Şimdi Ara

VW Golf isteyen var mı? (TDI+DSG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pek kimseye söylemedim ancak,yeni araç alma niyetindeydim,inceledim ettim,takvimler 19 kasım 2011'i gösterdiğinde

VW Golf 1.6 TDI + DSG Highline Şeker Beyazı
    Sunroof
    Bi-Xenon Led'li gündüz farları
    Multimedia-in iPod bağlantısı
    Koltuk altı eşya gözleri

Opsiyonları ile birlikte sipariş ettim.
    Aracın 3 ayda geleceğine neredeyse yemin eden,hiçbir sıkıntı olmadığını iddia eden satış temsilcisi ise haklı çıkmadı gördüğünüz üzere...Aracı alıp bir de buluşma organize edip,herkese süpriz yapmak vardı aklımdaBaşka araçlara olur kısmetse...

Şu anda gözüken aracın Nisan'ın son haftası ya da Mayıs'ın ilk haftası geleceği.

Daha detaylı açıklamaları,vazgeçme nedenlerimi bilahare yazacağım.
    Eğer böyle bir araç düşünen varsa başkasına gideceğine araç,forumdan bir arkadaşımızın faydalanmasını isterim.
    Bana Pm ile ulaşın telefon numaramı paylaşabilirim.

Sevgilerimle,

• Merhaba Veysel Arkadaşım,

Bu aracı ne kadar çok istediğini biliyorum. Bu kadar bekledikten sonra 2 ay için bu araçtan vazgeçmemeni öneriyorum. Tabi ki takdir senin. En iyi kararı yine sen vereceksin. Bir sürpriz olabilir, araç daha erken de gelebilir. Gerekirse Doğuş Otomotiv nezdinde baskı da yapmaya çalışırım.

Selam ve sevgiler,

Taner Göde
  • Veysel hayırdır ne oldu üstad? Uzun zamandır beklediğini biliyordum.
  • Bence de bu kadar süre beklemişken vazgeçmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Merhaba Veysel Arkadaşım,

Bu aracı ne kadar çok istediğini biliyorum. Bu kadar bekledikten sonra 2 ay için bu araçtan vazgeçmemeni öneriyorum. Tabi ki takdir senin. En iyi kararı yine sen vereceksin. Bir sürpriz olabilir, araç daha erken de gelebilir. Gerekirse Doğuş Otomotiv nezdinde baskı da yapmaya çalışırım.

Selam ve sevgiler,

Taner Göde

imzasını atar cıkar taner abi haklı. okadar beklemişsin 2 ay daha sabretcen artık
  • Vazgeçmekle doğru bir seçim yapmışsın.
    Şahsen otomobilde sıra beklemek; beyaz eşya alıpta ileride evim olursa deyip bayide bekletmek gibi saçma ve anlamsız benim için.
  • Bence de vazgeçmeniz menfaatinize olur. Kısa süre sonra yeni kasası gelecek olan bir C-sınıfı araca bu kadar para verilmez.

DSG konusu zaten insanın keyfini kaçıracak cinsten bir konu. Bence 2008 sonrası D sınıfı kaliteli araçlara yönelin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw mi vw passat mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten mevcutta aracınız varmış, beklemenizde bir sakınca yok, bence de, ama taktir sizin....
  • Veyselim selamlar. Telefondan girdim, başlığı görünce sen olduğunu anladım. Gel sana başka araçlar bakalım. Şakayla karışık gecikir diyordum ama maalesef haklı çıktım. Müsait olunca ara konuşalım.
  • Ağustos ayında Golf6 trendline aracım için 16" jant almayı düşündüm O dönemde sizin aracınızın hemen hemen aynısını sipariş eden bir tanıdığımız aracın jant lastiklerini kullanmadan 17" yapacağını ve Kasım ayının sonunu beklersem jant lastikleri bana satabileceğini söyledi Kasım ayının sonu Şubat ayının sonunu buldu Araç 2 hafta önce ancak gelebildi
  • yakında yeni kasası çıkacak zaten. bence beklemeyin. ne zaman geleceği bile belli değil. yeni kasadan önce gelir inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

yakında yeni kasası çıkacak zaten. bence beklemeyin. ne zaman geleceği bile belli değil. yeni kasadan önce gelir inşallah

Bence de en doğrusu bu Siz 2 ay sonra aracı teslim alacaksınız 6-7 ay sonra da yeni kasa çıkacak Bende yerinizde olsam yeni kasayı beklerim Belki sizin birçok opsiyonunuz standart bile olabilir
  • Arkadaşlar vazgeçme sebebim birkaç şeyin birleşiminden dolayı,kendimce bu nedenleri anlatayım.

