Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (867. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.528.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vw 09.03.2010 tarihi ile fiyatlarını güncellemiş
    passat tsi motorlarda her versiyonunda yaklaşık %3 indirim yapmış darısı 1.6 102 bg trendline başına

Öncelikle aracin hayirli olsun, gercekten Araban beyaz bir kugu gibi, ayrica cok gecmis olsun, allahtan ucuz atlattiniz neyseki önemli bir sorun yokmus...
    Kazasiz belasiz keyifli sürüsler...

Saygilar Ercüment

Orijinalden alıntı: cakado67

NexX,

Öncelikle aracin hayirli olsun, gercekten Araban beyaz bir kugu gibi, ayrica cok gecmis olsun, allahtan ucuz atlattiniz neyseki önemli bir sorun yokmus...
    Kazasiz belasiz keyifli sürüsler...

Saygilar Ercüment

quote:

Orijinalden alıntı: osmanbarış

Erdem kardeşim,
    Geçmiş olsun umarım sorun ortadan kalkmıştır

Tesekkürler saygı değer abilerim..İyi dileklerinizi eksik etmediğiniz için sağolun...
  • Kafaya koydum 1 ay yiyip içmiycem Hıghlıne Panjur parası biriktiricem , babam bana demişti geçen sene RNS ve arkadaşlarını ( Multimedia , geri kamera vs) ebn alıcam geri kalanlar sen alırsın Görüntüyü çok değiştiriyor krom panjur yav

Orijinalden alıntı: srcn09

Kafaya koydum 1 ay yiyip içmiycem Hıghlıne Panjur parası biriktiricem , babam bana demişti geçen sene RNS ve arkadaşlarını ( Multimedia , geri kamera vs) ebn alıcam geri kalanlar sen alırsın Görüntüyü çok değiştiriyor krom panjur yav

Sercan dediğine katılıyorum gerçekten ön görünüşü çok değiştiriyor..

Ancak

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

Bu arada orjinal hiç kullanılmamış Comfortline/Trendline ön ızgara satılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errddm -- 11 Mart 2010; 0:26:17 >

sedat

quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Sedat ustam,

ETKA´yi kurdum calistirdim harika calisiyor, eskisinden daha güzel oldu . Hemen Sasi noyu verip aracimi kesif ettim üretimde neler takilmis Kodlarini dahil okudum.

Autostadt´tan teslim alinacagina dair Kod bile var

A8G = Sport-Komfort Donanimi

Bu arada Sedat ustam sizde Ekipman Kodlarinda Tip Denetim Ülkesinde ne yaziyor ??? Almanya´mi Türkiye´mi ?

Saygilar Yasin

http://ra pid sha re.com/files/358826374/cd_4.858.302_C_EU_9.242_t500_BMPQSBT5PQT5TOTO_C6.part1.rar
    http://ra pid sha re.com/files/358826002/cd_4.858.302_C_EU_9.242_t500_BMPQSBT5PQT5TOTO_C6.part2.rar
    http://ra pid sha re.com/files/358826158/cd_4.858.302_C_EU_9.242_t500_BMPQSBT5PQT5TOTO_C6.part3.rar

sedat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat27 -- 11 Mart 2010; 1:03:04 >

3C5071360 : Bagaj Krom Çıtası : 150

3C5061160 : Bagaj Havuzu : 120 TL

3C0071303 : Kapı Eşik Passat Yazısı (Boya Üzerine) : 380 TL

3C0071305 : Marşbiyel Kaplama Passat Yazısı (Plastik üzerine ) : 345 TL

3C0959563A REH : Arka Cam Perde Düğmesi : 45 TL

3C5061195 : Bagaj Yükleme Kenarı Koruması :269 TL

3C5061197 : Yükleme Kenarı Folyosu : 125 TL

3C0064360 : Arka Cam Perde : 235 Tl

3C085361AKPMF : Ön Panjur (Hıghlıne Grill için) : 370 TL

........................ : Arma Çerçevesi (Hıghlıne Grill için) : 25 TL

1K5853600 MQH : Amplem VW (Hıglıne Grill için) :55 TL

3C0061511 041 : Kauçuk Paspas Arka : 70 TL Made İn Germany - Passat Yazılı-

3C1061501 041 : Kauçuk Paspas Ön : 90 TL Made İn Germany - Passat Yazılı-

3C1061270PARYL : Premium Halı Paspas Takımı : 280 TL Made İn Germany - Passat Yazılı -

