Şimdi Ara

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.726
Cevap
31
Favori
456.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amarok olsunda lastık jant daha genıs buyuk takılır yuklestmede bıraz yapılabılırse harıka olur raptor gibi olur
  • arkadaslar yeni bir Canyon projemiz başladı
    tahmini tamamlama süresi 3 hafta
    sizlerle görselleri paylaşacağım
    selamlar
     VW AMAROK Pick-up kullanıcıları
  • Merhaba.amarok otomatik viteslerin şanzımanlarında sıkıntı olduğuna dair bir söylenti var.şanzımandan başına herhangi bir sıkıntı gelen oldumu aramızda?
  • Arkadaşlar selam,

Şu an BMW 320 kullanıcısıyım. Yaş 39 oldu, maddi olarak da Allah'a şükür biraz rahata erdik. Kafamdan şöyle bir operasyon geçiyor:

Benim araç şu an ikinci elde 115 civarı birşey getirir. Sat, üzerine borçlanıp bir Amarok Canyon/Highline bir de Polo DSG 1.2 al diyor. Sıkışık şehir içinde ve sair zamanlarda hanım kullansın diye Polo, benim de TEM veya sıkışık olmayan Istanbul içi kullanımım için Amarok düşünüyorum. Tatillerde ve fırsat buldukça iki çocukla beraber memleketi gezmek istiyorum. Hafta sonları da Sapanca v.b. dağ bayır dolaşma da olabilir. Bu yaşımıza geldik bir halt etmeden evde kös kös oturuyoruz biraz gezelim diye düşünüyorum.
    Bu plan için tabi sizden yorum beklemek doğru olmaz, nihayetinde herkesin zevki kendine göredir. Buna rağmen yorum yapmak isteyen olursa memnuniyetle karşılarım. Kafamda Subaru Outback / Forester gibi bir SUV almak vardı ama iyi SUV lar hem bence çok gösterişe kaçıyor hem de daha az paraya Amarok veya Ranger alabilirim. Cipe binen adam olmak istemiyorum. Hele bir yaşında falan birşey olursa daha da ekonomik oluyor. Amarok kullanlar olarak Istanbul içinde kullanım için yorumlarınız ne olur? Alırsam " nerden aldım bu hayvanı" durumu olur mu? "Herif kamyona biniyor" gibi bir yorum alıyor musunuz? İnsanların ne söylediğine çok takılmam ama anormal insan muamelesi durumu var mı? Kusura bakmayın soruyorum işte...Malum şehir içinde kullanmayı çok düşünmüyorum ama bakarsınız kullanmak durumunda kalırım. Çok sıkıntılı bir araç mı bu konuda? Gerçi on yıl kadar önce şantiyede Mitsubishi çift kabin kullanmıştım ama o buna göre minyatür kalıyor.
    Bir de otobanda kullanım konusunda endişelerim var. Hız yapmam, 120-140 arasıdır seyahat hızım. Bu hızlarda rahatsız edici bir durum var mı? Ses, hoplama-zıplama v.b.
    Selamlar,

• Arkadaşlar Selam,
    iyi Bayramlar..

2012 4x4 BiTDi A/T Highline kullanıcısıyım ,Aracımda Boya Değişen yok servis bakımlıdır ,işim sebebiyle şehir değiştirmek zorunda olduğum çok sevdiğim 2nci aracımı satıyorum ,aracımda ağır hasar kaydı vardır ,ben hasarlı aldım ,toplam 1750 tl masraf yaptım. 52bin km'de lansman rengi olan metalik kahverengidir ,lastikler 500km'de orjinal lastikleriyle yenilendi ,kabin ,kromlar,rüzgarlık,cam cıtaları vs dolu ve orjinal araçtır ,hasarlı resimleride istenirse tedarik edilir (servis ile önceki sahibi rakamı yüksek gösterip sigortadan para almışlar)ciddi alıcıysanız lütfen iletişime geçiniz.

Not:Kaskosu falan vardır,küçük otomatik araç ile takas olabilir.

