Şimdi Ara

Vücutçulara bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben body'e gidiyrum 3 aydır. Vucudum yerine oturuyor yavaş yavaş ama bacak gelişimim istediğim gibi olmuyor. Yani kas olarak kilo alıyorum. Ben hem yüzüm gözüm dolsun hem vucudum yerine otursun istiyorum. Bu nedenle Amino asit almayı düşünüyorum. Amino asit istediğimi yapabilirmi ? yoksa protein tozu mu almalıyım? Hangi marka önerirsiniz ? Yemek ye demeyin en az 2 tabak makarna yiyorum her akşam ki onu da istemiyorum sonra alt karın kasımda yağ oluyor. Birde ALt karın kasını en iyi şekilde çalıştırabileceğim bir hareket kombinasyonu söylermisiniz ? Alt karın kasına özel olsun. Çünkü Crunchlar iyi oldu alt kısım iyi olmadı :( Yardımlarınızı bekliyorum. Fotoğraf derseniz pazar gecesi ekliyebilirim :) Bu arada Atletik bir yapım var.

• en önemlisi besin yeterince protein içerikli yemek yersen aminoasite bile gerek kalmaz...

ama alırsan vücudun daha cabuk gelişir tavsiyen az kullan ve 1ay kullanınca 1 ay ara ver çünkü yan etkileri var diyorlar.
  • ikisinide almana gerek yok

amino asitin yan etkisi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 6 Temmuz 2007; 23:22:39 >
  • Valla atletik yapın varsa bence hap ve toz işine hiç girme bende uğraşıyorum spor ile asla hap vs. almam vücütun doğal hali kadar güzel ve estetik duran birşey yok. Bu görüş meselesi herkese saygım var ama böle aşırı şişik vücut yerine doğal kaslı vücudu tercih ederim. Acaip güzel duruo bence...
  • GNC nin kas yapmak için özel vitaminleri var ama body building ciler için bi kaç aylık için alınmaz yani profesyoneller için
  • bisiklet sür hayvanlar gibi

benim Göbek Sarkmış gibi duruyor ama Bacaklar Hala Kaslı Bi yokuştan aşağı in

1. vitese tak ıkına ıkına cık o yokuşu zamanla vitesi arttır..

2.
    3.
    4.
    5.
    6. Da cıkamazsın
  • ya vücut olarak desteğe ihtiyacım yok bi çok arkadaşım hoş durduğunu söylüyor ama bacak ( Calf ) + yüz'üm + kalça dolgun değil . o yüzden istiyordum. bakalım squat ta 60 kg bastım. bakalım 1 ay daha yemeğe devam ederim eğer yine yüzüm dolgunlaşmazsa bi kere denerim . Baktım şişiyorum o zman kullanmayı bırakrım. Hafta sonu eklerim resimleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLGİNÇ BİR ZEKA SORUSU!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En kestirme çözüm tuzlu yemen. Tuz su tutacağı için dokuların su bağlar ve şişersin.
  • Çıksın çıksın 6 da çıkabilirse. Evde Denemek Sakıncalıdır. !!

quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

bisiklet sür hayvanlar gibi

2.
    3.
    4.
    5.
    6. Da cıkamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: canerpro

Çıksın çıksın 6 da çıkabilirse. Evde Denemek Sakıncalıdır. !!

quote:

2.
    3.
    4.
    5.
    6. Da cıkamazsın

6. viteste varyanttan çıktım..

• quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

quote:

2.
    3.
    4.
    5.
    6. Da cıkamazsın

yokuşa göre değişir

gel yenimahallede cıkk

ben 4. vitesten yukarıda cıkamıyom öyle ıkınıyomki

Geri geri gittiğimi hatiralrim dengem bozulmadan

• Vücut geliştirmeyle ugraşan arkadaşımın yazdıklarını aynen yapıştırıyorum ;

vucudunda belli bir dili ve çalışma prensibleri vardır. sen kafana göre "ya benim G.... çok büyük kollarım zayıf" deyip sürekli kalça çalışarak o bölgeyi eritemezsin. yani vucut lokal olarak değil belli bir korelasyonla orantılı olarak vucuttaki yağ birikintilerini atar.

