Şimdi baktım da araç sanki C sınıfından kopya çekmiş gibi omuzlar,arka sütun falan kıllandım biraz
bora mayısta piyasada olcak....fuardaki yetkili says....
otomatik şanzıman olarak DSG şanzıman kullanılcak....önemle duyrulur
Arkadaşlar olay gelecek yaza bakıyo artık,son dönemine gelen modellerden vazgeçtik,hayırlısıyla 2005'e artık
hayırlısı...
Bora (1.6) kullanan birisi olarak söylüyorum herşeyini beğeniyorum, sadece performansı biraz zayıf.
yeni borada tam bağımsız süspansiyon sistemi kullanılacak bu durumda şu anki modelin focusa karşı olan yol tutuş zaafiyeti de hemen hemen dengelencek demektir,ayrıca 115bg lik FSI motor da performans sıkıntılarını da bir nebze hafifleteceği düşünülürse Bora son derece iddialı geliyor gibi gözükmekte
sportivo kardeş aldın mı bora. Ağustosda geliyo yeni boralar..
primeline a para verilmez comfirtlinedan vazgecme bu arada bora yol tutusta focusa 10 basar
katılıyorum. gidip bora gibi bi araba alcaksın primeline olcak. şu an pacificler 32.000 ytl ama bence de 5.000 ytl daha fazla ver 37.000 ytl ye comfortline al. ama şu an bence alma. İki ay sonra yeniler geliyor.
TEK SÖYLİYECEGİM ŞEY ÇOK SERİ BİR ARABA
Ben de birşey söyleyeceğim, bravo bir cevap bu kadar hızlı verilir. Adamın soruyu sorduğu tarih 2004 kasımı. Biraz daha bekleseydiniz de öyle cevap verseydiniz, gidip müzede görürdük.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme