Şimdi Ara

vw golf7 aldık yanlış mı yaptık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar geçen ay vw golf 7 aracımız için kapora verdik ancak kafamda bir kaç soru işareti var
    araç vw golf 7 1.4 tsı hıglıne manuel (cam tavan artı ayna paketi var) araçın fiyatı 60.000tl
    benim düşünceme göre aynı arabayı manuel yerine dsg alıp cam tavan ve ayna paketini çıkarmak mantıklı mı sizce ancak aracın fiyatı 63.000 tl çıkıyo dsg den dolayı hatırlatıyım cam tavan ve ayna paketi olmucak arabada yorumları bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timurgs -- 26 Nisan 2013; 18:17:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: timurgs

merhaba arkadaşlar geçen ay vw golf 7 aracımız için kapora verdik ancak kafamda bir kaç soru işareti var
    araç vw golf 7 1.4 tsı hıglıne manuel (cam tavan artı ayna paketi var) araçın fiyatı 60.000tl
    benim düşünceme göre aynı arabayı manuel yerine dsg alıp cam tavan ve ayna paketini çıkarmak mantıklı mı sizce ancak aracın fiyatı 63.000 tl çıkıyo dsg den dolayı hatırlatıyım cam tavan ve ayna paketi olmucak arabada yorumları bekliyoruz

İstanbul gibi bir şehirde yaşayıp aracınızı her ilk iş saatlerinde kullanıyorsanız ve güzergahınız da trafik durumu yoğun ise düşünülebilir. Yerinizde olsam sadece sunroof için bile olsa dsg şanzıman yerine tercih etmem manual kullanmak aracın hakimetiyetini sizde olmasını sağlar ve sportif sürüş izlenimi bırakır.

• golfler de dsg ve dizel çok yükseltiyor aracın fiyatını. golf alınacaksa benzinli ve manuel alınmalı bence. dsg ve dizel düşünülüyorsa da leon'a bakılmalı. bence iyi etmişsiniz, manuelin keyfi başkadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timurgs
    dsg alıp

Şahane donanımla şahane bir araç almışsınız.
    C sınıfına ben olsam o paraları vermem ama en azından performanslı bir modele sahipsiniz olaya bu açıdan bakmak lazım.
    Sakın dsg gibi bir bombayı arabanıza koyup 8 bin lira paranızdan olmayın.
    Manuel iyidir.
  • Manuel iyidir.
  • Cam tavan olsun, şanzıman komple olmasın...
  • Klima olmasin DSG OLDUN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • manuel iyidir tabi ya e-5 ye bi iki saat yolda kal sol ayak bi roberto carlos olsun eve geldiginde ne hukmettim arabaya die keyfinden 4 kose olursun ..bence spor araclar haricinde manuel bitmistir hammalliktir....

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Klima olmasin DSG OLDUN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Klima olmasin DSG OLDUN

Yakinda oyle de gelir.

Hic sasirmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

golfler de dsg ve dizel çok yükseltiyor aracın fiyatını. golf alınacaksa benzinli ve manuel alınmalı bence. dsg ve dizel düşünülüyorsa da leon'a bakılmalı. bence iyi etmişsiniz, manuelin keyfi başkadır.

Bu yorumunuza tamamıyla katılıyorum.

• Gayet doğru yapmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 26 Nisan 2013; 21:38:21 >
  • Tek eksiği u led bence. Dsg hala soru işaretleri yaratıyor paranızla rezil olmayın.
  • quote:

Klima olmasin DSG OLDUN

+ 1905 ,otomatik olsun da ne olursa olsun :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Klima olmasin DSG OLDUN

Yakinda oyle de gelir.

Hic sasirmam.

Geldi ya bi ara klimasiz ama dsg varmiydi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Klima olmasin DSG OLDUN

Yakinda oyle de gelir.

Hic sasirmam.

Vardı zaten hocam.
  • Kafaniz karismis karistiranlarda olmus ama tercihinizi bence degistirmeyin yerinde bir karar vermissiniz hayirli olsun

• DSG çok konforlu gerçekten

ancak golf7 de 7200TL ekstra ödeme yapmanız gerekiyor.

Bu dsg sanzıman seat de kullanılanın aynısı değilmi arkadaşlar?
    Seat dsg'ye 4500TL civarında fark alıyor.
  • Ayna Paketi Yerine '' DSG HER ZAMAN '' tercih ederim .

Dsg çok güzel bir Şanzıman . Yeni Golf'de hiç Dsg sorunu duymadım . Atlatıldı bence .
  • eminim bu konudan sonra kafan bayağı karışacaktır sadece şunu söyleyeyim araç iyidir manuel tavsiye edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 26 Nisan 2013; 22:31:31 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.