Space Uzay A.Ş 4.300-5.000-6.000 K : 400 TL

Erdem Abim'in Hıghlıne Grill faturasına baktım da fiyatta değişikliler olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 11 Mart 2010; 1:11:01 >
  • Bugün Variant'a, Ender Elektronik'te, RNS 510 ve OPS ile uyumlu orjinal geri kamera takıldı. Kamera bagaj açma-kapama koluna monte ve ayrı bir ünite ile birlikte geliyor. Ünitenin yalıtımı da dahil üzerinde geliyor. Montajını yapan Selahattin Usta ve kodlamaları gerçekleştiren Metin Bey işlerini çok iyi yapıyorlar. Ama Baba Ender Bey'in de tez canlılığı ile sorunlara yaklaşımı da çok ustaca. Bu arada son dakikada yetişen Sedat'ın katkıları da unutulmaz. Sonuç ise mükemmel, teşekkürler Ender Elektronik.
    Ayrıca Metin Bey Kufatec'in Türkiye temsilcisi ve Doğuş Otomotiv de Kufatec'in ürünlerini resmi olarak kullanma kararı almış. Metin Bey mağazasındaki vw aksesuarlarını zenginleştireceğini, bu konu üzerine özellikle eğilmeyi düşündüğünü söyledi. CC direksiyon buna bir örnek herhalde, vitrindeki direksiyona bayıldım doğrusu...
    Şimdi de kapı altı ışıklandırmasını yaptırmayı düşünüyorum. Parça Metin Bey tarafından Erel'e sipariş edildi. Yaklaşık bir ay sonra gelecek ve Selahattin Usta montajını yapacak. Selamlar...

Araç : Volkswagen Passat
    Plaka : 34 ** 4736
    Hasarsızlık İndirimi : %60
    Karşı Tarafa Verilen Zarar : 20.000 TL
    Kasko Araç Bedeli : 58.910 TL

Sigorta Şirketi

AXA Sigorta - 594 TL
    AK Sigorta - 591 TL (( Biz bunu yaptırdık yanında mini onarım hizmeti verdiler allah korusun bir büyük bir çizik filan AUro Kıng ilgilenicekmiş ))
    Eureko Sigorta - 813 TL
    Allianz Sigorta - 943 TL

Trafik Poliçesi : 226 TL

Kaskolar full dür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 11 Mart 2010; 1:22:47 >

İnşallah tekrarlamaz bir daha..

Yeni beyaz kuğu da hayırlı olsun

Yaşadığın şansızlığa üzülmekle beraber "Vardır bir hayır" gözüyle bakıyorum.

Üniversite yıllarında tüm arkadaşlarımın bilet bulduğu bir uçağa bilet bulamamıştım. Ancak bir sonraki uçakta yer vardı. Çok üzülmüştüm diğerlerinden 2 saat sonra evde olacaktım.
    O gün kötü hava koşulları yüzünden bilet bulamadığım uçak Istanbul'a inemedi. Ankara'ya inmek zorunda kadı. 2 saat sonra bilet bulabildğim uçak ise sorunsuz iniş yaptı. Diğer tüm arkadaşlarımdan yarım gün önce Istanbul'da olmuştum.
    Başıma gelen ve şanszılık gibi gözüken olayların herzaman beni daha kötü bir kaderden kurtardığına inanırım. Doğrumudur bilinmez ama iy hissetmeme yarar.......

Yasin kardeşim

Passat buluşmasında arabaları geldiği gibi yerleştirmiştik. Birde hepsinin fotoğraflarda görünebilecek şekilde olmasına dikkat etmiştik.
    Bu sene daha organize bir şekilde yerleşim yapabiliriz. Özellikle en uzaktan gelen Passat'ları en güzel görünebilecek yerlere alırız.

Sercan,

Videolar için eline sağlık. Hepsini tekrar izledim. Hepimiz birbirimizi çok özledik, bu sene çok sıcaklara kalmadan havalar ısınır ısınmaz br organizasyon yapalım.
    Yeni tanışacağımız bir sürü üyemiz var.

Sevgili Taner Dostum,

11.000'inci mesajını kutluyorum. Zannedersem artık sana verilebilecek herhangi bir rütbe kalmamıştır. Ben "Genelkurmay Başkanı" rütbesinin verilmesini talep ediyorum.

