Şimdi Ara

VW CC BIR BAYAN ICIN NE KADAR UYGUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABALAR ANNEMIN SU AN KULLANDIGI RAV4 U SATIP 2014 CC ALMAYI DUSUNUYORUZ . AKLIMIZA TAKILAN SORU ISE ŞU ; BIR BAYAN RAHATLIKLA CC YI KULLANABILIRMI ? SIZLERINDE BU KONU HAKKINDA GORUSUNUZU ALMAK ISTEDIM.

• Niye kullanamasin? Vw Cc de gaz fren direksiyon yok mu? Tabii ki kullanir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen Dsgli olacagi icin kullanamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) BIR IKI TANIDIGIN DEDIGNE GORE COK BASIK GORUS ALANI FAZLA OLMAZ LAFLARI KAFAMIZI COK KARISTIRDIGINDAN SORDUM HOCAM
  • NEDEN DSG LI OLACAGI ICIN KULLANAMAZ DSG NIN BU EKSİ YÖNÜ NE ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtb38

:) BIR IKI TANIDIGIN DEDIGNE GORE COK BASIK GORUS ALANI FAZLA OLMAZ LAFLARI KAFAMIZI COK KARISTIRDIGINDAN SORDUM HOCAM

Bu arabanın koltuk ayarı yok mu?
  • Bence en güzeli aracı test edin kendiniz karar verin.
    Sonuçta bu araçlar Ford gt40 değil.Alışma meselesi sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CC yerine A serisi bir bayana daha hoş gider.
  • Uygun değil.

• Dsg şi ise kullanamaz çünkü daha araca alınmadan elinizde kalır dsg.
  • Cc performanslı araçtır hocam ani hızlanmalarda koltuğa iter biraz.Bunun dışında lüks bir araçtır konfor konusunda kesinlikle parasının hakkını verdiğini söyleyebilirim.
    Ayriyeten dsg otomatik almayı düşünüyorsanız 4 yıl garantisi olanlara bakın,olmazsa da ekstrem bir sıkıntı çıkarmaz.Sorunlu bir şanzıman olmasının yanında muadillerinden bir tık öndedir bu konuda.Yani aman dsg almayan patlar demekte yanlıştır patlamaz demekte.İçinize siniyorsa alın güle güle kullanın
  • Caps lock tuşu iyidir hoştur
  • RAV4 kullanabiliyorsa CC de kullanabilir.
  • Bayanlar için hatchback araç daha iyi gider bence
  • Cok uzun olmasi itibariyle bence uygun dusmez.
  • Bayan var bayan var. Bayan var tir surer, bayan var i10 yanastiramaz.Tanimadan nasil cevap verelim.Ancak rav4'e gore genislik, uzunluk ve alcaklik olarak surmek daha cok marifet isteyecektir.

• İyi bir şöför ise CC,dd hiç farketmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü anlamında yakışır mı yakışmaz mı konusu ise, yaptığınız meslek, yaşam biçiminiz vb. konular ön planda olacaktır. Bu da siz arabaya kendinizi ait hissediyorsanız bizim burada konuşmalarımız boşa anlamını taşımaktadır. Kullanım stili zorlukları kolaylıkları ise konu oda sizin araç sürme becerinize ve tecrübenize bağlıdır. Sonuç olarak yine size yol göstermemiz zorlaşacaktır. Uzun cümlenin kısası nasıl yardım edelim siz söyleyin ?
  • Kabiliyeti varsa uçakta kullanır kepçe de
    Sorunun cevabı sizde kabiliyeti var mi?
  • CC alan bir kadının park etmeye çalışmasını zevkle izlerdim 25 dakika boyunca..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.