Şimdi Ara

VW Passat 2.0 TDI 240HP 4MOTION R-LINE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
10.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muss@

    0-100 çok iyi ama 170-180'den sonra tıkanmaya başlıyor. 100-200 o güce göre iyi değil pek.

    Aşırı besleme ve mazot ile normal hocam. Litre başı 120 beygir az güç değil. Bmw'de 3 litrelik dizel motorunda çift turbo ile 380 küsür beygir çıkarmıştı. Onunda litre başı 126 beygir yapıyor gücü.

    Sürat ve hız için verimli olmayan bir yakıt. Sıkıştırılma ile tutuşuyor daha doğrusu patlıyor. Düşük hacimde yüksek güç için sıkıştırılıyor çift turbo ile kapana kıstırılmaya çalışılıyor iyice kavruluyor mazot.
  • Yazaryazarokur kullanıcısına yanıt
    Bende gargamel burun yok birader terbiyesizlik yapma, adam gibi cevap yazacaksan yaz,edepsizliğin lüzumu yok, sanane benim yorumumdan, parlak zeka,gargamel ıvır zıvır gibi laflarla sataşıyorsun? kimsin sen hem, karşındakinin kim olduğunu bilmeden başına bela açacak lafları yazmamanı tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metesserdar -- 21 Şubat 2017; 12:5:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın Torku çoğu kamyonda yokmuş gibi ortaya saçma sapan bir bilgi atan sizsiniz. Tepki alınca da tabi sinirlenip ağzınizi bozdunuz. Parlak zeka dedim evet kendinizi aşağılık kompleksine sokmayin ben kötü bir laf etmedim sonuçta. Siz kendi ettiğiniz lafları tartip sonra konusun. Şimdi de etiket yapıp mafyavari tehditler ediyorsunuz. Ya bir yere bir yorum yaparken iyi düşünün dalga geçilecek şeyler yazmayın ya da alınmayın çocuk gibi. Bundan sonra da söyleyecek sözüm yok iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim herhangi bir kompleksim yok ancak sizin gibi forumda, doğru veya yanlış yazılmış bir yoruma,alay vari, çirkin yakıştırmalarla ergen gibi cevap yazanlarda oluyor bu kompleks, yorumu beğenmediysen adam gibi eleştirirsin, ama yok yok parlak zeka,yok gargamel gibi edepsiz laflar söylenirse gereken tepkiyi alırsınız,her kes aynı şeyi düşünmek yada savunmak zorunda değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.