• obevin O kullanıcısına yanıt
    Hocam aracınıza ne kadar MTV ödüyorsunuz? 4x4 olduğu için vergi otomobil gibi imiş doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 tl 6 aylık ,diğer pickuplara göre vergi ve performans avantajı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mel75

Arkadaşlar selam,

Şu an BMW 320 kullanıcısıyım. Yaş 39 oldu, maddi olarak da Allah'a şükür biraz rahata erdik. Kafamdan şöyle bir operasyon geçiyor:

Benim araç şu an ikinci elde 115 civarı birşey getirir. Sat, üzerine borçlanıp bir Amarok Canyon/Highline bir de Polo DSG 1.2 al diyor. Sıkışık şehir içinde ve sair zamanlarda hanım kullansın diye Polo, benim de TEM veya sıkışık olmayan Istanbul içi kullanımım için Amarok düşünüyorum. Tatillerde ve fırsat buldukça iki çocukla beraber memleketi gezmek istiyorum. Hafta sonları da Sapanca v.b. dağ bayır dolaşma da olabilir. Bu yaşımıza geldik bir halt etmeden evde kös kös oturuyoruz biraz gezelim diye düşünüyorum.
    Bu plan için tabi sizden yorum beklemek doğru olmaz, nihayetinde herkesin zevki kendine göredir. Buna rağmen yorum yapmak isteyen olursa memnuniyetle karşılarım. Kafamda Subaru Outback / Forester gibi bir SUV almak vardı ama iyi SUV lar hem bence çok gösterişe kaçıyor hem de daha az paraya Amarok veya Ranger alabilirim. Cipe binen adam olmak istemiyorum. Hele bir yaşında falan birşey olursa daha da ekonomik oluyor. Amarok kullanlar olarak Istanbul içinde kullanım için yorumlarınız ne olur? Alırsam " nerden aldım bu hayvanı" durumu olur mu? "Herif kamyona biniyor" gibi bir yorum alıyor musunuz? İnsanların ne söylediğine çok takılmam ama anormal insan muamelesi durumu var mı? Kusura bakmayın soruyorum işte...Malum şehir içinde kullanmayı çok düşünmüyorum ama bakarsınız kullanmak durumunda kalırım. Çok sıkıntılı bir araç mı bu konuda? Gerçi on yıl kadar önce şantiyede Mitsubishi çift kabin kullanmıştım ama o buna göre minyatür kalıyor.
    Bir de otobanda kullanım konusunda endişelerim var. Hız yapmam, 120-140 arasıdır seyahat hızım. Bu hızlarda rahatsız edici bir durum var mı? Ses, hoplama-zıplama v.b.
    Selamlar,

Up. ....
    Yorum yapan yok mu arkadaşlar? Bi el atıverin. Bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Arkadaşlar selam,

Selamlar,

Up. ....
    Yorum yapan yok mu arkadaşlar? Bi el atıverin. Bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun.

Planda bazı yanlışlıklar görüyorum. "Adam kamyona biniyor yorumları alıyor musunuz?" demişsiniz. Zaten kamyona biniyoruz. AS250 nin modern hali. SUV lardaki teknoloji çok üst düzeyde. Anormal insan muamelesi yok herkes imrenerek bakıyor. Arabayı park edince içine dışana bakan çok kişi oluyor. Ferrari olsa o kadar ilgi görür. Pickuplardaki teknoloji 2005 model bir traktörle aynı. iç teknoloji 1998 model bir binekle eşit. Hatta traktörde patinaj pedalı var pickuplarda yok. Hoplama durumu demişsiniz hoplamayan pickup yok. Hangisine binsen sürekli hopluyor ama Ben çok seviyorum. 300 kilo yük koyunca süspansiyon SUV gibi oluyor onu ayrıca belirteyim. Hız yapmam demişsiniz zaten yapamazsınız 90 km/sa ti geçerseniz ceza yersiniz :D 4x4 lerin MTV si SUV ile aynı. Pickuplardaki özgürlük ruhuda ne suv da nede binekte var. Gördüğünü at arkaya 1.200 kiloya kadar sıkıntı yok. Tarlaları dolaşıyorum arkadaşlarla toplanıp ormanın ücra kösesine pikniğe gidiyorum. Nakliye için adam aramıyorum. o taşınacakmış bu taşınacakmış sorun değil arkaya atıyorum. aksesuarda kaldıran araçlar ufak bi modifiye ile SUVları bile kıskandıracak canavarlığa bürünebiliyorlar. Rahatsız edici sesdurumu yok ama 4 egsozlu SUVun ki kadarda zevkli bir sesi yok :D
    Otobanda basabilirsin ben 150 ile kazık fren yaptım sanki 50 km de ani fren yapmışım gibi çok güzel durdu ne spin atma ne sol sağ yaptı. Viraj dengeleme sistemi var normal araba gibi basıyorum sıkıntı yaratmanın aksine daha çok zevk veriyor.
    Dediğiniz gibi araç iri ama istanbulun ana caddeleri çok düzenli oldu eyvah dedirten sorun yaşamadım. İstanbulda paralel park yapılan yer neredeyse yok kaldırıma dik olarak park yapılıyor bu sayede parkeden binek mi pickup mı problem olmuyor. yeter ki boş yer bulunsun.
    yazınızda SUV kelimesini görmesem planınız doğru derim. Ama SUV diyorsunuz hız diyorsunuz hoplama süspansiyon diyorsunuz o zaman isteklerinizi bi tekrar gözden geçirin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: 4x4_tutkunu

