Şimdi Ara

VW BORA PRIMELINE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
17.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araba bu mudur?Kullananların yorumlarını bekliyorum.32TL

Bir de Bora Focus arasında bir tercih diye sorsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sportivo -- 14 Kasım 2004, 1:48:27 >

• gösterge ışığına hasta olduğum tek araba....bence mükemmel....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sportivo

Arkadaşlar araba bu mudur?Kullananların yorumlarını bekliyorum.32TL

Almaya niyet varsa , Vw BORA düşünülmeden alınabilecek bir araba, pacific versiyonunu tavsiye ederim
  • Kim seni Bora'sı yok mu ? Yoksa bile görüşü var mı?
  • Vallahi Yapacağım Tek Görüş: Sınıfında Lider :P

Ammavelakin Yeni Kasası Gelecek 1-2 Yıl İçerisinde... Yani 2. El Değeri Çok Düşecek... Haberin Olsun...

Onun Dışında... Kapa Gözünü Al BORA nı

Güle Güle Kullan... Kazasız Belasız Bi Vaziyette... Darısı Başımıza
  • 3 sene Bora 1.6 Comfortline (8V) kullanan biri olarak, Bora nın çok kaliteli çok iyi bir araba olduğunu söyleyebilirim. Fikir vermesi açısından artı/eksi olarak aşağıdakileri söyleyebilirim :

Artılar :
    - Detaylardaki kalite mükemmel (yeni golf de bunu düşürmüşler maalesef)
    - Dizayn süper
    - Çekiş bence gayet iyi (8V için). 16V de ise yüksek devirde iyi+daha ekonomik ve hızlı
    - Bagaj ideal
    - Yol sesi yalıtımı çok iyi, motor sesi yalıtımı ise sadece iyi
    - Frenler, kullanım rahatlığı
    - Ön taraf genişliği
    - Yetkili servise sürekli gittiğinizde iyi niyet garantisini iyi işletiyorlar (Örnek airbagler için 5 yıl garanti gibi)

Eksiler :
    - Arkası çok dar, hele benimki gibi sunrooflu olacaksa durum iyice felaket
    - Servisler pahalı ve sadece km. bakımından anlıyorlar. Onun haricinde gerçek problemler için özel servisler daha etkili

Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir. Başka kafanıza takılan sorular olursa yanıtlarım

• kasa değiştirecek bu araç bence konfor açısından sınıfında ön sıralarda yer alıyor

performans açısından nal toplamak zorunda kalan BORA 1.6 primline nın sadece + tarafı özellikleri

ve masraflı...servisleri çok pahalı amcam 2000 model highline borasını 10 milyara almıştı (2003 yılınca 23 milyara sattık) otomatik sanzıman saolsun sürekli arıza çıkardı....ve çok güçsüz hissediriyordu araba kendini şanzıman motorla uyumlu çalışmordu kasa ağırdı çok yakıyordu.....

şuan corolla 1.6 hatchback kullanıyor ama BORA'daki konforu ve lüksü hala arıyor attan inip eşeğe binmek deniyor bizim tabirceeee

ee bu işler inceeee focus un yeni kasası piyasaya çıkmak için gün sayıyor ben beklemek istemiyorum diyorsan yeni focus beklerim dersen;

yeni kasa BORA 1.6 FSI 115 beyfirlik seçeneği bence biraz olsun hoş olacak.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIAT EGEA/TIPO SEGMENT KONUSU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • resimler biraz uzaktan ve çaktırılmadan çekilmek istenmiş

• devam

• ve elimdeki son resim her nekadar çaktırılmadan çekilmiş desemde resmi çeken volkswagen çalışanlarından başka birisi değil.....yani bu işler bu şekilde yürüyor olmalı neyse biz işimize bakalım saygılar

• Artık otomobil üreticileri modellerini çok sık yeniliyorlar bu yüzden ikinci eli düşecek diye bakmamak lazım olaya şu an için beğendiğin arabayı alıp 3-5 sene binip yenilemek lazım

yeni borayı beğendim biraz 3 serisini andırıyo gibime geldi,otomatik şanzıman düşünülmüyo

açıkçası bu sınıfta bir otomobil alınacaksa Bora'dan daha iyi bariz bir alternatif yok gibi,yalnız herkes Focus'un muhteşem yol tutuşundan bahsediyo-doğal olarak tam bağımsız süspansiyon sistemi bu sınıfta onda var ve VW'nin de yol tutuş konusunda hem Polo'dan hem de Golf4 den gelen eksi hatıraları var.Onun dışında dizayn,konfor,iç mekan kalitesi açısından Bora Focus'un daha önünde
  • Ha bu arada + hanesine en önemli şeyi yazmayı unutmuştum. Bora süspansiyon konforu konusunda tek kelime ile rakipsiz. Şu ana kadar bu sınıf ve hatta bir üst sınıfta bindiğim tüm arabalardan daha iyi bir süspansiyon konforu var. Çakıl taşların üzerinde bile sarsıntısız ilerliyor ve süspansiyon sistemi en ufak bir takırtı tukurtu yapmıyordu (en azından ben 40.000 km de satana kadar). Tabii süspansiyondaki bu yumuşaklık+konfor yol tutuştan biraz fedakarlık anlamına geliyor. Bu ikisini aynı anda sunabilen de sadece BMW ve Mercedesleri biliyorum. Bunlarda genelde 1.4 ton ve üzeri araçlar.
  • Tüm Vw modellerinde aynı yol konforunu bulabiiliyoruz
  • yeni hali burada 2005 Haziran'da gelecekmiş,GolfV in uzamı hali gibi de duruyo ama fena değil yine de,walla acaba beklemeli mi diye düşünmeye başladım siz ne dersiniz?

• 4

• bence bora pasific al...amcamlarda var gayette güzel içi dışı...
  • yeni kasa
    önden Honda Civic
    yandan Audi A4 e benzemiş...
  • 8 aydır focus kullanıyorum gayet memnunum

bora ile arasında benim aldığım zaman 4-5 milyar fark vardı hala öyle sanırım...

bora iyidir ama focus ihtiyaçları karşılar ....
  • eski focuslar(yani piyasadakiler) yenisinden güzel bence...sanki yeni olan şimdiki kasa...
  • Yeni focus mondeo ile C-Max karışımı sanki,aslında benim en beğendiğim araba C-max ama Bora daha oturaklı duruyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.