'' ABT jant
    Ön tampon altına rüzgarlık
    Arka spoiler
    4 fren diski
    2 adet çıkartma

Orijinalden alıntı: srcn09
    Arkadaşlar bugün müthiş nir gün geçirdik Sedat Abim sağolsun beni Metrobüs durağından alıp Maltepe Ender Elektornik Metin Abim'in yanına gittik Erdem Abim ile kuğusu da ordaydı gerçekten aracı çok güzeldi beni çok etkiledi özellikle Bi-xenon ve Hıghlıne Grill harikaydı, Yeni gösterge yeni direksiyon yeni klima RCD-510 ile çok güzel uyum sağlamış ben çok beğendim Aracını bol bol inceleme fırsatımız oldu daha sonra ufak bir tur attık 1.4 TSI çok hoşuma gitti çekişi harikaydı 2.0 TDI yakın bir performansı var tabi ki ara hızlanmalarda 2.0 daha iyidir ama 1.4 TSI bence harika bir motor Daha sonra Sedat Abim'in aracına giriştik gösterge de bulunan çizikleri yok edelim dedik bende yanımda çeiyizimden bir kaç malzeme götürdüm az da olsa çizikleri yok ettik bir ara daha uzun görüştüğümüzde orda çizik kalmıycak hazır göstergeye girdik dedik bari arka stop da bulunan çizikleri de yok edelim dedik ve aradan onları da çıkardık sonra hızımızı alamadık ve boya yüzeyinde bulunan bazı çıkmayan lekeleri ve ufak tefek çizikleri yok ettik tüm aracı yapamadıkbazı yerleri tozluydu ve hava kararmaya başlamıştı bende son olarak bazı bölgelere FK1000P wax attım ve harika oldu özellikle yüzeydeki kayganlık hissi ve boncuklanma harikaydı bizim araçta böyle boncuklanma olmamıştı Sedat Abim'in kızı sevdi Waxı Biz ordayken de Skoda Suberb araca RNS-510 ve Bluetooth takılıyordu SuberB yi de inceledik ve çok güzel bir araç içi bayağı geniş ve kaslı görüntüye sahip RNS -510 aracın içini değiştirdi valla Çekilen tüm resimleri ekliyorum

Wax sonrası yüzey acayip parlak oldu

En kısa zamanda hep beraber görüşmek üzere...Erdem Abim aracın tekrar hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin....

Dostum 2.0 tdi ile 1.4 tsi arasinda performans olarak cok fazla bir fark varmi acaba.
  • selamlar, bugün doğuşa gidip aklımı kurcalayan tiguan ve passat 1.4 comfort line DSG baktım. İçlerine bindim, test sürüşü yapmadım, çok kararsız kaldım. Tiguan güzel araba, yerden yüksek, içi ferah, boyum uzundur, tavan epey mesafeli, ancak tiguan'ın ne vitesi ne konsolu, ne düğmeleri, passat'a binince hiç hoşuma gitmedi. Passat'ın içi çok güzeldi. Tek kafama takılan nokta, passat tavan açısı çok dardan geliyordu, toyota corolla kullanıyorum, eşim de ben de tavanın passat'ta daha alçak olduğunu söyledik, bunun dışında bir kusur bulamadım, tiguan fiyatına çok daha güzel donanımlı bir passat almak mümkün, diğer taraftan da insan acaba mid-SUV mi olsa diyor, zira passat çok heybetli-makam arabası gibi, tiguan daha spor, bir yorumu tavsiyesi olan var mı? Her iki arabayı kullanmış olan biri varsa, yorumlarını duymaktan memnun olurum. Ben genelde aracı istanbul için, E5 ve tem'de kullanıyorum, dağa taşa, ovaya çıkan biri değilim, 4x4 boşa mıdır. Cidden kafam karıştı.

Orijinalden alıntı: karantina61
    Dostum 2.0 tdi ile 1.4 tsi arasinda performans olarak cok fazla bir fark varmi acaba.

Fark var tabi ki ama 1.4 gerçekten 1.4 gibi değil gaza basınca seni üzücek bir motor değil tabi 2.0 TDI gibi hızlanamaz ama performans beklemeyen için mükemmel bir motor bence

Orijinalden alıntı: *karamurat*

İyi akşamlar arkadaşlar;
    Bugün Doğuş a uğradım. Süper bir kampanya başlamış. ABT kit 5.500 TL den 1.150 TL ye düşmüş.
    Kitin içinde:
    1.4 adet 18'' ABT jant
    Ön tampon altına rüzgarlık
    Arka spoiler
    4 fren diski
    2 adet çıkartma

hakkaten mi ben alabilirim...nerdeydi doğus maslakta mı?

pAsSat 1.4 tSi...
  • İbrelerin yatması olayı ne durumda varmı bir gelişme ?

Orijinalden alıntı: srcn09

Arkadaşlar bugün müthiş nir gün geçirdik Sedat Abim sağolsun beni Metrobüs durağından alıp Maltepe Ender Elektornik Metin Abim'in yanına gittik Erdem Abim ile kuğusu da ordaydı gerçekten aracı çok güzeldi beni çok etkiledi özellikle Bi-xenon ve Hıghlıne Grill harikaydı, Yeni gösterge yeni direksiyon yeni klima RCD-510 ile çok güzel uyum sağlamış ben çok beğendim Aracını bol bol inceleme fırsatımız oldu daha sonra ufak bir tur attık 1.4 TSI çok hoşuma gitti çekişi harikaydı 2.0 TDI yakın bir performansı var tabi ki ara hızlanmalarda 2.0 daha iyidir ama 1.4 TSI bence harika bir motor Daha sonra Sedat Abim'in aracına giriştik gösterge de bulunan çizikleri yok edelim dedik bende yanımda çeiyizimden bir kaç malzeme götürdüm az da olsa çizikleri yok ettik bir ara daha uzun görüştüğümüzde orda çizik kalmıycak hazır göstergeye girdik dedik bari arka stop da bulunan çizikleri de yok edelim dedik ve aradan onları da çıkardık sonra hızımızı alamadık ve boya yüzeyinde bulunan bazı çıkmayan lekeleri ve ufak tefek çizikleri yok ettik tüm aracı yapamadıkbazı yerleri tozluydu ve hava kararmaya başlamıştı bende son olarak bazı bölgelere FK1000P wax attım ve harika oldu özellikle yüzeydeki kayganlık hissi ve boncuklanma harikaydı bizim araçta böyle boncuklanma olmamıştı Sedat Abim'in kızı sevdi Waxı Biz ordayken de Skoda Suberb araca RNS-510 ve Bluetooth takılıyordu SuberB yi de inceledik ve çok güzel bir araç içi bayağı geniş ve kaslı görüntüye sahip RNS -510 aracın içini değiştirdi valla Çekilen tüm resimleri ekliyorum

Gercekten Resimlere bakarak kiskandim acikcasi !

Gününüz harika gecmis keske toplu bir bulusma olup araniza katila bilsek. Sercan bakiyorum artik malzemeler ile katiliyorsun bulusmalara, Sedatin araci piril piril olmus . Tabi Beyaz Kugu SuperB ile yan yana harika görünüyor.

Bu arada Gösterge ibreleri ile ilgili bir gelisme varmi, Ender Elektronikin orada bulusmusunuz bir gelisme olmus olabilri !

Saygilar Yasin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.