sorduğun sorunun net cevabı çok uzun. çünkü body building sporu çok kapsamlı bir spordur. yani sana buradan anlatacağım üç beş bilgi yarım bilgi sayılacağından az bilginle vucudunu daha da kötü bir şekle sokabilirsin. ancak özetlemek gerekirse genel hatlarıyla şu tavsiyelerde bulunabilirim ;

- vücudunun kalın olan ( yağ birikimleri fazla olan ) bölümlerini çok tekrar, ince olan kısımlarınıda az tekrar yapmak kaydıyla çalıştır. örneğin bisepslerin zayıfsa 8 tekrar yap ama yavaş yavaş kaslara yedirerek yap. keza trisepslerin çok kalın ve yağlıysa 35-40 tekrar hızlı hızlı yap. bu şekilde vucudu kandırarak 1-2 sene gibi bir sürede ( tabi burada bazal metabolizma hızında önemli ) istediğin vucuda sahip olabilirsin.

son olarak protein tozu olarak "weider" tavsiye ederim

• Öncelikle alt karın kasları,kalça kasları ve omuz boyun arası kaslar vücudun en zor şekillenen kaslarıdır.Dolayısıyla şekil alması yıllar sürebilir.Alt karın kasları için temel birkaç hareket vardır.Bunlar;

1-Zemine paralel olarak yatılır.Sadece ayaklar bisiklet pedalı çevirir gibi 5'er dakikalık periyodlarla günde 25-30 adet yapılması
    2-45 derelik Eğimli bir yüzey üzerine başaşağı yatıtır.Bilinen mekik hareketi 60-80 adet arası günde 10 kez tekrarlanır
    3-Bir duvara sırtımızı dönerek ellerimizi yukarıya doğru kaldırırız.Daha sonra ellerimizi duvara doğru yani geriye doğru sırtımızı bükebildiğimiz kadar bükerek ellerimiz ile duvar arasında temas sağlarız.Bu pozisyonda ayaklar mutlaka sabit kalmaldır.20 adetlik periyodlarla günde 20 defa yapılmalıdır.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

quote:

2.
    3.
    4.
    5.
    6. Da cıkamazsın

yokuşa göre değişir

gel yenimahallede cıkk

ben 4. vitesten yukarıda cıkamıyom öyle ıkınıyomki

Geri geri gittiğimi hatiralrim dengem bozulmadan

müthişsin kardeş

•  Vücutçulara bir soru

Vücutçulara bir soru

sonunda ekledim resmi. sizce destekleyici birşeyler almalımıyım ?
  • hocam daha ne istiyosun sen?
    arnold falan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: --duhan--

hocam daha ne istiyosun sen?
    arnold falan mı?

Bacak istiyorum ben yaa. Göğüslerim bile baldırlarımdan daha büyük. başladığımdan beri 1 cm bile gelişmedi.

• Henüz ne çatın oluşmuş ne de yeteri kadar hacim yapmışsın kullanman gereksiz. zaten seninde dediğin gibi bunlar "destek ürünü " 1 yıl sürekli kullansan bile sana bu 1 yıl için aldıracağı kilo 8 kg ı geçmez. ektmorf olduğun için 8 i bile göremeyebilirsin. tavuğunu yumurtanı ye yeter
  • Yasin ideal bir vücuda sahipsin. Daha ne istiyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

Henüz ne çatın oluşmuş ne de yeteri kadar hacim yapmışsın kullanman gereksiz. zaten seninde dediğin gibi bunlar "destek ürünü " 1 yıl sürekli kullansan bile sana bu 1 yıl için aldıracağı kilo 8 kg ı geçmez. ektmorf olduğun için 8 i bile göremeyebilirsin. tavuğunu yumurtanı ye yeter

3 aydır yapıyorum zaten abi yaa :) bacaklarımın gelişmesi için tavuk la yumurtadan başka bişey yapamam yani :( ayrıca hacimlenmekte pek istemiyorum gibi az daha hacim + az bişey de yağlanırsa güzel olur .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.