Şimdi Ara

VW , ABD PAZARINA 1.8 TSI MOTORU SOKACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  VW , ABD PAZARINA 1.8 TSI MOTORU SOKACAK

ABD pazarında Jetta ve Passat modellerinde kullanılan 2.5 litrelik 5 silindirli motor,yerini 4 silindirli 1.8 TSI motora bırakıyor.

Volkswagen şu an giriş seviyesi için 2.5 litrelik üniteyi kullanıyor. Jetta ve Passat için kullanılan motor , 170 hp güç ve 240 Nm tork üretiyor.
    Avrupa'da ,Audi ve VW modellerinde 1.8 TSI birim kullanılıyor. Avrupalı ​​modeller, 160 PS ve 250 Nm tork sunuyor.
    VW gelecek zaman diliminde diğer küçük hacimli turbo ünitelerini kuzey amerika pazarına sunabilir.

• Ötv ötv ötv ah ulan ötv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

Ötv ötv ötv ah ulan ötv.

ÖTV ve MTV demek istedin herhalde. Ha bir de ah ulan benzin fiyatı...

Hepsi uygun olsaydı da alsaydık şu 1.8 TSI motordan, 160 hp ve 250 nm tork sunuyor.
    Tork için dizele bile ihtiyacımız kalmazdı. Benzinlide bu torku düşünsenize...

Ah işte, 1.4 1.6 100 beygir 130 torkluk araçlar ancak bizim harcımız....
  • 3 sene 2008 model 1.8 TSI Passat Highline düz vites kullandım. Araç 160 hp 250 nm idi.Hala sattığımı pişmanım.müthiş bir performansı vardı.
    Şimdi vw 1.8 TSI motoru elden geçirdi.170 hp ye 320 nm torka çıkardı ve yakıt tüketimide yüzde 20 azaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

3 sene 2008 model 1.8 TSI Passat Highline düz vites kullandım. Araç 160 hp 250 nm idi.Hala sattığımı pişmanım.müthiş bir performansı vardı.
    Şimdi vw 1.8 TSI motoru elden geçirdi.170 hp ye 320 nm torka çıkardı ve yakıt tüketimide yüzde 20 azaldı.

170 HP ve 320 NM olduğundan haberim yoktu. Güzel bir haber.

1.8 TSI Passat hayallerimi süslüyor ama yakıtı aklıma geldikçe sadece hayal olarak kalmaya mahkum gibi.
  • işi cok zor amerika kıtasında yakıt sıkıntısı olmadıgından yüksek hacimli atmosferik motor aşkı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

Ötv ötv ötv ah ulan ötv.

ÖTV ve MTV demek istedin herhalde. Ha bir de ah ulan benzin fiyatı...

Hepsi uygun olsaydı da alsaydık şu 1.8 TSI motordan, 160 hp ve 250 nm tork sunuyor.
    Tork için dizele bile ihtiyacımız kalmazdı. Benzinlide bu torku düşünsenize...

Ah işte, 1.4 1.6 100 beygir 130 torkluk araçlar ancak bizim harcımız....

Ya mtvyi benzini geçtim bizim şuanda 1.8T passat var o da içiyor benzini bir şekilde hallediyorsun.Ama şu araba 40 milyarsa ülkeye girerken kafadan 32 milyar vergi giriyor 72 oluyor araba.Üstüne distribütör kendi karını koymadan %18 kdv eklersem fiyatı 85 milyar oluyor.40 milyarlık bir araba 85den satılıyor en basit hesaplama bu yani böyle birşeyin dünyada örneği yok.İzah edebilecek biride yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnızca bırakılan motor vr5 bloktur ve sesi çok güzel.Yıllar önce borada sesini duymuştum.
  • Tutmaz diye düşünüyorum.

Şimdi bir konuda açık olmamız lazım, Amerikanları çok eleştriyoruz ama bir düşünelim.

Benzin litresi 1 tl, Türkiye'de.

Gidip 1.8 turbolu 170 hp bir araç mı alırdınız yoksa, 2500cc 6 silindir 170-190 hp olan bir araba mı alırdınız? (Motorları attım örnek olması amacıyla)

Ben şahsen ikincisini tercih ederdim. Hem atmosferik motorun zevki için, hem turboyla falan uğraşmamak için, hem sesi için yani çok fazla çelecek nokta var. Gerçi pizzacı arabası olarak falan kullanılabilir jetta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 18 Kasım 2011; 20:16:14 >
  • Şuan yüksek sesle küfür ediyorum. Görmüyorsunuz, duymuyorsunuz ama kime neler söylediğimi biliyorsunuz..
  • Sembolik satışlar olur.. Turbonun devri kapanıyor bunlar da turbo getiriyor.. Millet hybrid kasıyor orada görmüyorlar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Sembolik satışlar olur.. Turbonun devri kapanıyor bunlar da turbo getiriyor.. Millet hybrid kasıyor orada görmüyorlar mı acaba?

3 kuşak geriden geldikleri için normaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1111

işi cok zor amerika kıtasında yakıt sıkıntısı olmadıgından yüksek hacimli atmosferik motor aşkı var..

abd de en çok satan avrupalı marka vw..
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

işi cok zor amerika kıtasında yakıt sıkıntısı olmadıgından yüksek hacimli atmosferik motor aşkı var..

Başka kaç marka var sanki?

Mercedes-BMW-Audi (premium) hariç..

Renault yok, Peugeot-Citroen yok, Fiat yoktu daha yeni girme çabalarına başladı.. Ford onların, ne kaldı geriye Volvo'yla falan mı yarışmasını bekliyordun?
  • quote:

Sembolik satışlar olur.. Turbonun devri kapanıyor bunlar da turbo getiriyor.. Millet hybrid kasıyor orada görmüyorlar mı acaba?

turbonun devri kapanıyor mu,yok artık

• Orayı yıkarlar hacı, ciddi söylüyorum yıkarlar.

Resmen Amerikalıların otomobil piyasasına hakaret. O ne öyle hap kadar motor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

Başka kaç marka var sanki?

Mercedes-BMW-Audi (premium) hariç..

Renault yok, Peugeot-Citroen yok, Fiat yoktu daha yeni girme çabalarına başladı.. Ford onların, ne kaldı geriye Volvo'yla falan mı yarışmasını bekliyordun?

Az buz bisey degil sattigi araba sayisi nerdeyse abd ve uzakdogululara yaklasmis. Bunu bi basarisizlik olarak gormezsin. ustelik bide su taraftan dusun,

abd de genelde bmw mercedes ve audi satilir premium olduklari icin, opel-renault-citroen gibi markalar yok,ama vw var, vw in disinda kim var ? Sende soyledin hickimse. Buda vw in abd pazarindaki basarisinin kanitlarindan biridir,kendine yer edinmis abd de..

• Citroen'in tek başına WRC de yarışıp 1. olması gibi bir şey bu. Başarı ama ne kadar başarılı bir başarı..

Yine de helal olsun ne diyeyim. Japonya'da da öyle en çok satan Avrupa'lı ama yine başka marka yok ki Japonya'da.
  • quote:

Citroen'in tek başına WRC de yarışıp 1. olması gibi bir şey bu. Başarı ama ne kadar başarılı bir başarı..

bu lafa bayıldım
  • 2.0t motor mevcut amerikada.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.