Orijinalden alıntı: srcn09

Geçenlerde birileri kasko ve poliçeyi sormuştu o kağıdı da buldum

Araç : Volkswagen Passat
    Plaka : 34 ** 4736
    Hasarsızlık İndirimi : %60
    Karşı Tarafa Verilen Zarar : 20.000 TL
    Kasko Araç Bedeli : 58.910 TL

Sigorta Şirketi

AXA Sigorta - 594 TL
    AK Sigorta - 591 TL (( Biz bunu yaptırdık yanında mini onarım hizmeti verdiler allah korusun bir büyük bir çizik filan AUro Kıng ilgilenicekmiş ))
    Eureko Sigorta - 813 TL
    Allianz Sigorta - 943 TL

Trafik Poliçesi : 226 TL

Kaskolar full dür...

Bence sizin kaskoda ihtiyari mali mesuliyet çok düşük tutulmuş.Yani allah göstermesin gidip bir bmw 520d ye çarpıp perte çıkardığınızı düşünün.Sıkıntı olur.

Orijinalden alıntı: arslan7979

vw 09.03.2010 tarihi ile fiyatlarını güncellemiş
    passat tsi motorlarda her versiyonunda yaklaşık %3 indirim yapmış darısı 1.6 102 bg trendline başına

Yoksa yıl sonunda gelmesi planlanan! 1.6 tdi lar için fiyat listesinde yer mi açmaya çalışıyorlar acaba? Gerçi doğuş için bu erken ama aklıma gelmedi değil.. 1.6 tdi 1.4 tsi ile 2.0 tdi arasına konumlandırılacağına göre fiyatlarda bir ayarlama yapmaları gerekecek eninde sonunda..

lastik değişim vakti geldi ve 215 ile 205 lastikler arasındaki fiyat farkı dikkatimi çekti.
    215/55 lerin yerine 205/55 takanlar var mı aramızda?
    faydası, zararı, janta uygunluğu konusunda görüşleriniz nelerdir?

Erdem

Not: Bu arada adaşım aracınız hayırlı olsun ve de geçmiş olsun.

size çok iyi bir haberim var. 2009 45.haftadan sonra çıkan araçlarda.

PASSAT CC gösterge açılışı yapılabiliyor. Göstergeler açılışıta dibe vurup geri geliyor.

ve sadece kodlama ile oluyor.konuyla ilgili ender elektronik metin ile görüşebilirsiniz.

Bu tarihten önceki araçlarda kodlama hata veriyor oda çözülecek yakında.

sedat

Orijinalden alıntı: turkwell.com

Arkadaşlar

size çok iyi bir haberim var. 2009 45.haftadan sonra çıkan araçlarda.

PASSAT CC gösterge açılışı yapılabiliyor. Göstergeler açılışıta dibe vurup geri geliyor.

ve sadece kodlama ile oluyor.konuyla ilgili ender elektronik metin ile görüşebilirsiniz.

Bu tarihten önceki araçlarda kodlama hata veriyor oda çözülecek yakında.

sedat

Süper bir haber ben hemen yaptırmak isterim

Yalnız biletler tükenmeye başlamış bile

RNS 510 olan arkadaşlar.yeni firmware yayınlandı.aşağıdaki adresten indirim kurulum yapabilirsiniz. Ben yaptım harika çalışıyor ve tepkiler daha da hızlı şimdi.

http://ra pid sha re.com/files/358826374/cd_4.858.302_C_EU_9.242_t500_BMPQSBT5PQT5TOTO_C6.part1.rar
    http://ra pid sha re.com/files/358826002/cd_4.858.302_C_EU_9.242_t500_BMPQSBT5PQT5TOTO_C6.part2.rar
    http://ra pid sha re.com/files/358826158/cd_4.858.302_C_EU_9.242_t500_BMPQSBT5PQT5TOTO_C6.part3.rar

sedat

Sedat Versiyon farkı varmı ? hepsine oluyor mu? şarkılar dosyalar siliniyor mu? Firmware versiyonunu nereden buluyorduk? My-gti.com'da sanki iki farklı firmware var anladığım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilker Uscetin -- 11 Mart 2010; 14:16:49 >

sedat

quote:

Orijinalden alıntı: ilker üsçetin

quote:

RNS 510 olan arkadaşlar.yeni firmware yayınlandı.aşağıdaki adresten indirim kurulum yapabilirsiniz. Ben yaptım harika çalışıyor ve tepkiler daha da hızlı şimdi.

sedat

Sedat Versiyon farkı varmı ? hepsine oluyor mu? şarkılar dosyalar siliniyor mu? Firmware versiyonunu nereden buluyorduk? My-gti.com'da sanki iki farklı firmware var anladığım kadarıyla
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.