Şimdi Ara

VW CARAVELLA YAKIT TÜKETİMİ SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar. Bu ayın basında 2006 model 130 luk caravella aldık. Daha onceden 3 tane transporter t4 alıp satmıştım. Yani 2004 yılından beri kullanıyordum eski kasayı.

Eski kasayı yakıt olarak mumla arar oldum.
    Şuan km de ortalama 15-16 litre mazot yakıyor saolsun basimizdakiler de yakıt fiyatlarını güncellendiler, arabaya uzaktan bakar oldum.

Aynı modelden kullanan arkadaslar yakıt degerlerini yazarsa cok sevinirim. Yakıtı düşürmenin herhangi bir yolu varsa (arabayı genelde 2000-3000 devir arası kullanıyorum) yazarsanız yine cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı motorlu transporter kullanıyordum 1-2 hafta önce sattım.Yakıt olarak 11-12 ltden hiç aşşağı düşmedi şehir içinde.Şehir dışı ise 400 km yi yarım depoyla gidebildim.Yani bu araçlar ağır ama yakıtları biraz fazla.
  • Yakıt olarak malesef biraz fazla yakıyor Caravella konfor ve performans olarak fena sayılmaz ancak yakıtta gerçekden can yakıyor.Ama 15 -16 lt biraz fazla gibi geldi bana araçda bir sıkıntı olabilirmi aceba?
  • İmzamdaki araç ile şehiriçinde tüketimlerim 8-10 litre arasında değişiyor.
  • Mobilde imzanızı göremiyorum :)

Bu chip olayına giren varmi arkadaslar hiç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim arkabadaki 9-10lt tüketiyor,2008 model 2.5 130 luk oda
  • konu hortlayacak ama biz de caravelle almayı düşünüyoruz ama bu kadar yaktığı gerçekten dogru mu ki, 2014 bluemotion lar 100 km de 6.8 litre yakıyormuş ne kadar doğru acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aveo Yakıt Tüketimi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.