Şimdi Ara

VW Passat 2.0 TDI 240HP 4MOTION R-LINE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
12.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoda ses mi yok bana mi oyle geliyor?

--

arabanin rengi guzelmis. fiyati ve dsg disinda guzel duruyor
  • bakiniz işte bu Bu passat

digerleri bunun yaninda bazat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 16 Şubat 2017; 8:4:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

Yok artık , buna atınca ne olucak ?

Standart halleriyle aralarında 0-200 de 2 sn civarı fark var.Yazılım dizel ile turbo benzinlide aynı etkiyi göstermiyor sonuçta benzinli daha verimli..

200 den sonra bu araba cok iyi yürümüyor yazılımlı 220 hp lik 3.20i cok fena gidiyor ama 200 den sonra bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

Çoğu kamyonda 500 nm tork yok,passat için müthiş değer

2000nm altında çekici yok..
    1250nm altında kamyon yok...
    500nm altında kamyonet yok..
    neyin peşindesiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

neyin peşindesiniz?

250 nm üstü VW görünce napacaklarını şaşırıyorlar, çok görmüyorum. ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

quote:

quote:

neyin peşindesiniz?

250 nm üstü VW görünce napacaklarını şaşırıyorlar, çok görmüyorum. ;)

250nm üzeri 7 kuru dsg vw var mı? yok...
    bu ne demek...
    250nm bi adama yeter demek..fazlasını ne yapıcan...
    vw en iyisini düşünür en iyisini yapar..üstün alman mühendisliği...
    çinde 16 tane fabrikası var ama hepsi alman kalitesiyle üretiliyor..

• 257400 bak hele bak bak bak bak
  • Bu kadar param yok.

Olsaydı da bu arabayı almazdım ya...

Ancak , şirket aracı olarak binilmesi mantıklı .

Ya da kasaba belediye başkanı .

Gittik öğretmen olduk .

• O Dsg patlar dayanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Bu kadar param yok.

Gittik öğretmen olduk .

Hocam tüm belediye başkanları Audi çekerken siz Passat mı çekeceksiniz? Çok vizyonsuzsunuz lütfen. Belediyenizi en iyi şekilde temsil edin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Bu kadar param yok.

Gittik öğretmen olduk .

Hocam meslektaşınız olarak sizi en iyi ben anlarım :) Bize gelecek en iyi Passat B5.5 kasa 2005 model temiz Highline. Başka Passat'ın altından kalkamayız :)
  • quote:

quote:

neyin peşindesiniz?

Kamyondan kastımız, başka kamyonlar.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Biz bajgan olursak ancak , 1000-1500 kişinin yaşadığı köyümsü yerlere oluruz .Ufkumuz dar ...

Başkanlar genelde Mercedes almıyorlar . Aynı paraya , sıradan vatandaşın daha az dikkatini çeken modellere yöneliyorlar . S60 var ... S60 var mesela . Passat da böyle...

Oğuzhan Hocam , samimi olarak, öyle hırslarım yok . Ama bu saatten sonra , 3 yıllık maaşı su içmeden kenara koyup da C segment arabaya verecek imkanım olmaması insanın canını sıkıyor işte .
  • 0-100 çok iyi ama 170-180'den sonra tıkanmaya başlıyor. 100-200 o güce göre iyi değil pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

0-100 çok iyi ama 170-180'den sonra tıkanmaya başlıyor. 100-200 o güce göre iyi değil pek.

Dizel ve 4 ceker olmasinin da son hiz da etkisi buyuk sanirim. Hem fazla devir ceviremiyor hem de guc kaybi onden ceker bir aractan daha fazla oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu söyliyim 320i ed ile b8 bi turbo nun peşinden gittik ama yetişemedik esp kapalı.320i nin 0-200 ü kaç saniye 1.6 170 hp motorunkine baktığına eminmisin 2.0 184hp ye bakmış olmayasın ? 320i 1.6 lt 250nm , passat 2.0 240 hp 500nm tork.Hadi yazılım at 220 hp 320 nm tork olsun.Tork aralığı çok vw in.Passat ın 0-200 ü 27 saniye 320i nin 29,5 hadi yazılım at 28,5 lara düşsün.0-100 passat 6.1 sn , 320i 7.6 sn hadi yazılım at 6.5 saniye ye düşsün yine bu bahsettiğin teknik verilerde yazılımlı 320i geride kalır kanımca.Birde passat a yazılım at o zaman ne olucak işin birde o kısmı var 300 hp 550nm tork olan birşey olucak hatta 315 hp 580 nm yapan uygulamarıda var ama tavsiye edilmiyor.Durumu yaşamış biri olarak geçemediğini gördüm.Evet 320i lanet bir araç en yakın arkadaşımın arabası benim elime geçen c250 coupe , 320d , 525xd(kendi aracımdı)hatta panamera dizel ile (bmw direksiyonunda ben vardım) ışıklardan kalkıp 100-150 m basıp duruk o aralıkta geçtik.Tabiyki durmasak panamera geçerdi illahaki ama diyicegim o ki passat ı ilk 10 m de öndeydik ama sonra baya uzaklaşınca yavaşladık.Benim kanımca chip li de olsa stok bi turbo ya kafa tutamaz.Onun hakkı 328i.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

