Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (1460. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.524.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14581459146014611462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: errddm

quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Günes aciyor bugün ve bugün Passeratimin ilk defa bu kadar Kirli oldugunu gördüm, ve Kirli böyle 2 Hafta daha sürmeye devam edeceyim.

Kirli bir sekildede Passat cok güzel görünüyor, haydin herkez aracini benim gibi birde Kirli binsin . Aracimin üstünde Yola atilan Tuz izleri, Kar ile karisimi olmus Camur vs. ne istiyorsaniz var .

Bu arada bugün Günes Passat´a iyi geldi ve Su Püskürtmelerindeki buzlar erimis. Artik su cikiyor ve bende simdi Su deposunu bosaltmaya calisiyorum icine -30°C derecelik Yikama suyu koyacagim yeniden

Saygilar Yasin

Aman yarabbi Yasin ben evde şort-tshirt oturuyorum ve kaloriferler de yanmıyor..Dışarı üstüme birşey almadan cıkıyorum..sen -30°C da donmayan cam suyu diyosun

Bu arada ''kirlenmek güzeldir!'' lafının en güzel örneği bence Passarettin olmuş

Erdem abi sizin orda başka bir iklim mi var anlamadım ben bugün mecidiyeköy 'de dondum araçta 3 derece yazıyordu akşam üstü :) Hava durumuna göre haftaya İstanbul'a kar geliyor

Yasin bu arada resim gerçekten harika çıkmış b6 Passat harika görünüyor

Dün ve bugün olmak üzere 2 ayrı B7 Passat gördüm 1'i 1.4 TSI diğeri 2.0 TDI ikisi de gümüş gri renkteydi ikiside Sedan 'dı bir türlü o arka kısmı hoşuma gitmiyor önden bakınca iyi güzel hoş idare eder diyorum ama arkası bir türlü ısınamadım aynı şekilde ön de B6 siyah passat gidiyordu sanki o yeni kasa gibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 5 Aralık 2010; 20:33:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baba63

quote:

quote:

quote:

Evet abi.. benim demek biraz yanlış aslında..Ben 22 yasındayım..Ögrenciyim..Ailemizin arabası..Ama en çok ben kullanıyorum

Fark etmez kardeşim :) senin araba..
    Profildeki fotoğraf çok güzel..Harika bir açıdan çekilmiş ve kısa farın biraz karanlık çıkması sert bir görünüm oluşturmuş Bi-Xenon buradayım diyor..Allah kaza bela vermesin..

Teşekkur ederim abi..Benimde çok hoşuma gidiyor bu foto..Her otomobil forumunda profil fotom bu zaten

Buda buyuk hali..

biraz daha sert oldu ;)

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

Abi cidden çok şahane olmuş..

Erdem bu resim ve hareket halinde çektiğin resimler gerçekten çok güzel çıkmış ellerine sağlık çok şık görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 5 Aralık 2010; 20:37:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sedat27

işte bunu istiyorum.

yasin noldu servisten haber varmı.havalandırmalarla ilgili.

Sedat abim son durum Depo´da yoktu ! Yarin Metin abi icin yolum tekrar Servise düsecek bir daha sorayim .

Saygilar Yasin

Bende servis ile konuştum yedek parça olarak daha gelmemiş ve fiyat olarak bilgi vermediler eğer uygun birşey ise bende alıcam çok güzel görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 5 Aralık 2010; 20:39:16 >
  • Bizim Gümüş Kaplanın da kışlık patileri Cumartesi sabah 9 da takılcak pazar günü kar yağma ihtimali varmış babamla gece kaçabiliriz Bahçeşehir taraflarına

Bu arada babamla konuştum Sömestre tatilinde günü birliğine Kartepe'ye gitmeyi düşünüyoruz eğer müsait olursanız ufak bir passat buluşması yapalım , berber gidelim diyoruz güzel bir gün geçirceğimizi düşünüyorum ve bol bol kar manzaraları ile geri döneriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 5 Aralık 2010; 22:31:02 >
  • quote:

Günes aciyor bugün ve bugün Passeratimin ilk defa bu kadar Kirli oldugunu gördüm, ve Kirli böyle 2 Hafta daha sürmeye devam edeceyim.

