Bildirim
VW BORA
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kilometresi 2000 model bir araba için ortalamanın altnda.. donanımında neler var bilmiyorum ama 20.000,21.000 eder herhalde -
Ben 2000 model trendline borayı 6 yıl kullandım. 140binde sattım. Araç satarken nde 0 gibiydi.
KOnfor yönünden mükemmel bir araba. Uzun yolculuklarda çok rahat. Süspansiyonu yumuşak.
Benzin tüketimi açısından günümüz araçlara göre biraz daha fazla yakıyor (1 depo ile şehirlerarası yolda sakin kullanımda 700 km yi biraz geçer). Ama 8V olduğundan düşük devirlerde de kullanımı çok rahat.
3-4 bin devirlerde motor gürültüsü hissedilir ancak yol lastik sesi falan almaz.
Eğer konfor düşünüyorsanız en ideal arabadır. -
quote:
Orjinalden alıntı: yumru
2000 model VW BORA 1,6 65.000 km'de ne eder arkadaşlar.
tavsiye edermisiniz.
arkadaşım aracı birazdaha açıklayarak yazarsan
benzinli dizel
comfortline trendline yada pasifik gibi
birde kaza durumunu bildirirsen
boya değişeni varmı hatta plakasını yazarsan sana araç geçmişinide söyleyebilirim... -
Ben de bir ilanda gördüm
2000 Model Volkswagen Bora 1.6 Comfortline, Bordo Renkli, 65.000 km, klimalı, tüm bakımları yapılmış. -
19.000 ytl aarca uygun bir fiyattır 17-18 gibi alınıp 19 civarında satılır bu araç -
aracın km'si ve confortline olması iyi -
aracın km'si ve confortline olması iyi -
km'si düşük olması iyi ve ne de olsa VW,ölüsü para eder.bence 19-20 eder. -
evet 19 falan eder -
Ben bu arabalara hastayım. vw bora süper bir araba
sınıfının en iyi yol tutuşuna sahip FORD CONNECT 90 bg -
daha bugün bir aile dostu için 2001 golf comfortline orijinal 17.750 ytl'ye aldık
bora'da 18 filan eder heralde... -
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
DErsim yollarına kurban - 62 -
eren 9090 ford bile seninkadar reklam yapmıyo yauv yoksa para felanmı alıyorsun fabrikadan he -
kardeş sanki boranın arka tarafı biraz dar yav.
showroom da aracın içine oturdum ön koltuk ilerde olmasına rağmen rahat edemedim.
bu arada boyum 1.80
sanki megane nin içi daha geniş özellikle yeni megane
istersen bi bak şu arka taraf diz mesafesine ve baş mesafesine.
yanlış bilgi vermek istemem sen yine de bi bak boraya.
selam ile... -
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
showroom da aracın içine oturdum ön koltuk ilerde olmasına rağmen rahat edemedim.
bu arada boyum 1.80
selam ile...
kardeş bizde de golf4 var ben 1.83üm arkadaş da 1.88 ben kullanıyorum arka tarafımda adam baya rahat oturuyo şu kadar diyim opel vectra eski kasa genişlik 1735 golf4 1780 bora da aynı desen yeterince rahattır bence -
vall bana dar gibi geldi onun için söledim.
megane kullandım 2002 de şu an eşim kullanıyor.
ona göre kıyaslayınca dar geldi bana.
tabi söylediklerim sezgisel duyular.
teknik verileri nedir bilmiyorum.
selam ile...
quote:
Orjinalden alıntı: agiegas
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
bu arada boyum 1.80
selam ile...
kardeş bizde de golf4 var ben 1.83üm arkadaş da 1.88 ben kullanıyorum arka tarafımda adam baya rahat oturuyo şu kadar diyim opel vectra eski kasa genişlik 1735 golf4 1780 bora da aynı desen yeterince rahattır bence
-
quote:
Orjinalden alıntı: mozdemir555
19.000 ytl aarca uygun bir fiyattır 17-18 gibi alınıp 19 civarında satılır bu araç
YA BENDEDE 2001 MODEL 112.000KMDE SEDEFLİ SİYAH BORA 1.6 COMFORTLİNE,OTOMATİK VİTES,ELEKT SANRUF,BEJ RENGİ DÖŞEME..İÇİDE DIŞIDA TERTEMİZ..KAZASIZ SADECE 2 PARÇA BOYALI.DAHA YENİ AUTOKİNG FULL BAKIMDAN ÇIKTI...BU NEKADAR EDER ACABA -
bir kere bu vw bora ve comfortline comfortline se donanımı iyidir 2000 modele göre km si iyi yalnız o araba ne kadar söyleyebilirmisin o zaman dana iyi olur -
yeni megan geniş ama 140 km den sonra ayakları yerden kesiliyor 1.4 yt motorun kaldırdığı arabadan hayır gelmez bende passat var 1447 kg çok iyi oturuyo yola ayrıca bora gayet iyi bi araç
Benzer içerikler
- fiat egea yan aynalar nasıl kapatılır
- polo boğaz kelebeği arızası belirtileri
- dsg çatal sesi
- amortisör gıcırtısı nasıl geçer
- t-cross yorumları
- amarok 4x4 sıfır fiyatları
- taigo bagaj hacmi
- tiguan boyutları
- 2024 passat sedan
- yeni passat 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X