Öncelikle şunu söyliyim 320i ed ile b8 bi turbo nun peşinden gittik ama yetişemedik esp kapalı.320i nin 0-200 ü kaç saniye 1.6 170 hp motorunkine baktığına eminmisin 2.0 184hp ye bakmış olmayasın ? 320i 1.6 lt 250nm , passat 2.0 240 hp 500nm tork.Hadi yazılım at 220 hp 320 nm tork olsun.Tork aralığı çok vw in.Passat ın 0-200 ü 27 saniye 320i nin 29,5 hadi yazılım at 28,5 lara düşsün.0-100 passat 6.1 sn , 320i 7.6 sn hadi yazılım at 6.5 saniye ye düşsün yine bu bahsettiğin teknik verilerde yazılımlı 320i geride kalır kanımca.Birde passat a yazılım at o zaman ne olucak işin birde o kısmı var 300 hp 550nm tork olan birşey olucak hatta 315 hp 580 nm yapan uygulamarıda var ama tavsiye edilmiyor.Durumu yaşamış biri olarak geçemediğini gördüm.Evet 320i lanet bir araç en yakın arkadaşımın arabası benim elime geçen c250 coupe , 320d , 525xd(kendi aracımdı)hatta panamera dizel ile (bmw direksiyonunda ben vardım) ışıklardan kalkıp 100-150 m basıp duruk o aralıkta geçtik.Tabiyki durmasak panamera geçerdi illahaki ama diyicegim o ki passat ı ilk 10 m de öndeydik ama sonra baya uzaklaşınca yavaşladık.Benim kanımca chip li de olsa stok bi turbo ya kafa tutamaz.Onun hakkı 328i.

stok haldeyken hertürlü passat önde 0-100 de,roll de uzunda vs orası net zaten..3.20ied benim test ettiğimde 28-29 sn arası cıktı 200 kmh'ye nerdeyse eğimsiz yolda ( belki %2-3 neyse vardır)

Yazılımlı 3.20ied lerin 0-200 ü 25 sn civarlarında bu arada 1 sn den cok daha fazla hızlanıyor araç yani.

Benim bahsettiğim şu esasında, yazılımda alınacak verim yüksek hızlarda benzinlide daha fazla farkettirecektir.0-100 lerde belki fark daha da acılır muhtemelen passat lehine ama 160-170 sonrası bu sefer 3.20ied lehine olur durum..Yüksek hızlarda 4 çekerin getirdiği negatif performans etkisi de malum zaten passat normal önden çekiş olsaydı muhtemelen 0-200'ü 25 sn civarlarında olurdu.

3.28i ise 0-100,roll, uzunda kısada,arada vsvs herşeyde tokatlar 240 lık passatı o da ağır kalır.

• bianconera kullanıcısına yanıt
    328i nin 0-200 ü 25 sn.320i yazılımla 25 sn olması 4,5 saniye fark demek bu yazılımla bu kadar fark olabilicegini benim aklım almıyor.328i in passat in hakkından gelecegini zaten düşünüyorum.328i nin rakibi 2.0 tsi 280 hp superb de olan motor.
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    2017 model Navara 2.3 190 ps 450 nm torka sahip, yeni hilux 2.8 177 ps 450 nm torka sahip, bunları kamyonetten saymıyorsun herhalde bu ikiside şu an piyasadaki en güçlü kamyonetler,i şkşside 3 tonun üstünde çekme, bir buçuk tonun üstünde taşıma kapasştesine sahip. de kiside passatan düşük tork değerleine sahip

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.