En ama en önemli sebep,isim vermiyeyim ama bayide bizimle ilgilenmiş olan satış temsillcisi ile biraz tatsızlık yaşamamız.
    Küsüratları falan yuvarlarsak 70000 lira vereceğim bir araç için,oradaki maaşlı çalışan eleman hiç bir zaman bana küstahlık yapamaz,değil VW,Maserati satsa da yapamaz.Hem üstüne para ödeyim hem adamların karşısında geldi mi gelecek mi,haber verir misiniz diye beklemek bize göre değilmiş.
    Araç,evet gerçekten güzel ancak bulunmaz hint kumaşı değil,7-8 ay beklenecek araba da değil.

Bir diğer sebep;almayı planladığım araç,seneye kasa değişeceğinden ötürü epey değer kaybı yaşayacaktr diye düşünüyoruz.Golf 7 çıkmaya bu kadar yakın,BMW 1 serisi bu kadar güzel,A3 yenilenmiş,Cenevre Fuarıyla birlikte gelecek olan Mercedes A serisi ve Volvo v40 modelleri merak uyandırıyor.

Eğer araç gelmiş olsa,bunların hiçbirini umursamaz keyifle binerdim,ancak gecikmeye devam ettikce;bile bile lades demek oluyor sanki...

Bir de bunlardan tamamen bağımsız,bir ev alma fikrimiz oluştu(kısmet olursa),dolayısıyla şu an arabayı değiştirmek lüks,bunun yerine evi istediğim cepheden veya yerden alırım,yaşayacağım yerin kalitesini yükseltmiş olurum,belki 1+1 değil 2+1 alırım vs vs.

Sonuçta Corsa-Golf değişikliği benim için tamamen keyfi bir değişiklik olacaktı,birazda yaşananlardan dolayı "gerek de yok aslında" diye düşünmeye başladım.Karakaçan'ımın hiç bir sorunu yok,bakmayın siz ben ona arada kızıyorum,söyleniyorum ama seviyorum da keratayı

Bakalım zaman ne getirecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 3 Mart 2012; 13:11:47 >

• en doğru seçimi yapmışsınız...Doğuş Otonun umursamazlığı da ayrı rezillik...
    acaba TSI motorlar da da tedarik sıkıntısı varmı?
  • Belki açılan başlıkla alakasız olucak ama vw bayilerinde çalışan satış elemanlarıyla ilgili doğuş otoya defalarca şikayet ve öneri maili attım ancak hiçbir sonuç alamadım..Tamam binlerce lira verip araba alıcaz diye satış temsilcisi bize argo tabirle yalakalık yapmak zorunda değil,bizim nazımızı çekmek zorunda da değil ama biz de onların kaprislerini hiç çekmek zorunda değiliz...Konuya bu açıdan bakıyor,bayilerde yaşadığım ve yaşanılan bu talihsiz olayları vw gibi bi markaya hiç ama hiç yakıştıramıyorum,yazık...
  • Ev durumu varsa, hiç düşünmeden oraya yatırmakta fayda var; gayrimenkulün değeri deprem dışında ne zaman düşmüş ki... Golf çok da özel bir otomobil değil ki aylarca sıra bekleyesin, iyi yapmışsın güzel kardeşim; yeni evin hayırlı olsun demek düşer bize
  • En dogrusunu yapmissin tebrikler.
  • Bencede doğru karar, yani 70 bin için. Zararın neresinden dönülse hesabı. Kaparonuzu geri alabiliyorsunuz değil mi ?

Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 3 Mart 2012; 14:24:27 >
  • Golf VII nin dogum sancilari basladi suandan itibaren Golf VI ikinci el de dahil zarar.
    Donme sansiniz varken donun. Her ne kadar sinifinin en kalitelisi olsa bile, kendi ureticisi bile ara mamul uygulamasi yapti bu araca, gerisini siz dusunun.
  • Veysel son yazını okudum yukarda şu cümlene bayıldım

''Araç,evet gerçekten güzel ancak bulunmaz hint kumaşı değil,7-8 ay beklenecek araba da değil. ''

Bence de doğru kararı vermişssin vazgeçmekle
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.