Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (866. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.528.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle ve tekrarla BEYAZ PASSAT 1.4 TSI 122 HP 7-DSG COMFORTLINE + HIGHLINE ELEMENTS bir defa daha HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

Sevgili arkadaşım, 41 yıllık hayatımın diyebilirim ki temiz bir 30 yılını kötümser birisi olarak geçirdim. Annem ve babam rahatsızlanmaya başladığında (bilhassa sevgili anneciğim, çünkü ben hafıza ve zekamı ona borçluyum, ve ne yazık ki annem Alzheimer hastasıydı) sayfayı çevirdim, ve baktım ki hayatın daima iyi tarafına bakmak gerek. Bende obsesif kompülsif takıntı var ve onu da bir gün büroyu darmadağın ederek yok ettim. Bunu anlatmamın sebebi canınızı sıkmak veya duymak zorunda olmadığınız şeyleri açıklamak değil, sadece bana öğretilmeyen veya benim öğrenemediğim bir yanımı çok geç bir yaşta elde etmiş olmamın, o da ne olursa olsun olaylara iyi tarafından bakmaya çalışmamızdır.

Aracınızda meydana gelen sorun için çok üzüldüm, kendi başıma gelmiş kadar... Özellikle daha belki 50-100 km'de ve 6 ay beklenmiş bir aracın böyle bir sorun yaşatmasının sizde yarattığı duygunun eminim tarifi zordur. Kendi aracıma böyle birşey olsaydı, ne yapacağımı bilemiyorum ama eskiden kendime hakim olamaz, öfkemi kusacak birisini arardım. Ama olgun davranıp hayra yormak lazımmış. Siz en doğrusunu yapmış, hiç uğraşmadan servise intikal ettirmişsiniz durumu ve araç tabi ki garantili ve belki de fabrikada da meydana gelebilecek olan bir sorun sizin aracı alıp kullanmanızdan hemen sonra oluşmuş.

Forumda aracını satmak zorunda kalan sevgili Atabay'ın da 1.4 TSI Passat Variant'ının konumlandırıcısı arızalanmış, garantiden değiştirilmişti. Başka bir değerli arkadaşımızın da turbo soğutma suyu bağlantı borusu yerinden eksik lehim nedeni ile sızıntı yapmış ve o da garantiden yapılmıştı. 1.4 TSI'lerin iki yıldan biraz fazla geçmişleri var. Arızalar forumda bunlardan ibaret. Benim de aracımın motor bölmesinden zil sesine benzer şangır şungur sesler gelmişti Tarsus'ta 2008'de ve ben de hemen servisi arayıp ne yapmam gerektiğini sormuştum, çekişte sorun yoksa yolunuza devam edin ama kontrol için de aracı getirin demişlerdi.

Yepyeni 3 günlük aracımın sol arka stop farının bir motorsiklerin dümeni tarafından kırılmasından söz bile etmek istemiyorum, ya da Antalya yolunda sıçrayan mıcırın 3-4 yerde taş izine sebep olmasından.

Çünkü o artık benim Gümüş Gölgem...

Kısaca, tatsız olay umarım en iyi şekilde tatlıya bağlanır, karmaşık teknolojinin iyi ki erken fark edilen bir azizliği diyelim. Aracınızı daha da seveceğinizden eminim.

BEYAZ KUĞU

Sevgiler ve selamlar,

Taner Göde

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 17 Ağustos 2013; 12:15:08 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 17 Ağustos 2013; 12:15:17 >

Orijinalden alıntı: turkwell.com

BULUŞMAYA az kaldığını umuyorum.

işte muhtesşem PASSAT korteji. araba kullandıgım yerde tersten gene iyi çekmişim.

sedat

Arkadaşlar hatırlarsınız ben tüm videoları Rapid 'e upload etmiştim şimdi o sayfayı buldum ve yeni üye olan arkadaşlar görmemiştir diye buraya kopyalayım dedim ama tüm videolar silinmiş Elimde tüm videolar mevcut şu anda Dailiymotion sitesine upload ediyorum toplam upload edeceğim 8-9 video var bugün hallederim hepsini

Upload ettiğim diğer tüm videolar :

www.dailymotion.com
    Sercan Ağaoğlu videoları - Dailymotion
    http://www.dailymotion.com/srcn09/1

-Taner Göde'nin Gelişi

Dailymotion
    VW Passat 2.İstanbul Buluşması - Dailymotion Video
    http://www.dailymotion.com/video/xcj001_vw-passat-2-istanbul-bulu%C5%9Fmas%C4%B1_auto

-Mert Başaran Passatları Park Ettirirken

Dailymotion
    http://www.dailymotion.com/video/xcizos_vw-passat-2-istanbul-bulu%C5%9Fmas%C4%B1_auto

En yakın zamanda diğer videolarda yüklenmiş olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 10 Mart 2010; 22:41:19 >

ETKA´yi kurdum calistirdim harika calisiyor, eskisinden daha güzel oldu . Hemen Sasi noyu verip aracimi kesif ettim üretimde neler takilmis Kodlarini dahil okudum.

