Şimdi Ara

Vw Caddy ve xenon far !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
16.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Caddy marka aracıma xenon far taktırmayı düşünüyordum biraz araştırdım forumda hepten kafam karıştı, sadece kısaları yapmayı düşünüyorum yanlız aklımda soru işaretleri var

Görüş olarak standart fardan daha iyi göstereceklermi
    Yagmury havalarda daha az gösteriyorlarmış
    Marka olarak hangi markayı seçmeliyim
    6000k 8000k 10000k bunlardan hangisi tercih edilmeli bide h4 h7 bişeyler var
    Sonra en önemlisi karşıdaki insanları rahatsız etmeyecek bir ürün arıyorum
    Park lambalarını ne yapacaz
    Mercek olayı varmış bide o benim aracıma olurmu

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• Arkadaşım bu araç çok yakın bi arkadaşımın geçen yaz taktırdı xenonlarını aynı zamanda sislerdede var şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadı.

bu da görüntüsü xenonlar cylon 6000k(telefon çekimi olduğu için çok net değil)

Vw Caddy ve xenon far !!
  • arkadasım sakın caddy marka aracınıza xenon far taktırmayın bellı bı zaman sonra elektırık aksamları bolzuluyor ıstersenız yetkılı servıslere sorabılırsınız
  • görüş olarak xenonlar çok çok daha iyi gösterirler...
    yağmurlu havadada bir problem olmaz..
    ancak mercek kullanırsanız tam performans alırsınız...aksi halde reflektöre yapılan xenon hem karşıdan gelenleri rahatsız eder hemde ışığı bozuk dağıtarak umulmayan bir sonuca götürebilir...

en iyi aydınlatmayı 4300 K ısısında alırsınız....zaten orjinal araçların yüzde 99 u 4300 K civarıdır....

düzgün işçilikle yapılmış bir xenon un hiç bir zararı olmaz şehir efsanelerine inanmayın...
  • Allah rızası için mercekli farınız olmadan Xenon takdırmayın...Sorentolar Caddy ler vs...böyle karşıdan gelince uzunları açmış gibi patlak patlak hem iğrenç bi görüntü hemde ciddi olarak karşındakinin gözünü alıp kazaya sebebbiyet veriyor..Mercek taktırmadan Xenon taktırmamanız kamu yararınadır bence..he birde zaten böyle gördüklerime ben direk .... damgasını yapıştırıyorum..
  • Kardeş meraketme bu bir şehir efsanesi değil isterseniz doğuş otomotivin yetkili servislerine sorabilirsiniz kesinlikle xenon farların caddy lerde kullanılmasını tavsiye etmıyorlar. NErden biliyorum derseniz çalıştıgım firma dogus otomotivin orjinal yedek parça tedarikcisidir. Umarım farı taktırdıktan sonra araca zarar verınce farkına varmazssınız. Bilmeden de kimsenin yorumlarına dalga gecer gibi cewap yazmayınnnn..............
  • neymiş arkadasım sorun
    ben kaç tane xenon taktım kaç araca...
    ayrıca al sat yapıyorum bazen..
    mercekte taktımm..
    neyin ne olduğunu biliyorum..
    caddy nin diğerlerinden ne farkı var?

ayrıca forumda bile sonradan xenon yapıp kullanan var bildiğim kadarıyla...
    her duydunuza inanmayın hele doğuş oto söylüyorsa hiç inanmayın
    ben bozulduğunu duydum siz bilirsiniz falan deyin
    korkutmayın insanları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    307'ye xenon tip far ampul
    16 yıl önce açıldı
    Volvo S60 Xenon far
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: StormKid

Arkadaşım bu araç çok yakın bi arkadaşımın geçen yaz taktırdı xenonlarını aynı zamanda sislerdede var şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadı.

bu da görüntüsü xenonlar cylon 6000k(telefon çekimi olduğu için çok net değil)

Vw Caddy ve xenon far !!

Çok şık durmuş gercekten.

• takılır.

marka olarak bütçene bağlı;550 ytl'ye MTEC'de var;100 ytl'ye çin malı da.

kısaların kullandığı ampul tipi h7'dir.

renk olarak en iyi görüşü 4300k'lık xenon verir;ama ne yazık ki sonradan takılan xenonlarda sanırım 4300k o kadar çok rağbet görmüyor;herkes bi mavilik telaşında.
    senin için 6000k ideal olur ama bulursan kesinlikle 4300k taktır.

ama şunu da söyliyeyim;normal halojen fara yani merceksiz fara yapılan xenon uygulaması ne yazık ki mercekli kadar başarılı olmuyor;hem ışığı iyi dağıtmıyor;hem de karşıdan gelenin gözlerini yoruyor;resmen uzun farı açmış gibi.

ama caddy için mercek far olmadığından(belki touran'ların full paketteki orijinal xenonlu;mercekli farı bulunursa olabilir)mecburen normal reflektöre takılır xenon heralde.
    sen ne takarsan tak;mercek olmadığı için illa ki karşıdaki az ya da çok mutlaka bi rahatsızlık hisseder.
    park lambası o kadar da önemli değil;ister orijinal sarı kullan;ister ledli beyaz ampul tak.

• Herkese slmlar ya ben Caddy me lastik alıcam ama marka konusunda kararsızım sizin görüşşlerinizi alabilirmiyim acaba
  • merceksiz xenon uygulamaları trafikte karşıdan gelen herkesin görüş mesafesini etkileyeceği için sağlıklı değil xenon la beraber mercek modifiyeside yaptırmanız gerekiyor
  • 6000k otomotivasyon marka 2 yıl bire bir değişim garantili çin malı değil

www.elektrotuning.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.