Şimdi Ara

Vw Jetta 1.4 Tsi Dsg Testim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta Vw Jetta 1.4 Tsi Dsg testini gerçekleştirdim fakat iş yoğunluğundan dolayı konu açma fırsatı bulamamıştım. Fırsat bulunca konu açmak istedim.

Araçta 1.6 Tdi motor emisyon skandalından sonra satılmamaya başladı. Bu benzinli araç satışını artırdı fakat pazardaki etki payını düşürdü.
    Dsg şanzıman kullanımı keyifli ama klasik 2. viteste sürekli gitme eğilimi mevcut.
    Tüketim olarak çok az yakan bir model değil ama trafikte geçen süre ve genel kullanımı düşündüğümde kabul edilebilr.
    Yüzü artık eskimiş bir araç ama yinede 0 km alındığında tasarım ve görsellik olarak göze hitap ediyor.
    Araç ile ilgili sorunuz olursa cevap veririm
    Herkese kazasız belasız sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 12 Nisan 2017; 14:19:9 >

• Muharremim reel hayatta ne kullaniyon ? Biraz tarafli bakiyorsun gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Muharremim reel hayatta ne kullaniyon ? Biraz tarafli bakiyorsun gibi :)

Audi A4 var hocam yeni kasa. Alman araçlarını severim ama öyle Vag grubu fanatiği değilimdir. Bmw, Opel,Seat,Vw birçok marka araç kullandım.
  • Forumda 1.4 Tsi ile 6-7litre yakiyorum diyenler vardi. Demek ki yalanmiş aldatmişlar herkesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 12 Nisan 2017; 14:34:19 >
  • hocam biraz erken olmadı mı? keşke başka yeni bir araç test etseydiniz..

inanın bu marka ve aracı şu an kimsenin ilgisini çekmiyor.. antipatik geliyor "jetta"..
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

hocam biraz erken olmadı mı? keşke başka yeni bir araç test etseydiniz..

inanın bu marka ve aracı şu an kimsenin ilgisini çekmiyor.. antipatik geliyor "jetta"..

Hocam ileride 2. el almak isteyene yine yol gösterecektir. Dediğiniz gibi yeni araç gibi populer bir video değil. Genel bir bilgi paylaşımı diyelim
  • Bu araç yenmez,ayrıyeten çok eskidi artık,dümdüz berlin duvarı gibi araba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat b8 1.4 tsi dsg bakım
    5 yıl önce açıldı
    Volkswagen POLO 1.4 TDI DSG TEST
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni kasa 122 hp araç sahibiyim, 0 km olarak aldım 44.000 km ye ulaştım sormak isteyenlere ben de yardımcı olabilir. Ayrıca konu sahibi hocam video tanıtım başlığı VOKLWAGEN olmuş bilginize.
  • dizeli olsaydı 115e satarlardı büyük ihtimal 2017 modelini, octavia'nın önünü açtılar
  • off hocam ses tonun çok itici ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım görecelidir, uzay mekiği tarzı uçuk kaçık civic vb araçları sevenlere hitap etmiyor. Sadelik ve kalite sevenlere hitap ediyor. Benim için sınıfının en iyi tasarımı. Video için teşekkürler.
  • Güzel test olmuş, elinize sağlık. Aracın tasarımı hoşuma gidiyor, klasik ve kaliteli bir tasarımı var bana göre, özellikle mavisi gerçekten hoş. Ama iç mekan kalitesi vw ayarında değil, onun dışında manueli güzel bir alternatif olabilir.
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    muharremm şu araçları zorla bıraz
    kzı gıbi test yapma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel test
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.