Şimdi Ara

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.726
Cevap
31
Favori
456.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4x4truckshop

yeni bir canyon tamamlanmak üzere
    romorku da hazır

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

hocam resimlerdeki canyonun bir kaç resmini daha eklermisin...
    bu kasa kapama kısmı özellikle...

• Canyon yarın tamamlanıyor yarın akşam resimlerini ekleyebilirim
    selamlar
  • PUSULA VE BİR YENİLİK DAHA
    AMAROK ORİJİNAL XENON..................

31 ağustos pazar günü AMAROK ETKİNLİĞİNE BEKLİYORUZ

Toplanma adresi SAAT 9:00
    4x4 truck customs atölyesi
    Kadosan san sitesi t blok no:2
    Y.Dudullu- Ümraniye - İSTANBUL
    Tel : 0543 266 07 61

Gidilecek bölge ŞİLE
     VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

• Yeni farlar çok hoşmuş.
  • teşekkürler yeni geldi ama çok pahalı
  • Ne kadara mâl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laichzeit -- 21 Ağustos 2014; 13:38:05 >
  • 7000 tl civarı olacak gibi almanya fiyatı 1800 euro sadece yedek parça
    ampuller ve beyin hariç
  • forum sayfalarında yayınlanan duyuru
    selamlar
    Ali H. Eyüboğlu
    gsm 0543 266 07 61

NOT : herkesi bekliyoruz

31 AĞUSTOS PAZAR : BEKLENEN TARİH BELİRLENDİ
    Arkadaşlar uzun zamandır beklediğimiz organizasyonu sonunda gerçekleştiriyoruz. Amaroklarımızı ticari kimliğinden uzaklaştırıp onları birer canavara dönüştüren 4x4 Truck Customs'ın yani Ali Haydar Eyüboğlu abimizin organizasyonuyla 31 Ağustos Pazar günü sabah Ali abimizin Dudullu Kadosan Oto Sanayideki garajından Şile'deki Karamandere Saklıgöl'e hareket edilecektir.

Programın detaylarını daha sonra sizlerle paylaşacağım. Siz o gün için kimselere söz vermeyin. Katılımlarınızı bekliyoruz. Çok keyifli bir gün geçireceğimizi umuyorum...

4x4truckcustoms açık adresi : Kadosan Sanayi Sitesi T Blok No: 2 Ümraniye / İstanbul

Google mapsden Rede Kimya Ürünleri İstanbul yazarsanız Ali abinin garajının yerini, Karamandere Saklıgöl yazarsanız da gideceğimiz yeri direk bulabilirsiniz.

• Park halinde komsu benim arka kromaja vurmus. Ezilmis. Bunun tamiri varmidir yoksa degistirmekmi gerekiyor? Masraflimidir fikri olan varmi?
     VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nemesis kullanıcısına yanıt
    <!--ok-->geçmiş olsun hocam. bunun gibi durumlar yaşamamak için arka koruma şart, zira bugün gerzeğin biri benzincide arkadan bana vurdu koruma haşat oldu ama allahtan bagaj kapağı ve kromlara bir zarar gelmedi...
  • nemesis kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun.

Sizin aldığınız darbenin çok az daha kuvvetlisini arkadan çarpan bir araçtan aldım. Aynı yere vurdu ve göçük aynıydı.
    Sonuç olarak karşı tarafın trafik sigortasından komple tampon değişti, tamponla birlikte basamak ve park sensör biriketleri dahil değişti.

Toplam fatura 2.500 TL tuttu. Yanılmıyorsam bunun 2.000TL si sırf metal tampon. En çok üzüldüğüm bir çizik bile yokken ufak bir göçük için değişmesi oldu. Plastik bir tampon olsa tamiri mümkün olurdu.

• Tesekkur ederim arkadaslar. O tamponun komple degismesi bence servisin para kazanmak icin yaptigi uyaniklik gibime geliyo. Bu kadarcik gocuk icin. Tum tamponun degismesi dunyaya zarar bi kere. Aslinda su marinada tekne kromcusuma gotursem duzeltebilirmi diye dusun. Ayrica arka korumada ucuz bisey degil ve koskoya ekletmediyseniz odemezler. Bende on koruma var ama dekoratif bise yani korumaz.

• Plastik tampon olsa hemen tamir ederlerdi zaten. Metal olduğu için yetkili servisin, autoking'in elinde bunu tamir etme yeteneği yok. Herkes plastik konusunda uzman. Dediğiniz gibi dışarıda birine yaptırılabilir.

Aslında parası benim cebimden çıkmadığı için komple değiştiğine sevindim. Sonuçta sigorta o tamponu alıp çıkmacılara satacak, bir arkadaşta 2.000TL'lik tamponu çıkmacıdan 300-500'e alacak işi görülecek..

Bu arada o korumalar ve çeki demirleri eğer ruhsata işli değilse hukuki açından da bir çok problem yaratıyor kaza olması durumunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

quote:

Orijinalden alıntı: 4x4truckshop

umarım delta yükseltme kitli kıymetli müşterime hazırladığım bu aracı beğenirsiniz

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

Harika olmuş.Benimde yavaş yavaş bu araçlar ilgimi çekiyor....Elinize sağlık.

bu araç ust komsumun heryerde karsima cikiyo :D adamin arabasi 35bin lira falan harcadı sanirim bu araca harcamaya devam ediyo .

onun disinda arkadaşlar bi amarok beğendim arkasini camli kapali kasa yapmis değiştirmek istiyorum ama ikinci el olarak bu parcayi nerede satabilirim alan biyer biliyomusunuz acaba bilgisi olan varsa sevinirim

• arkadaşım bu araç benim ilk yaptığım araçlardan
    elimden geldiğince yardımcı olurum
    selamlar
    Ali Eyüboğlu
    gsm 0543 266 07 61
  • merhaba,

benim kullanmadığım 1.200 km' de VW amarok aracım var.
    2013 siyah. Her şeyi ile orjinal garaj arabası. KM' de orjinal.
    Hiçbir kasar kaydı yoktur. İstenilen her yere gösterilebilir. Servisten çıktığı gibi orjinaldir.

4x2 trendline modeli.

aracın üzerinde mevcut olan aksesuarlar :

camlı kabin
    18 inc krom VW armalı jant + 18 inç lastikler
    yan basamaklar
    ön fiber VW ışıklı boynuz
    arka tampon krom barı
    kapı içi krom amarok yazıları
    kapı kolu kromajları
    bagaj kapağı kromajı ve ayna arka kapak kromajları mevcut

ilgilenen arkadaşlara sahibinden.com ilan numarasını özelden mesaj atarlarsa paylaşabilirim.

saygılarımla
  • Arabada sole bisey fark ettim. Hepsinde vardir herhalde. Arabayi stop ettiginizde eger kontaktan anahtari yavasca cekerseniz arac algilamiyor. O yuzdende radyo fln acik kaliyor ve kapilar kitlenmiyor. Onemsiz ama ilginc:)

• Bu haftaki teslimatları sizler ile paylaşmak istedim
     VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

• 31 Ağustos Pazar günü
    Amarok sahiplerini Şile tarafındaki etkinliğimize bekliyoruz
    Toplanma noktası :
    4x4 truck customs atölyesi
    Kadosan Sanayi sitesi
    T Blok No : 2
    Esensehir mahallesi Y. Dudullu - Ümraniye
  • Etkinlikte görüntüler...
     VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.