Autostadt´tan teslim alinacagina dair Kod bile var

A8G = Sport-Komfort Donanimi

Bu arada Sedat ustam sizde Ekipman Kodlarinda Tip Denetim Ülkesinde ne yaziyor ??? Almanya´mi Türkiye´mi ?

Saygilar Yasin

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Sedat ustam,

ETKA´yi kurdum calistirdim harika calisiyor, eskisinden daha güzel oldu . Hemen Sasi noyu verip aracimi kesif ettim üretimde neler takilmis Kodlarini dahil okudum.

A8G = Sport-Komfort Donanimi

Bu arada Sedat ustam sizde Ekipman Kodlarinda Tip Denetim Ülkesinde ne yaziyor ??? Almanya´mi Türkiye´mi ?

Saygilar Yasin

etkanın hangi versiyonunu kurdunuz

Orijinalden alıntı: fizikchi

Bu arada buluşmayı, sizlerle tanışmayı çok istiyorum.Bir an önce yapalım şu buluşmayı.

quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Orijinalden alıntı: turkwell.com

BULUŞMAYA az kaldığını umuyorum.

işte muhtesşem PASSAT korteji. araba kullandıgım yerde tersten gene iyi çekmişim.

sedat

Arkadaşlar hatırlarsınız ben tüm videoları Rapid 'e upload etmiştim şimdi o sayfayı buldum ve yeni üye olan arkadaşlar görmemiştir diye buraya kopyalayım dedim ama tüm videolar silinmiş Elimde tüm videolar mevcut şu anda Dailiymotion sitesine upload ediyorum toplam upload edeceğim 8-9 video var bugün hallederim hepsini

www.dailymotion.com

-Taner Göde'nin Gelişi

Dailymotion
    http://www.dailymotion.com/video/xcj001_vw-passat-2-istanbul-bulu%C5%9Fmas%C4%B1_auto

Dailymotion
    http://www.dailymotion.com/video/xcizos_vw-passat-2-istanbul-bulu%C5%9Fmas%C4%B1_auto

En yakın zamanda diğer videolarda yüklenmiş olucak

Toplantiya artik benide beklersiniz . Bu arada izinim daha onaylanmadi ama onaylanirsa 02.08.2010 - 27.08.2010 Tarihleri arasinda Türkiye Cennetimizde olacagiz . Sizlerle bende cok tanismak istiyorum, burada böyle konusup yazisiyoruz ama birde sizleri yakindan görmek var.

Sercan Videolar icin Tesekkür ederim . Mert abim Arabalari oraya neye göre siralandirdi acaba merak ediyorum, Passat CC ortalara Park etmesi gerekirdi aslinda . Mert abim bu seneki Toplantida 4 tane Passat Variant katilacak, sanirim bu sefer Park yerleri biraz daha büyük olmasi gerekecek anlasilan.

Tek büyük Problem, Aydin´dan -> Istanbul´a nasil gidip gelecem, yollarimiz Almanya gibi Otoyol olsa tamam diyecem ama Yollarimizin durumu malum 90 km/h ile gidiliyor max. ve Istanbul´a varana kadar 10- 11 Saat sürecek. Ayrica Istanbul´daki durum malum, her türlü seyleri görüyoruz, oraya vardikmi Istanbul´da biri bana Rehberlik yapmasi lazim, yoksa o Trafike girdikmi ben kolay kolay cikamam gibi görünüyor .

En iyisi bu seneki bulusma olursa bence Istanbul - Aydin - Adana ortak noktada olsun derim, organizatöre buradan sesleniyorum . Uzakta yani Konyada veya Adana, Ankara gibi yerlerde kalan degerli arkadaslarimizda katilma imkani olur böylelikle

Saygilar Yasin

Öncelikle sadall, araç bana ait değil..Ailemizin arabası..Aileye alınan bir araba..Keşke kendime ait bir arabam olsaGenede çok şükür halimiz iyi sayılır ,yanlıs anlaslmasın dediğim..

Araca nazar boncugunu daha EREL den cıkmadan takmıştık halbuki..dikiz aynasına..Çok ta yakışmıştı..yarın fotografını çekerim..

Saygılar Erdem...

Orijinalden alıntı: diskriminant

quote:

Sedat ustam,

Saygilar Yasin

etkanın hangi versiyonunu kurdunuz

ETKA 7.0 TECAR Version kurulu
  • Azizim her işte bir hayır vardır. belki o arıza olmasa idi Allah korusun başınıza kötü bişey de gelebilirdi. Volkswagen'i 2005 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesinde ögrenci iken kullanmıştım. 2.0 TDI idi. Onca bindiğim Renaolut 12'den sonra sonra ilk defa böyle bir makina kullanmıştım. o tabandan yukarı dogru kalkan gaz pedalını döşemeye yapıtırmam ile koltuga yapışmam bir olmuştu. heyecandan 1 hafta uyuyamamıştım. sefil ögrencilik yıılarım
    quote:

Orijinalden alıntı: NexX

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim..Gercekten iyiki varsınız..İyi aranızdayım..