Kirli bir sekildede Passat cok güzel görünüyor, haydin herkez aracini benim gibi birde Kirli binsin . Aracimin üstünde Yola atilan Tuz izleri, Kar ile karisimi olmus Camur vs. ne istiyorsaniz var .

Bu arada bugün Günes Passat´a iyi geldi ve Su Püskürtmelerindeki buzlar erimis. Artik su cikiyor ve bende simdi Su deposunu bosaltmaya calisiyorum icine -30°C derecelik Yikama suyu koyacagim yeniden

Saygilar Yasin

Yasin , harika görünüyor valla Bizim kaplanın da durumu da pek farklı değil en son Bayramdan önce yıkanmıştı bayağı bir zaman geçti aracın renginde dğeişiklik oldu senin renkle aynı şu anda Bende çekeyim yarın bir resim

Avrupa kışa girdi ancak ülkemiz daha yeni kışa girmeye başlıyor kar,çamur , yağmur ,tuz lardan boyalarımız oldukça etkileniyor boya korumalarını temizliğini kışa girmeden yaptırmak gerekiyor hem araç kiri üzerinde tutmaz su tutulduğu an akar gider hem parlaklığı ilk ügnkü gbi olur

detaylar :

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ!

http://forum.donanimhaber.com/m_38617560/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 5 Aralık 2010; 21:02:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet abi.. benim demek biraz yanlış aslında..Ben 22 yasındayım..Ögrenciyim..Ailemizin arabası..Ama en çok ben kullanıyorum

Fark etmez kardeşim :) senin araba..
    Profildeki fotoğraf çok güzel..Harika bir açıdan çekilmiş ve kısa farın biraz karanlık çıkması sert bir görünüm oluşturmuş Bi-Xenon buradayım diyor..Allah kaza bela vermesin..

Teşekkur ederim abi..Benimde çok hoşuma gidiyor bu foto..Her otomobil forumunda profil fotom bu zaten

Buda buyuk hali..

biraz daha sert oldu ;)

Abi cidden çok şahane olmuş..

Erdem bu resim ve hareket halinde çektiğin resimler gerçekten çok güzel çıkmış ellerine sağlık çok şık görünüyor
    [

Sercan valla su direk olmasaymış wallpaper yapacaktım..Ama zamanlamayı tutturamadım..Makine biraz antika , çok seri çekemiyor..
  • quote:

Şu direk olmasaymış güzel fotoğraf olcakmış

Erdem abi senin sinyaller aktif değilmiydi?

Saygılar Cengiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

1.6 TDI BMT nin devir kesicisi varmı arkadaşlar zira araç 200 de sabitliyor kendini

son hız 195 deniyor 200 e kadar çıkabilmesi de normal daha fazlasını beklemek zor gibi görünüyor

• Bu aralar can sıkıntısından arabayla uğraşmaya başladım yine!

Arkadaşlar dün foruma koyduğum 0-100 videosundan sonra birkaç 1.8 TSI almayı düşünen arkadaş mesaj atmıştı.Yüksek hızlarda da nasıl gidiyor,bir video koyabilirmisiniz diye! Bu gece bir video çektim ama sonlara doğru tırstım bende! İsteyen arkadaşlar için bu kadar çekebildim.
  • benim araç da aralık 15 inden sonra teslim beyaz renk+sunrooflu
  • Kısın arac kullanmayı sevmedigimden passatı garaja cektim.Kıs bitene kadar yatacak =)
  • alper;gözünü seveyim yapma dostum...passat son hız süper ama ben izlerken tedirgin oldum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_ozi

alper;gözünü seveyim yapma dostum...passat son hız süper ama ben izlerken tedirgin oldum...

