Şimdi Ara

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.727
Cevap
31
Favori
443.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Araç içindeki bardak takılacak aparatlar ya da telefon tutacakları özel amarok için üretim mi yoksa aldığımız her parça o girişe uygun oluyor mu?

    Araç içinde kullanımı rahatsız ediyor mu,kullanan tecrübe eden varsa yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar :)
  • arkadaşlar merhaba sitede yeniyim . Bizde amarok kullanıcısıyız 3 senedir şantiye ve iş aracı olarak kullanıyoruz , bagaj kapağını sabit tutan çelik halat koptu , servisten almak istemiyorum kazık çünkü çıkma veya replıka tarzında nerden bulabilirim ? en nihayetinde değeri olmayan bir parça orjinali aranmaz... yardımcı olursanız çooookkkkk memnun olurum. :)
  • Amarokçular kış uykusuna yattı heralde. Konu tozlanmış
  • Arkadaşlar amarok v6 aracımın orjinal lastikleri 255/60/18 ben 275/70/17 bf goodrich lastik taktım tam sağ sol yapınca araç davlumbaza sürtüyor yükseltme dışında ne yapmamız gerekir
  • Amarok fotoğraf yarışması başlamış
    https://www.instagram.com/p/BtV3qfJlc5X/
  • Selamaleyküm arkadaşlar yeni 2016 model 4*4 Amarok aldım aracımla ilgili anlamadığım bir konu var. Arabam da herhangi hiçbir sıkıntı yoktu normal şekilde kontağı açıp çalıştırıp biniyorum sonra gideceğim yere geldigimde kapatıp iniyorum sorun yok. Sorun kapı açık kalırsa araç aküyü ya boşaltıyor ya da kendini korumaya alıyor çalışmıyor anlamadığım bir şekilde. Arabayı kablo yardımıyla çalıştırdım arabanın içindeyim istediğin kadar aç kapat yap sorun yok ama kapıyı aç 1-2 dakika bekle marşa baş çalışmıyor. Varmı bilgisi olan?
  • 2014 amarok hiğline aracımla aranıza katıldım. Daha önce polo bluemotion kullanıyordum, arada dağlar kadar fark var ama konfor harika. Aldığıma pişman değilim... 2000 motor 4*2 ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Yem işi ile uğraşıyorum ve bazen 1 ton yem taşıyorum kısa mesafe... Çoğunlukla şehir içi kullanım...

    Bu araçta eve geliş özelliği yok mu acaba... Nasıl yapıyorduk? Aracı park edip bir defa sellektör yapıp kontağı çıkarıyorduk ama denedim olmadı...
  • ringsidee R kullanıcısına yanıt
    Ne yazik ki otomatik far ve coming home, leaving home bu araçta yok. 2017'deki makyajla birlikte geliyor o ozellikler.
    Ancak aliexpress te bir modül var. Hem araca otomatik far özelliği ekliyor hemde bu istediğiniz özellikleri ekliyor. 35 dolar civarinda bir fiyatı olması lazım.
  • Ben Adanadayım. Acaba burada otomatik katlanır yan ayna işleri yapan var mıdır? Ve pahalı mıdır? Yada kendimiz yapamaz mıyız acaba_?
  • ringsidee R kullanıcısına yanıt
    Adana'yı bilemiyorum, istanbul da seri halde yapan bir yer var ve 3.000TL gibi bir para istiyorlar. Değmez diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: typhoone

    Adana'yı bilemiyorum, istanbul da seri halde yapan bir yer var ve 3.000TL gibi bir para istiyorlar. Değmez diye düşünüyorum.
    Evet 3000TL değmez çok para...
  • Arkadaşlar merhaba. 2012 model Trendline 4x2 Amarok araç almış bulunmaktayım. Araç yol bilgisayarı ekranında service safelock beachten diye bir uyarı alıyorum. Kilit takar takmaz. Araç çalışınca kayboluyor. Yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaslar mrb. Aracimi aldim 2014 model 2bin motor 140bg. Gayet memnunum. Yakiti cok iyi...