Öncelikle sadall, araç bana ait değil..Ailemizin arabası..Aileye alınan bir araba..Keşke kendime ait bir arabam olsaGenede çok şükür halimiz iyi sayılır ,yanlıs anlaslmasın dediğim..

Araca nazar boncugunu daha EREL den cıkmadan takmıştık halbuki..dikiz aynasına..Çok ta yakışmıştı..yarın fotografını çekerim..

Saygılar Erdem...

Orijinalden alıntı: Cn39

Arkadaşlar merhabalar.

Avek'e e-mail atmıştım Passat için.
    Dönüş yaptılar saolsunlar...

Şuanda hemen teslim olabilecek 2 renk varmış.
    Refleks Gümüş ve Bej Gümüş...
    RNS310 takılıymış ve anahtar teslim 57.600 lira dediler.

Beyaz istersek Nisan ayında gelirmiş.
    Özel sipariş gibi sayılacağından üzerine RCD510 ekletme şansımızda var sanırım.
    Yeni bir e-mail yazdım cevap bekliyorum...

Eğer babam tamam derse Nisanda Beyaz Passatımız olmuş olur
    Çok sevinçliyim gerçekten.İnşallah bir aksilik olmaz..

İyi günler..

Sevgili can, sana tavsiyem aracı özel sipariş olarak alırsan mutlaka ve mutlaka bixenon yaptırın..Sonradan yapılması suan ıcın mumkun değil..radyo sonradan değiştirebilir..Bixenon aracın yüzünü çok değiştiriyor..İşlevi de cabası.. Beyaz alın beyaz

Erdem,

araciniz cok Güzel. Highline Grilde takilmis , araciniz distan Highline oldu artik (iki Resimi karsilastir simdi ve Highline nasil aracin önünü degistirmis gör !).

Saygilar Yasin

Demek istedigin olay su sanırım yasin abim..

Aynı zamanda Can sanada fikir versin..bir önceki msj da anlatmak istediğim şey buydu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errddm -- 10 Mart 2010; 22:28:21 >

2010 model 1.4 tsi 122 hp 7 dsg comfortline şeker beyaz.. ( comfortline dan bozma highline aslında )

www.dailymotion.com

18 Temmuz 2009 Cumartesi VW Passat 2.İstanbul Buluşması

-Taner Göde'nin Gelişi

Dailymotion

Dailymotion

-Taner Göde'nin Pasat CC Macerası

Dailymotion
    http://www.dailymotion.com/video/xcj2ls_taner-g%C3%B6de-nin-cc-maceras%C4%B1

-Mert Başaran'ın Gelişi

Dailymotion
    http://www.dailymotion.com/video/xcj2wu_vw-passat-2-istanbul-buluşması_auto

-Sohbet-3

Dailymotion
    http://www.dailymotion.com/video/xcj35f_vw-passat-2-istanbul-buluşması_auto

Sohbet-4-Çaylar İçilirken

Dailymotion
    http://www.dailymotion.com/video/xcj3eh_vw-passat-2-istanbul-buluşması_auto

Devamı Geliyor...Resimler ise imzamda

EDIT:Son yüklenenler

-Sohbet-2

Dailymotion
    http://www.dailymotion.com/video/xcj3lr_vw-passat-2-istanbul-buluşması_auto

-Orman Yürüyüşü

Dailymotion
    http://www.dailymotion.com/video/xcj436_vw-passat-2-istanbul-buluşması_auto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 10 Mart 2010; 23:21:25 >

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten aracı alır almaz böyle bir sorun ile karşılaşmak gerçekten çok kötü bir durum neyse ki garanti üzerinden sorunu halletmişler şansına da servisin yakınlarında arıza vermiş , Hayırlı olsun Beyaz Kuğu çok güzel şimdi bu comfortline mı ?? Hıghlıne Far , Hıghlıne bi-xenon (içini boşver )

Hayırlı olsun Erdem Abim allah kaza bela göstermesin umarım uzun yıllar boyu sorunsuz bir şekilde binersiniz...

Orijinalden alıntı: srcn09

Erdem Abim ,

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten aracı alır almaz böyle bir sorun ile karşılaşmak gerçekten çok kötü bir durum neyse ki garanti üzerinden sorunu halletmişler şansına da servisin yakınlarında arıza vermiş , Hayırlı olsun Beyaz Kuğu çok güzel şimdi bu comfortline mı ?? Hıghlıne Far , Hıghlıne bi-xenon (içini boşver )

Hayırlı olsun Erdem Abim allah kaza bela göstermesin umarım uzun yıllar boyu sorunsuz bir şekilde binersiniz...

Sağolasın Sercan..

Ya ne garantisi 2 saatlik araç..bide para mı vercez tamirine

Sercan dısardan tek fark jantlar kaldı highline dan..İçerden de alcantre deri kolduk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbarış

Erdem kardeşim,
    Geçmiş olsun umarım sorun ortadan kalkmıştır

Sağol Osman abim..

Bugun babamı aramışlar..Boğaz kelebeği soketi değiştirilmiş..Aracı test surusune cıkarmışlar..herhangı bir sorun yokmuş..Bakalım yarın sabah erkenden gidip alıcaz..inşallah sorun çıkmaz artık..
  • 
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.