quote:

quote:

Arkadaşlar selam,

Selamlar,

Up. ....

Planda bazı yanlışlıklar görüyorum. "Adam kamyona biniyor yorumları alıyor musunuz?" demişsiniz. Zaten kamyona biniyoruz. AS250 nin modern hali. SUV lardaki teknoloji çok üst düzeyde. Anormal insan muamelesi yok herkes imrenerek bakıyor. Arabayı park edince içine dışana bakan çok kişi oluyor. Ferrari olsa o kadar ilgi görür. Pickuplardaki teknoloji 2005 model bir traktörle aynı. iç teknoloji 1998 model bir binekle eşit. Hatta traktörde patinaj pedalı var pickuplarda yok. Hoplama durumu demişsiniz hoplamayan pickup yok. Hangisine binsen sürekli hopluyor ama Ben çok seviyorum. 300 kilo yük koyunca süspansiyon SUV gibi oluyor onu ayrıca belirteyim. Hız yapmam demişsiniz zaten yapamazsınız 90 km/sa ti geçerseniz ceza yersiniz :D 4x4 lerin MTV si SUV ile aynı. Pickuplardaki özgürlük ruhuda ne suv da nede binekte var. Gördüğünü at arkaya 1.200 kiloya kadar sıkıntı yok. Tarlaları dolaşıyorum arkadaşlarla toplanıp ormanın ücra kösesine pikniğe gidiyorum. Nakliye için adam aramıyorum. o taşınacakmış bu taşınacakmış sorun değil arkaya atıyorum. aksesuarda kaldıran araçlar ufak bi modifiye ile SUVları bile kıskandıracak canavarlığa bürünebiliyorlar. Rahatsız edici sesdurumu yok ama 4 egsozlu SUVun ki kadarda zevkli bir sesi yok :D
    Otobanda basabilirsin ben 150 ile kazık fren yaptım sanki 50 km de ani fren yapmışım gibi çok güzel durdu ne spin atma ne sol sağ yaptı. Viraj dengeleme sistemi var normal araba gibi basıyorum sıkıntı yaratmanın aksine daha çok zevk veriyor.
    Dediğiniz gibi araç iri ama istanbulun ana caddeleri çok düzenli oldu eyvah dedirten sorun yaşamadım. İstanbulda paralel park yapılan yer neredeyse yok kaldırıma dik olarak park yapılıyor bu sayede parkeden binek mi pickup mı problem olmuyor. yeter ki boş yer bulunsun.
    yazınızda SUV kelimesini görmesem planınız doğru derim. Ama SUV diyorsunuz hız diyorsunuz hoplama süspansiyon diyorsunuz o zaman isteklerinizi bi tekrar gözden geçirin derim

Ben herhalde fazla yazınca karışıklık oldu. Kastettiğim şey 4x4 istiyorum fakat SUV lara da gereksiz para vermek istemiyorum idi. 2 lt üzeri herhangi bir SUV da fiyat 150 nin üzerine çıkıyor (sıfır için konuşuyorum). Aynı fonksiyonu yerine getirebilecek bir pickup ise 90 bin civarında (Amarok veya Ford Ranger), bu da ÖTV nin hala ticari olarak değerlendirilmesinden kaynaklanıyor. Hoş MTV yine fırlıyor ama göze alıyorum. Bahsettiğiniz artıları da cabası (nakliye, çok amaçlı kullanım vs.) Kmap , yayla v.b. amaçlı bi rpickup un normal SUV lara göre çok fazla avantajı var diye düşünüyorum. Tek eksisi "abi şu benim buzdolabını bacanağa bir atalım" gibi ricalar olur. Kafamı kurcalayan sadece normal asfalt ve günlük kullanımda beni veya arkada oturan çocukları çok rahatsız eder mi meselesi...Özellikle uzun seyahatlerde...