Oğuzhan kardeşim bu arada yeni aracın hayırlı olsun.İlk izlenimlerin nasıl bu arada?
    TDI ın yüksek torku mest eder insanı!! Tekrar güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

Bu aralar can sıkıntısından arabayla uğraşmaya başladım yine!

Arkadaşlar dün foruma koyduğum 0-100 videosundan sonra birkaç 1.8 TSI almayı düşünen arkadaş mesaj atmıştı.Yüksek hızlarda da nasıl gidiyor,bir video koyabilirmisiniz diye! Bu gece bir video çektim ama sonlara doğru tırstım bende! İsteyen arkadaşlar için bu kadar çekebildim.

usta bence güzel 250 çıkmışssın demek 260 a dayar bunlar da benm anlamadım 2.0 tsı larda da ibre 260 galiba onlarda nasıl oluyo ibre :))
  • quote:

quote:

alper;gözünü seveyim yapma dostum...passat son hız süper ama ben izlerken tedirgin oldum...

Oğuzhan kardeşim bu arada yeni aracın hayırlı olsun.İlk izlenimlerin nasıl bu arada?

alper çok doğru bir karar verdiğimi aracı aldıktan sonra anladım.
    CR TDI motor,yüksek tork,b6 kasa,şeker beyazı ve 6-DSG tadından yenmiyorbirkaç sayfa önce resimleri ekledim.
    bu arada karar sürecimdeki tüm desteklerin için teşekkür ederim...istanbul tarafa gelirsen biliyorsun İzmit'teyim.selamlar
  • biri bana şunu açıklasın lütfen..
    elimde yeni kasa passatın broşürü (kataloğu) var. Sedanda tüm motor hacimlerinde bagaj hacmi olarak 565 lt yazılmış. ancak variantta işler karışık. 1.4 tsi motorlarda 671, 1.6 tdi motorlarda 652 ve 2.0 tdi motorlarda ise 684 litre olarak verilmiş. her 3 motor seçeneğinde de depo hacmi 70 litre.. şeytan bunun neresinde?
  • quote:

quote:

quote:

CR TDI motor,yüksek tork,b6 kasa,şeker beyazı ve 6-DSG tadından yenmiyorbirkaç sayfa önce resimleri ekledim.
    bu arada karar sürecimdeki tüm desteklerin için teşekkür ederim...istanbul tarafa gelirsen biliyorsun İzmit'teyim.selamlar

Tekrar güle güle kullan sevgili arkadaşım ve meslektaşım. DSG gerçekten müthiş bir şanzıman.Bu arada aracı uzun süre kullanmayı düşünüyorsan eğer yapılmamışsa Full-life yaptırmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

biri bana şunu açıklasın lütfen..
    elimde yeni kasa passatın broşürü (kataloğu) var. Sedanda tüm motor hacimlerinde bagaj hacmi olarak 565 lt yazılmış. ancak variantta işler karışık. 1.4 tsi motorlarda 671, 1.6 tdi motorlarda 652 ve 2.0 tdi motorlarda ise 684 litre olarak verilmiş. her 3 motor seçeneğinde de depo hacmi 70 litre.. şeytan bunun neresinde?

Çok ilginç bir ayrıntı yakalamışsınız.Gerçekten bende merak ettim.Motor önde olduğuna göre arkada bagaj hacmini değiştirecek bir unsur aklıma gelmiyor.
  • Aracınızı güle güle kazasız belasız kullanın. Güzel bir seçim yapmışsınız. Bulsam benzerini bende düşünüyom. Yazdınızmı bilmiyorum ama mahzuru yoksa, ederini öğrenmek açısından yazabilirmisiniz.

quote:

quote:

quote:

• Sedat bey,
    Senin isteğin havalandırmanın yanındaki kromları Doğuş'a sordum,
    daha gelmemiş,ederi ise ortadaki 280,00 TL sağ ve sol 80,00 TL dedi..
  • 
Sayfa: önceki 14581459146014611462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.