Şimdi Ara

VW Passat kullanıcıları, meraklıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
10.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW Passat sahipleri, Passat meraklıları... İşte burası bizim sayfamız. Herkes anlatsın bakalım Passat'ını... Özellikle yeni kasa Passatcılar, araçlarınızın özelliklerinden bahsederseniz memnun oluruz. Resim de yollarsanız hiç fena olmaz yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resmonse -- 9 Eylül 2009; 0:38:00 >

• 2. el mi aldın
  • Resmonse topik hayırlı olsun.Çayını içmeye ne zaman gelelimUmarım kullanıcılar için faydalı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

2. el mi aldın

Resimlerdeki araba 2. el gibi mi duruyor?
  • quote:

quote:
    Resimlerdeki araba 2. el gibi mi duruyor?

Resimleri teslim almadan önce çektim demiş ama Önce plakayı alıp bayide takmış ve sonra teslim almış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 6 Şubat 2006 22:25:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Resmonse topik hayırlı olsun.Çayını içmeye ne zaman gelelimUmarım kullanıcılar için faydalı olur

Ne demek efendim, bir bardak çayın lafı mı olur? Buyurun...

• quote:

bende 2000 tdi var...

Özellikle yeni kasa kullanıcıları davet etmiş arkadaş. İstersen bi müsade al da yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanım klavuzu neden olmuyormuş bir bilgin var mı? Çünkü Tüketici Haklarına aykırı, Türkiye'de satılan bütün ürünlerin Türkçe kullanım klavuzu olması zorunlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

quote:

bende 2000 tdi var...

Özellikle yeni kasa kullanıcıları davet etmiş arkadaş. İstersen bi müsade al da yaz

Hayır yanlış anlaşılmış sanırım. Yeni çıkan Passat'ların içinden kullanım klavuzu çıkmıyormuş onun için birbirimize yardımcı olabilmek, tecrübe alışverişinde bulunabilmek maksadıyla yazdım. Yoksa, herkese açığız, ne demek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Kullanım klavuzu neden olmuyormuş bir bilgin var mı? Çünkü Tüketici Haklarına aykırı, Türkiye'de satılan bütün ürünlerin Türkçe kullanım klavuzu olması zorunlu.

Bahaneden bol ne var? En az 1 ay araba bekleniyor. Tam teslimat sırasında kullanım klavuzu yokmuş diye almamazlık yapmaya kim cesaret eder ki? Mecburen alıyorsunuz. Zaten burada bir anket yapsak kullanım klavuzunu tam anlamıyla okuyan var mı diye sonuç ne çıkar sizce???
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Kullanım klavuzu neden olmuyormuş bir bilgin var mı? Çünkü Tüketici Haklarına aykırı, Türkiye'de satılan bütün ürünlerin Türkçe kullanım klavuzu olması zorunlu.

Bahaneden bol ne var? En az 1 ay araba bekleniyor. Tam teslimat sırasında kullanım klavuzu yokmuş diye almamazlık yapmaya kim cesaret eder ki? Mecburen alıyorsunuz. Zaten burada bir anket yapsak kullanım klavuzunu tam anlamıyla okuyan var mı diye sonuç ne çıkar sizce???

sonuç herkes kullanım kılavuzunu okuyor çıkar bence millet okadar para veriyor arabaya gözü gibi bakmak ister haliyle..

• quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

quote:

bende 2000 tdi var...

bravaman öyle bişey olsaydı topicin başına yeni kasa passat kullanıcıları yazardı
  • walla banada verilmedi cumartesi teslim aldım passatı teknik olarak pek bilgim yok arabalar konusunda ama passatın özellikleri hakkında bilgi verebilirim :)
    en yakın zamanda fotosunu çekip koyayım buraya canavarın
  • İşte yasa; bence VW Passat kullanıcıları eğer gerçekten genel bir şekilde kullanım klavuzuyla ilgili bu tip bir sorun varsa ciddi şekilde Volkswagen'e yaptırım uygulasınlar.

4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASINA DAİR KANUN
    Madde 14- Yurt içinde üretilen veya ithal edilen sanayi mallarının tanıtım, kullanım, bakım ve basit onarımına ilişkin Türkçe kılavuzla ve gerektiğinde uluslararası sembol ve işaretleri kapsayan etiketle satılması zorunludur. Bakanlık, sanayi mallarından hangilerinin tanıtma ve kullanım kılavuzu ve etiket ile satılmak zorunda bulunduğunu ve bunlarda bulunması gereken asgari unsurları Türk Standartları Enstitüsünün görüşünü alarak tespit ve ilânla görevlidir.

Tüm kullanım klavuzları “Türkçe” olmak zorundadır.

Ürün uluslararası sembol ve işaretleri kapsayan etiketle
    satılması zorunludur

Türkçe kullanım klavuzu vermeyenler hakkında
    para cezası uygulanır.

Türkçe kullanım klavuzu ile satılmayan ürünler ayıplı sayılır

Görüldüğü gibi Türkçe kullanım klavuzu olmayan ürünler ayıplı mal kapsamına girer ve bu durumda araçtan indirim bile isteme hakkınız olur.

4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASINA DAİR KANUN
    Madde 4- Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren 30 gün içerisinde ayıbı satıcıya (iadeli taahhütlü mektupla) bildirmekle yükümlüdür. Ayıp gizli ise bu süre 2 yıldır. Konutlarda ise bu süre 5 yıla çıkmaktadır.

Tüketici ayıplı malda

1- Bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme,
    2- Malın ayıpsız ayıpsız olanı ile değiştirilmesi
    3- Ayıp oranında bedel indirimi
    4- Ücretsiz onarım (tamir)
    5- Mallarda zarara neden olan hallerde imalatçı-üreticiden tazminat isteme hakkına (yargı kararı gerekir) da sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRCaPiTaL -- 6 Şubat 2006 23:03:47 >

• arkadaşlar arabayı geri götürüpte ayıp etmeyin yaw
  • walla ben bi katalog yok diye koca arabayı geri vermem artık zaten aramızda bi bağ oluştu aileden biri o
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredcoder
    walla ben bi katalog yok diye koca arabayı geri vermem artık zaten aramızda bi bağ oluştu aileden biri o

Arabayı geri vermeyin canım, pire için yorgan yakılmaz ama hakkınız olan bir şeyi bence gidip söke söke alın. Bagajda stepne çıkmasaydı nasıl gidip alacaktınız aynen öyle, bence kitapçık diyip geçilmeyecek bir şey kullanım klavuzu. Eğer aracınız donanımlıysa (mesela Passat) kesinlikle lazım olur, ben kendi arabamda bir çok şeyi kullanım klavuzundan öğrendim.
  • evt alıcam zaten onu ben garantiledim 1 ay içinde verecekler vermezlerse basarım doğuşu
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin
  • resmonse,fredcoder
    arabalarınız hayırl olsun.kazasız belasız kullanmak dileğile...
    sizden bişey rica etsem vaktiniz olunca iç kısımdan çekilmiş bi gece fotosu yollayın size zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenicee -- 7 Şubat 2006 0:20:18 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.