"Pickuplardaki teknoloji 2005 model bir traktörle aynı. iç teknoloji 1998 model bir binekle eşit." demişsiniz, ama sanırım bu yeni pick up lar için geçerli değil. Amarok veya Ranger sıfır aldığınızda normal bir USV veya binekte olan herşey neredeyse var güvenlik ve teknoloji manasında, yanılıyor muyum?

Hoplamayan pickup yok demişsiniz, yeni araçlarda da böyle mi idi benim sorum? Birçok değerlendirmede binek gibi olmasa da ona yakın konfor ve sürüş dinamikleri var deniliyor. Sizin kullandığınız araç nedir? Amarok diye tahmin ediyorum, eğer öyle ise siz "testlerde yazılanlar çok abartılı, o kadar konfor yok" mu demek istediniz? Tabiri caizse sizce Amarok AS250 nin sadece kaportası değişmiş hali mi?

Sonuç olarak ben bana SUV konforunu %100 verecek mi diye sormadım, elbette fark olur. SUV a vereceğim paranın 2/3 ne belki de yarısına 4x4 ve fonksiyonellik almayı düşünüyorum dedim, yanlış anlamışsınız....

Selamlar,

• Bende İstanbul'da yaşayan biri olarak özellikle de hafta sonu kaçamakları ve yaz tatillerinde kullanılacak araç olarak tereddütsüz Amarok diyenlerdenim... Tabii Amarok'un trafik magandalarıyla dolu İstanbul şehir içi kullanımınında keyifli olacağını düşünüyorum...

Ancak benim kafamı kurcalayan tek şey 2015 içinde aracın ciddi bir makyaj (facelift) geçirme ihtimalinin bulunması... "0" olarak satın alınan bir aracın 7-8 ay sonra makyaj görmesi hiç hoş olmuyor
  • dammak kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zaten bekleyeceğim birkaç ay. Ama bayağıdır araştırıyorum, Ford Ranger Wildtrak beni daha çok cezbediyor. Deri koltuk, geri görüş kamerası gibi artıları var. Görüntü olarak da Amarok mu Ranger mi diye açıkçası karar veremedim. İkisi de güzel ama fabrika çıkış olarak Wildtrak ta çok daha fazla artı var. Basamak, arka barlar filan Amarok ta yok, ekstra yaptırmak lazım. Tek dezavantaj MTV Amarok a göre aylık 200 TL fazlaya gelecek.

Doğuş otonun söylediğine göre Amarok alanların %80 neredeyse bahsettiğiniz gibi düşünenlermiş, ticari olarak alan pek yok...
  • Evet hem Ford Wildtrak hemde Amarok her ikisi de çok keyifli araçlar... Ancak her nedense bana göre Amarok Wildtrak'ten daha kentli bir araç imajı sergiliyor... Sanki Amarok'da daha fazla bir SUV ve otomobil havası var gibi... Sonuçta ben bu araçları dağda bayırda gezinmek yahut yük taşımak için kullanmayacağım...

Bildiğim kadarıyla basamak, arka kapak ve bar gibi aksesuarlar daha sonrada araca eklenebildiği için bunu dert etmiyorum...

Ancak dediğim gibi en büyük endişem Amarok'un yakın zamanda makyaj (facelift) görecek olması...
  • Pazardaki güçlü Japon ve Amerikan markalarıyla rekabet edebilmesi için 2015 yılında Amarok’da yapılması beklenen değişiklikler şöyle sıralanıyor:

1. Yeniden tasarlanan ön ızgara
    2. Xenon farlar
    3. LED gündüz farları
    4. 22” alüminyum jantlar
    5. Isıtmalı deri koltuklar
    6. Yeni park sensörleri
    7. 6" multimedia paneli
    8. Yakıt ekonomisi sağlayan start/stop sistemi

Bekleyelim ve görelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 4 Ağustos 2014; 17:00:11 >
  • quote:

Hocam ben zaten bekleyeceğim birkaç ay. Ama bayağıdır araştırıyorum, Ford Ranger Wildtrak beni daha çok cezbediyor. Deri koltuk, geri görüş kamerası gibi artıları var. Görüntü olarak da Amarok mu Ranger mi diye açıkçası karar veremedim. İkisi de güzel ama fabrika çıkış olarak Wildtrak ta çok daha fazla artı var. Basamak, arka barlar filan Amarok ta yok, ekstra yaptırmak lazım. Tek dezavantaj MTV Amarok a göre aylık 200 TL fazlaya gelecek.

