Şimdi Ara

Vucuttaki sivilce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir süredir bu resimlerde görmus olduklarınız vucudumda ne yapmam gerekir yas 17-18

Not:LUTFEN BİLGİSİ OLANLAR YORUM YAZSINLAR 180 cm boy 55 kg

bunlardan kurtulmak istiyorum doktara gitmeyi sevmiyorum fobi gibi bişi var daha dogrusu hastaneyi sevmiorum gelsin evde yapsın istediğini ama hastaneye gitme fobim var sebebini bilmiyorum ama hastanenin kokusuda cok hosuma gidior :D:D:D
     Vucuttaki sivilce

Vucuttaki sivilce

Vucuttaki sivilce

BU ONAY COK GEC OLUYOR İLGİLENİRMİSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenalarda7 -- 10 Eylül 2012; 18:33:06 >

• GNCEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenalarda7

Merhabalar bir süredir bu resimlerde görmus olduklarınız vucudumda ne yapmam gerekir yas 17-18

bunlardan kurtulmak istiyorum doktara gitmeyi sevmiyorum fobi gibi bişi var daha dogrusu hastaneyi sevmiorum gelsin evde yapsın istediğini ama hastaneye gitme fobim var sebebini bilmiyorum ama hastanenin kokusuda cok hosuma gidior :D:D:D
     Vucuttaki sivilce

Vucuttaki sivilce

Vucuttaki sivilce

Nivea Baby Pişik Önleyici krem içindeki çinko oksit sayesinde sivilceleri tedavi edebiliyor,akşam yatmadan önce ince bir tabaka halinde sürmenizi tavsiye ederim.

Vucuttaki sivilce

Sabah duş alıp,akşam sürdüğünüz kremden arındıktan sonra,bunu sürmenizi ve cildinizin kurumasını engellemenizi tavsiye ederim. Bu şekilde düzenli olarak uygularsanız 2 hafta içinde büyük oranda iyileşme görürsünüz tabi sivilceleriniz hormonlardan ya da yemeklerden kaynaklı değilse.

Vucuttaki sivilce

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

Orijinalden alıntı: Fenalarda7

Merhabalar bir süredir bu resimlerde görmus olduklarınız vucudumda ne yapmam gerekir yas 17-18

Vucuttaki sivilce

Vucuttaki sivilce

Vucuttaki sivilce

Nivea Baby Pişik Önleyici krem içindeki çinko oksit sayesinde sivilceleri tedavi edebiliyor,akşam yatmadan önce ince bir tabaka halinde sürmenizi tavsiye ederim.

Vucuttaki sivilce

Sabah duş alıp,akşam sürdüğünüz kremden arındıktan sonra,bunu sürmenizi ve cildinizin kurumasını engellemenizi tavsiye ederim. Bu şekilde düzenli olarak uygularsanız 2 hafta içinde büyük oranda iyileşme görürsünüz tabi sivilceleriniz hormonlardan ya da yemeklerden kaynaklı değilse.

Vucuttaki sivilce

peki sivilcelerin durumu nasıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    Karacigerim yağlanmış
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.