Şimdi Ara

Amatör dövüş antrenmanı videom nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, 80 kg standart olan boks torbası çalışma videom hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen amatörlüğümü halen üzerimden atamadım ve 20 - 30 kg daha verebilirsem bir dövüş sanatına başlamayı düşünüyorum.

Edit: Mümkünse sonuna kadar izleyin, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audiophility -- 12 Şubat 2017; 20:55:24 >

• Evet, bir adet up. Yorumları merak ediyorum. Kuvvetim iyi ama kendimi nasıl geliştirebilirim? Her gün 20 dakika çalışıyorum bu kum torbası üzerinde. 30 dakika yürüyüş, 25 - 30 dakika bisiklet, dumbbell fly da dahil olmak üzere ağırlık antrenmaları vesaire. Kilo vermek için elimden geleni yapıyorum yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayra gelmiş hoş gelmişşş
  • https://m.youtube.com/user/myboxingcoach

Bu abinin videolarını izle ve tekniğini geliştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

https://m.youtube.com/user/myboxingcoach

Bu abinin videolarını izle ve tekniğini geliştir.

Bunu buldum hocam bir de, teknikleri neredeyse mükemmel. Gerçekten sınıra yaklaşmışlar.

• Audiophility A kullanıcısına yanıt
    Bunları bilmiyorum da AD Kickboxing diye bi kanal var hocam ona da bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Bunları bilmiyorum da AD Kickboxing diye bi kanal var hocam ona da bak

Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim. Elimden geleni yapıyorum bu arada. Önce kilo, sonra teknik. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bamya gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar, faydalı yorum bekliyorum. Embesil yorumlarınızı kendinize saklayın.

• ayaklarını kullan

yumrukların dengesiz

ama güçlü vuruyorsun gibi geldi entresan bi şekilde

• birader elini mi kıracaksın yahu. öyle yumruk mu atılır bir bandaj ve boks eldiveni alman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

ayaklarını kullan

yumrukların dengesiz

ama güçlü vuruyorsun gibi geldi entresan bi şekilde

Çok teşekkür ederim, işte faydalı bir yorum. Teknik öğrenmeye çalışıyorum hocam da, eğitmen olmadan çok zor. Kilo versem başlayacağım, şimdilik bu kiloyla zor. Vücudum esnek aslında ama kilodan dolayı fazla verim alamıyorum. Bakalım, hızla kilo veriyorum. Tartının gösterdiği kadarıyla 1 kg daha vermişim. :)

5 ayda 100 kg olmam lazım. Ondan sonra babaannem 10000 TL verecek. Sözü var. Her ay 6 kg kadar. Elimden geleni yapacağım. Nihai hedef ise 90 kg.

• muay thai yapan biri olarak; tahmin edersin ki vurus teknikleri dogru degil.Fakat daha onemlisi ciplak elle torba calismak saglikli degil.Sakatlanirsiniz.Vuruş tekniklerini biraz inceleyebilirsiniz netten.tekmeyide topu diker gibi degilde daha yan bi aciyla kaval kemigiyle vurun ayak bileginiz sakatlancak hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

muay thai yapan biri olarak; tahmin edersin ki vurus teknikleri dogru degil.Fakat daha onemlisi ciplak elle torba calismak saglikli degil.Sakatlanirsiniz.Vuruş tekniklerini biraz inceleyebilirsiniz netten.tekmeyide topu diker gibi degilde daha yan bi aciyla kaval kemigiyle vurun ayak bileginiz sakatlancak hocam.

Teşekkür ederim, bir faydalı yorum daha. Tekmeyi aslında öyle atmaya çalışıyorum ama biraz zorlanıyorum bu konuda. Kilo vermek için hiç bu kadar istekli olmamıştım ve bu sefer geri verebilirsem geri almayacağımı düşünüyorum.

• Bench press kaç basıyosun kayra
  • Çıplak elle vurmayı bırak bi bandaj al bi eldiven al.Doğru vuruş tekniklerini incele öyle bam bam bam diye bi vurma stili yok hocam.O şekilde vuruşlar sizin daha çok yorulmanızı sağlıyor.
  • Aslında boks salonuna falan yazılsan .Daha hızlı kilo verip diğer yandan teknik de öğrenirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Bench press kaç basıyosun kayra

Bench zayıf hocam, 115 kg 3-4 tekrar. Deadlift kat kat iyi. Bench'te bir aralar 80 kg ile 10 tekrar çıkarıyordum, ondan sonra biraz daha geliştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audiophility -- 12 Şubat 2017; 22:8:42 >
  • Audiophility A kullanıcısına yanıt
    ayrica kilo vermeyi beklemenize gerek yok.Suandada baslayabilirsiniz bir dovus sanatina.Cok kalori yaktirir. Prof bir salona gitmelisiniz ama.Sizinle daha ozel ilgilenmesi gerek,kondisyonunuza uygun calistirmasi gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Çıplak elle vurmayı bırak bi bandaj al bi eldiven al.Doğru vuruş tekniklerini incele öyle bam bam bam diye bi vurma stili yok hocam.O şekilde vuruşlar sizin daha çok yorulmanızı sağlıyor.

Evet hocam, günün sonunda pert oluyorum zaten. Şimdilik eldiven almayabilirim ya da belki alırım, bilemiyorum ama gerekirse daha az sertlikte çalışırım. Çok teşekkür ederim, bir faydalı yorum daha.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.