Doğuş otonun söylediğine göre Amarok alanların %80 neredeyse bahsettiğiniz gibi düşünenlermiş, ticari olarak alan pek yok...

2012 model otomatik kullaniyorum. 55000 kmye geldi. Gayet memnunum. Ziplama olayi sadece viraj iclerinde bir tumsekten gecerseniz oluyor. Onun haricince normal yol kosullarinda suvdan hicbir farki yok. Yol tutusunun cok iyi oldugunu soleyebilirim. Espyi devreye sokmak icin caba sarf etmeniz, ozellikle yanlamaya calismaniz lazim. Otobanda 200 kmyi gordum. Hic rahatsiz etmedi. Kesinlikle buyuk ve hantal hissetirmiyor ve bunu pek cok farkli arac kullanmis biri olarak soyluyorum. Aksine cok guvenli bir his veriyor. Zaten gidin test edin oyle alin.

Uzun yol icin arka koltuk sirti normal arabaya gore daha dik. Onun haricinde diger herseyi avantaj. Ozelliklede genis ve yusek kabin. Cok ferah. Insani bogmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim 2013 Model amarok'um var. Kendimde otomotiv işi ile uğraşıyorum. Hangi teknoloji hangisinde var hangisinde yok hangi aracın teknolojisi hangisine eşit iyi biliyorum. Sektörde olduğum halde bahsettiğiniz Amarok ile ilgili bir konfor testine rastlamadım. Kasasında yük olmayan tüm pickuplar zıplar. Hemde ne zıplamak. Hala yazınızda Pickuptan SUV konforunun 2/3 ünü beklediğinizi yazmışsınız. Bir Amarok bir jeep marka SUV'un ancak %10 nu olabilir. Bir SUV'un arazi, konfor, yol bilgisayarı, navigasyon, Multimedya sistemi, koltuk teknolojisi, yol tutuş ve şerit takip sistemleri, Güvenlik sistemleri, arazi sistemleri hiçbir pickupta yok. 2014 model bir pickup iç dizayn ve teknolojisi 2001-2003 model honda nın binek aracında standart olarak bulunmaktadır. Arazi sistemleri 2008 model sıradan traktörlerinkine eşittir. SUV farklı bir araç Pickup farklı bir araçtır. SUV yerine pickup, pickup yerine SUV alınmaz. Yazınızdaki hatada buydu. hangi tekerleğin balansının ve havasının ne durumda olduğunu anlık gösteren ses komutu ile çalışan bir yol bilgisayarına sahip araçla dedem zamanından kalan yol bilgisayarıyla hararet göstergesi bile bulunmayan bir araç arasında 3-4 çağ fark var. Birinde tek bir ses komutu ile spor arabadan arazi araç moduna geçiyorsun diğerinde gittiğin kilometreyi bile doğru gösteremeyen 4x4 kilidi bile bulunmayan bir araç var. İkisini karşılaştırmak ne derece doğru olur size bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4x4_tutkunu -- 5 Ağustos 2014; 21:26:17 >

• merhaba arkadaşlar. bende amarok 4x4 highline modelini almak üzereyim. bir arkadaşım bu aracı kullanıyor ve araç üstünde değişiklikler yapacağız. şöyle bir sorun var. arkadaşım kesilikle 275/65/18 lastik tak diyor. fakat bu ebatlarda lastik bulmak çok zor. aracı 4cm kaldıracağız o yüzden ebatlar sorun yaratmayacak. 265/65/18 kötü mü duruyor araçta. bu şekilde 4cm yükseltip 2 ebat arasındaki fark çok mu göze batıyor. sizlerin ebat ve lastik tercihleriniz nedir. AT lastik almayı düşünüyorum. Eğer 2 ebatın farkını görebileceğim bir kaynak paylaşırsanız sevinirim.
  • abstruseozgur A kullanıcısına yanıt
    275 ile 265 arasındaki farkı gözle anlamassın...
  • F1 direksiyon, rns 510 ve sonunda ekranda pusula

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları
  • yeni bir canyon tamamlanmak üzere
    romorku da hazır

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.