Şimdi Ara

Vücutta dolaşan rahatsız edici enerji?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendimi bildim bileli kafamın etrafında dolaşan yoğun ve sıcak hissettiren bir enerji dalgası var Biyoenerjiyle ilgiliymiş. Bir kaç haftadır bunu kontrol etmeyi istediğim şekilde yönetmeyi denedim. Çok değişik duygular yaşadım. Antidepresanların benden aldığı şaşırma ve mutlu olma hisleri geri geldi gibi. Meditasyon gibi şeylere çok inanmam ama sanırım bu satranç oynamaya başladıktan sonra gelişti. Daha önce var olduğunu bilmediğim insani duygularım ortaya çıktı ve bunlara karşı kendimi sorguladım. Verdiğim her cevap bana yeni bir kapı açtı.

Şimdi namaz kıl diyecekler olacak. Namaz çok yararlı bir şey ancak kendimi bu şekilde daha iyi hissediyorum. Yıllardır alay ettiğimiz guru ve tibetli rahiplerin yaptığı şeyle namazı aynı görüyorum. Onlar evren, enerji ya da başka isimlerle adlandırıyorlar ancak hepsinin ulaştığı şey aynı. Allah.

Kimi Allahı/yaratıcıyı bir taşta, kimi bir damla su da kimiyse karanlıkta görür.

Çoğu kişi saçmalık gibi düşünecek ama ben bu enerjiyi yıllardır taşıyorum. Herkeste varmış. Bunu doğru kullanmak kişisel gelişim açısından önemli.

Bildiğiniz yöntemler varsa lütfen söyleyin.

Trolleyecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.

• Hocam bende de vardı çok memnundum. Üstüne çok gidince herşey parlamaya başlıyordu, başım dönüyordu ve o güzelliği gidiyordu.
    Rahatsız edici bir şeye dönüşmeye başladı, kafamı düsünmeye zorlayan saçma sapan enerji var, alakalı mıdır bilmiyorum

Sizdeki nasıl bişey ayrıntılı açıklar mısınız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HayatDevamEdiyor kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede durum ayni. Cok fazla odaklaninca hos olmuyor. O yuzden o duruma gecince kafami dagitiyorum. Ama kendimi o durumdayken farkli hissediyorum. Sanki aydinlanmis gibi

Simdi bendekini satranc oynayinca kontrol edebilmeye basladim. Kafamda boyle sicak yogun ve rahatsiz edici bir etki yaratiyordu. Karanlikta gibiydim. Onu asinca duzelmeye basladim ama herseyin fazlasi zarar. Cok fazla o ruh hali icinde kalinca bas agrisi basladi bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadınİstiyorum -- 15 Ekim 2016; 11:09:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telekinezi ve biyokinezi yapmayi denedin mi? ben denedim ikisinde de basarili oldum bu enerjiyle

• Bende ellerimde hissediyorum yoğun bir enerji bir işe yaramıyo ama sol elimde çok fazla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

telekinezi ve biyokinezi yapmayi denedin mi? ben denedim ikisinde de basarili oldum bu enerjiyle

Hocam biraz açar mısınız? Nasıl bir şey söyledikleriniz? Nasıl yapılıyor? Ben son bir kaç gündür bu enerjiyi yok etmek denemez ama durgunlaştırdım sanırım. Kafamda filan dolaşmıyor artık. Daha sakinim. Daha mantıklı düşünebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadınİstiyorum

quote:

telekinezi ve biyokinezi yapmayi denedin mi? ben denedim ikisinde de basarili oldum bu enerjiyle

Hocam biraz açar mısınız? Nasıl bir şey söyledikleriniz? Nasıl yapılıyor? Ben son bir kaç gündür bu enerjiyi yok etmek denemez ama durgunlaştırdım sanırım. Kafamda filan dolaşmıyor artık. Daha sakinim. Daha mantıklı düşünebiliyorum.

telekinezi de psi wheel diye bir sey var. en basit onu koyup tamamen ruzgarsiz ortamda dokunmadan, ellerini etrafina koyup dusunce gucuyle cevirmeye calisiyorsunuz. Bilmeyen biri icin imkansiz gibi gelse de bu normal bir sey. Ben bu dedigimde basarili oldum, en son kasik bukmeyi denemistim, hic baski uygulamadan biraz olsun bukebilmistim. yani denemeden once 2 kasigi ust uste koymustum, birbirine tam oturuyorlardi. sonra birini alip 10 15 dakika boyumca dusunce gucuyle enerjiyle bukmeye calismistim. tam etki etmedi diye umidi keserken iki kasigi tekrar ust uste koydugumda hafif yamuldugunu fark ettim.

biyokinezi zaten en kolay ve en ise yarar bi kinezi turudur. anlatirim ama cok uzun surer bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kadınİstiyorum

quote:

telekinezi de psi wheel diye bir sey var. en basit onu koyup tamamen ruzgarsiz ortamda dokunmadan, ellerini etrafina koyup dusunce gucuyle cevirmeye calisiyorsunuz. Bilmeyen biri icin imkansiz gibi gelse de bu normal bir sey. Ben bu dedigimde basarili oldum, en son kasik bukmeyi denemistim, hic baski uygulamadan biraz olsun bukebilmistim. yani denemeden once 2 kasigi ust uste koymustum, birbirine tam oturuyorlardi. sonra birini alip 10 15 dakika boyumca dusunce gucuyle enerjiyle bukmeye calismistim. tam etki etmedi diye umidi keserken iki kasigi tekrar ust uste koydugumda hafif yamuldugunu fark ettim.

