Şimdi Ara

Vücut yapıma göre dövüş sporu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyum 1.94 ve yaklaşık 90 kiloyum yaş 17 şimdiye kadar pek kavga tecrübem olmadı.Daha doğrusu boyu yapıyı gören bulaşmadı :) Malum yakındada üniversiteye gidicem şimdi oralarda ne olacağı belli olmaz hem kendimi koruyabileceğim hemde spor olarak yapabileceğim birşey arıyorum önerilere açığım.

• Kardeş sen direk kamyon çek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy en az 190 - 195 ve 120-130 kilo dev güreşçi cüssesi bulunan 16-17 yaşlarındaki komşu çocuğunu bir ara kendi cüssesine göre bayağı küçük olan 1 çocuğun kıstırıp dövdüğünü gördükten bu yana kavgadaki en önemli unsurun cüsse olmadığını anladım Yüreği olanın 5-6 kişinin arasına girip hepsini devirdiğini gördüğümde oldu.

Ama kavga için spor filan demen çok yanlış ve kusura bakmada ergence. 2-3 yıla kadar zamanında yaptıklarından dolayı utanç duyacaksın. Lan ben nasıl böyle düşünüyordum gibi

Ama hayatın neler getireceği kestirilemez.Bu yüzden en azından ve en rahatı hantallaşmaya müsait olan vücudunu hantallaştırmamaya yönelik sporlar yapabilir ve ayrıca kilonuda koruyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 22 Kasım 2013; 1:16:15 >

• Tarla sür

• ben 1.89 boyundayım 80 kiloyum benim içim çok büyük bir sıkıntı otobüsde kafam her tarafa çarpıyor boyuma uygun kız zor bulunuyor :D sen ne haldesin bilmem birde boyun posun kavgayla ilişkisi yoktur iş bilekte yürekte biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetztt -- 22 Kasım 2013; 2:27:01 >
  • İşte bende tam bu yüzden bu tarz bir spora gitmek istiyorum olay tamamen teknik ve yürekte ve yukardada belirttiğim gibi bende teknik hiç yok yürek ise var ancak öyle 5-10 kişiye tek girecek kadar değil :D Bende teknik işini dersler alarak edinmeye çalışıcam o yüzden hangi spora yönelmeliyim?
  • vücut yapın itibariyle dayanıklıkık sorunu çekmezsin ama karşındaki kişi teknik bilen biriyse denge duruş ve merkezine dikkat etmen gerekir yere düşürürse kolay toparlanamazsın ve bacaklarını fazla koruyamazsın kickbox öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

vücut yapın itibariyle dayanıklıkık sorunu çekmezsin ama karşındaki kişi teknik bilen biriyse denge duruş ve merkezine dikkat etmen gerekir yere düşürürse kolay toparlanamazsın ve bacaklarını fazla koruyamazsın kickbox öneririm

Benimde aklımda o var bacaklarım boyuma oranla daha uzun tam bilmiyorum ama büyük ihtimal avantajlardan biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabızİmam

İşte bende tam bu yüzden bu tarz bir spora gitmek istiyorum olay tamamen teknik ve yürekte ve yukardada belirttiğim gibi bende teknik hiç yok yürek ise var ancak öyle 5-10 kişiye tek girecek kadar değil :D Bende teknik işini dersler alarak edinmeye çalışıcam o yüzden hangi spora yönelmeliyim?