    Arac 180bin km. Bakim yaptiracagim en son 167 binde yetkili serviste yapilmis. Aradim 1200tl bakim fiyati arti yakit filtresi dediler. Yani ortalama 1500 tl diyelim. 15bin km icin bu fiyat cok degil mi? Ayda 2bin km yol yapiyorum. Bu kmye kadar bakimlar hep serviste yapilmis. Sizce yetkili servise devam mi edeyim? Yoksa guvenilir disardan bir tamirhaneye mi gideyim.

    Yapilacaklar belli. Filtreler, alt takimlar, balatalar vs... Yetkili servis piyasada 40tl olan motor yagini bile 90tl gibi fahis bir fiyata koyuyor. Resmen kazik...

    Bu arada hepsiburada vs. Internet sitelerinde amarok bakim seti var 150-200tl (filtreler) sizce guvenilir olur mu...?

    Yani servisin 1500tl ile yapacagi bakimi disarda yari fiyatina cikarabiliriz... Ne dersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: typhoone

    Ne yazik ki otomatik far ve coming home, leaving home bu araçta yok. 2017'deki makyajla birlikte geliyor o ozellikler.
    Ancak aliexpress te bir modül var. Hem araca otomatik far özelliği ekliyor hemde bu istediğiniz özellikleri ekliyor. 35 dolar civarinda bir fiyatı olması lazım.
    Merhaba. Ürünü aldıktan sonra araştıranlar kervanına girmiş bulunmaktayım :)

    Geçen hafta 2013 Model Highline Amarok satın aldım. Otomatik far özelliği için öncelikle aracımdaki mevcut far anahtarını söktüm ve büyük soketli far anahtarı olduğunu gördüm. Daha sonra Aliexpress'ten otomatik far sensörlü anahtar siparişi verdim. Sipariş vermeden önce satıcıya mesaj ile Amarok için bu ürün uygun mu sorusunu sormuştum, fakat sağ olsun kendileri 1 hafta sonra döndükleri için geç kaldılar. Ben 4 gün önceden büyük soketli uyar düşüncesiyle siparişi vermiştim bile.

    Rica etsem linkini verdiğim ürün hakkında fikriniz varsa söyler misiniz? Bu ürün uyumlu mudur Amarok ile. Eğer değilse hangi ürünü almam gerekir link gönderir misiniz. Ben de bu ürünü teslim almadan iade sürecini başlatırım böylece.

    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://tr.aliexpress.com/item/32999175339.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.cea74c4d7fNaZD

     VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcangoktas -- 1 Mart 2020; 12:36:40 >




  • 2016 model 4*4 amarok için yazlık lastik tavsiyeniz var mıdır_ çoğunlukla şehir içi kullanım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paintov

    2016 model 4*4 amarok için yazlık lastik tavsiyeniz var mıdır_ çoğunlukla şehir içi kullanım
    Continental Cross Contact alabilirsiniz. Sessiz ve tutuşu güzel.
  • Merhabalar. Aslında chevrolet captiva kullanıcısıyım. Aracımla her sene antalyadan kütahya ya tekne çekiyorum. Ancak Antalya dağlarını tırmanırken her seferinde hararet sona dayanıp araç çok ciddi şekilde çekişten düşüyor. Hatta arkada tekne olmasa bile sıcak yaz aylarında hararet sona gelip çekişten düşüyor. Bu yüzden aracımı 2.0 bitdi 4x4 ile değiştirmek istiyorum. Ancak aklımda da ciddi soru işaretleri var. Araç içindeki malzeme kalitesi çok mu kötü? Bu kalite benim için önemli çünkü aracı neredeyse her gün kullanmaktayım. İllaki aracın motorunu ciddi derecede zorlayanlar vardır. Aracın hararet yapma durumu nedir?
  • Bir arkadaşım Amarok almayı düşünüyor 4x2 - manuel

    1- 2015 model
    2- 2012 model

    İki araç arasında 10.000 TL fark ediyor. Sizce hangi modele yönelmeliyiz? Tşkler.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.