biyokinezi zaten en kolay ve en ise yarar bi kinezi turudur. anlatirim ama cok uzun surer bu

Hocam bununla ilgili link filan varsa atabilir misiniz? Bu enerjinin gücünün farkındayım. Bazı açıklayamadığım olaylarda yaşıyorum. Ama bir süredir bu enerjiyi durgunlaştırmaya çalıştım ve durdu. Şu an da pek bir şey hissetmiyorum. Ama bu enerji vücudumda dolaştığı zamanlarda psikolojik sorunlarım, takıntılarım artıyor. Tekrardan geri gelirse söylediğiniz şeylere odaklayacağım.

• Kadınİstiyorum kullanıcısına yanıt
    telekinezi ve biyokinezi diye aratirsaniz baya iyi anlatan aciklayan kaynaklar bulabilirsiniz. Ilk biyokineziyi arayin bence. ben bir sitede biyokineziyi uzunca anlatip nasil yapilacagini aciklamistim ama pm den link verebilirim bulursam. siz arastirin dedigimi gene

• quote:

telekinezi ve biyokinezi diye aratirsaniz baya iyi anlatan aciklayan kaynaklar bulabilirsiniz. Ilk biyokineziyi arayin bence. ben bir sitede biyokineziyi uzunca anlatip nasil yapilacagini aciklamistim ama pm den link verebilirim bulursam. siz arastirin dedigimi gene

Saolun hocam. Araştırıyorum başarabilirsem editlerim :)
  • Konudaki mesajları baştan aşağı okudum.
    Eğer konu troll konusu ve mesajlar troll mesajları değil ise,
    Konu sahibi arkadaşa enerji değil homonal bozukluk yada psikyatrik bir etkiden dolayı doktora gitmesini öneririm.

Diğer arkadaşa ise çok fazla x-files yada saadettin teksoy izlediğini ve bunları unutması gerektiğini tavsiye ederim.

Böyle bir enerji yok ve yönlendirme falan holywood masalı arkadaşlar.
    Böyle bir enerjinin varlığından bahsedebilmek için tüm ışın/dalgaların bulunduğum elektromanyetik spektrumda bir yerinin olması gereklidir.
    Enerjinin var ise bir dalgaboyuna göre bu cetvelde bir yere düşecektir. Ama TV dışında bilimsel hiçbir sahada malesef keşfedilememiş bir palavraya inanıyorsunuz.

Böyle bir enerji var ve kullanılması mümkünse, kusura bakmayında bu ülkeler ve devletler kendilerini korumak için nükleer ve askeri endüstriye boşa yatırım yapıyor :)
    Mesela sizin gibi 100 kişi ile bir yeri uzaktan manipüle edebilmek mümkün olurdu :)

Zamanında bende çok starwars izledim ama asla JEDI güçlerimi kullanamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 16 Ekim 2016; 3:28:11 >

• @ihtiyarjedi gül gül öldüm
    Ama böyle bir enerji var. Herşey enerjiden var olduysa enerjiyi yönetebilmek neden mümkün olmasın ?
    Ama çok fazla gelişmiş değil, ömrünü bu enerji ile dövüşmeye ayıran bir adam genç boksörden raad dayak yiyordu

Sanırım bizimki de bikraz hormonal bozukluk.
    Bu kafamızdaki şey bence herkeste var ama bizdeki biraz fazla, enerjiyle alakalı olduğunu düsünmüyorum. Psikolojik
    Belki psikolojimizin sabvunma mekanizması gibi bişey de o sayede durduk yere iyi hissediyoruz
    İltihap gibi..

http://web.randi.org/the-million-dollar-challenge.html
    https://en.wikipedia.org/wiki/One_Million_Dollar_Paranormal_Challenge

James Randi bu dediklerinizi ispat edene 1 milyon dolar para ödülü bahşediyor, tabi yıllardır hiç kimse bunun ispatını yapamadığı için ödül devam ediyor.
    Böyle bir enerji var demekle olmuyor. Bu tür iddiaları olanlar için er meydanı açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: realistik yönetmen

http://web.randi.org/the-million-dollar-challenge.html
    https://en.wikipedia.org/wiki/One_Million_Dollar_Paranormal_Challenge

James Randi bu dediklerinizi ispat edene 1 milyon dolar para ödülü bahşediyor, tabi yıllardır hiç kimse bunun ispatını yapamadığı için ödül devam ediyor.
    Böyle bir enerji var demekle olmuyor. Bu tür iddiaları olanlar için er meydanı açık.

Ödül devam mı ediyor ?
    Öğrencilik hayatım için artar bile..
    Şu ygs lys bitsin geliyorum james, parayı hazırla

Üçün birini hazırlayacak bana kalırsa :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.