nedendir ki böyle kavgaya merakın,insanın kendini ezdirmemesi çok önemlidir hayatta ama çok kavgacı biri isen nasıl çevrenle samimi olabileceksin ? kavga iyi birşey değildir ama bazılarıda illa gel beni kaşı derler kavgada teknik uydurmak zordur en az 3 5yıl tecrübe edinmen lazım kavga esnasında vücuda korku sarılır ve adrenalin hormonu salgılanır işte orada elin ayağın karışır ama vücuduna gelen yumruğun acısını hissetmezsin veya oesnada bıçak darbesi alsan bile hissetmezsin

bence ilk yumruğu tekniğe bağla ilk atılan yumruk çok önemlidir zayıf noktalara vurarsan rakipi sarsabilirsin,kickbox sana uyan bir spor diğerleri zordur birde uzun işler

sen ilgilenmedikçe gurur yapmadıkça kimse sana bulaşmaz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetztt -- 22 Kasım 2013; 2:46:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

vücut yapın itibariyle dayanıklıkık sorunu çekmezsin ama karşındaki kişi teknik bilen biriyse denge duruş ve merkezine dikkat etmen gerekir yere düşürürse kolay toparlanamazsın ve bacaklarını fazla koruyamazsın kickbox öneririm

Benimde aklımda o var bacaklarım boyuma oranla daha uzun tam bilmiyorum ama büyük ihtimal avantajlardan biridir.

işini bilen kişi kendinden uzunların bacak bölgesini hedef alır zaten ama kickbox yaparsan bacak kasların güçlenir hatta ileri seviye combat qiler 2 yıl bacaklarına baseball sopasıyla vurup orayı hissizleştirirler beyin artık acı sinyali gönderemez hale gelene kadar ama bir tekmeyle adamın kafatasını kırabilen tipler

• Ne olacak üniversitede ? Bu yaşına kadar kavga etmediysen, daha da etmesin. Kendini korumak için dövüş sporu arama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear23

quote:

İşte bende tam bu yüzden bu tarz bir spora gitmek istiyorum olay tamamen teknik ve yürekte ve yukardada belirttiğim gibi bende teknik hiç yok yürek ise var ancak öyle 5-10 kişiye tek girecek kadar değil :D Bende teknik işini dersler alarak edinmeye çalışıcam o yüzden hangi spora yönelmeliyim?

nedendir ki böyle kavgaya merakın,insanın kendini ezdirmemesi çok önemlidir hayatta ama çok kavgacı biri isen nasıl çevrenle samimi olabileceksin ? kavga iyi birşey değildir ama bazılarıda illa gel beni kaşı derler kavgada teknik uydurmak zordur en az 3 5yıl tecrübe edinmen lazım kavga esnasında vücuda korku sarılır ve adrenalin hormonu salgılanır işte orada elin ayağın karışır ama vücuduna gelen yumruğun acısını hissetmezsin veya oesnada bıçak darbesi alsan bile hissetmezsin

bence ilk yumruğu tekniğe bağla ilk atılan yumruk çok önemlidir zayıf noktalara vurarsan rakipi sarsabilirsin

sen ilgilenmedikçe gurur yapmadıkça kimse sana bulaşmaz

Şöyle söyliyim şuan lise 4 öğrencisiyim hayatımda sadece 3 kavgaya girdim ve hepsindede kendimi son noktaya kadar tuttum ama bazı zamanlarda tek çözüm kavga oluyor.Asla vücudumla övünen biri değilim hatta keşke olmasaydı dediğim zamanlar çok fazla.Ancak az önce bahsettiğim zor zamanlarda elim boş kalmasın istiyorum.Gücüm var bunu farkındayım gerçekten çok sinirlendiğim zaman tek tokatla adam devirdiğimi biliyorum ve böyle bir spora gitmemin sebeplerimden biride kendimi bir bakıma dizginlemek çünkü çok zor sinirlenirim ancak sinirlendiğimde okuldaki hocaların üstüne yürümüşlüğüm vardır bu tarz bi sporun bana iyi geleceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Ne olacak üniversitede ? Bu yaşına kadar kavga etmediysen, daha da etmesin. Kendini korumak için dövüş sporu arama.

Usta bi kaç kişi yoldan geçerken kız arkadaşıma ya da yanımdakine laf eder vs benim sinirler atar gene gider girerim 3-4 kişiye tabi bende ne tecrübe var ne teknik adamlar 2 tane sağlam vurursa inerim işte öyle bi durumda hepsini indirip yola devam etmekte var mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.