Şimdi Ara

Vücut Yağ Oranı Nasıl Ölçülür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
12.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler vücut yağ oranımı merak ediyorumda nasıl ölçülür yada ölçtürülür ?

• ben diyetisyene gittigim zaman olcmustu ozel bir tartida olcmustu

bi hastaneye git olctur

benim kilom 140 di
    40 kilo yag 100 kg kas ve kemik agirligi cikmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında bir body salonu varsa git oraya. Onların tartıları yağ oranını ölçüyor. Git abi böyle böyle lazım de 5 dakika bile sürmüyor. Gerekirse atarsın 1-2 lira.

Yalnız gitmeden ayakları kontrol et, çıplak ayakla çıkıyosun tartıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Yakında bir body salonu varsa git oraya. Onların tartıları yağ oranını ölçüyor. Git abi böyle böyle lazım de 5 dakika bile sürmüyor. Gerekirse atarsın 1-2 lira.

Zaten gidiyorum spora orada normal tartı var sadece.Vücudumda ki çogu kas şekil aldı ancak şu karın kaslarım hiç gözükmüyor ki en çok çalışıtıgım yer orası Kilodan diyicem boy 1.80 kilo 60.en iyisi herhalde bi diyetisyene gitmek.Peki saglık ocaklarında ölçülüyormu bilen varmı ? Şimdi hastaneye kadar gitmeyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

ben diyetisyene gittigim zaman olcmustu ozel bir tartida olcmustu

bi hastaneye git olctur

benim kilom 140 di

Ölçtürürken organları bir köşeye bırakıyoruz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

quote:

Yakında bir body salonu varsa git oraya. Onların tartıları yağ oranını ölçüyor. Git abi böyle böyle lazım de 5 dakika bile sürmüyor. Gerekirse atarsın 1-2 lira.

Zaten gidiyorum spora orada normal tartı var sadece.Vücudumda ki çogu kas şekil aldı ancak şu karın kaslarım hiç gözükmüyor ki en çok çalışıtıgım yer orası Kilodan diyicem boy 1.80 kilo 60.en iyisi herhalde bi diyetisyene gitmek.Peki saglık ocaklarında ölçülüyormu bilen varmı ? Şimdi hastaneye kadar gitmeyeyim

Max %7-10 arası falan çıkacaksın. Benimde boy 179 kilo 56 falandı bodye başladığımda. 7.4'du yağ oranı. Sonra 59 kiloya falan çıktım 8. bilmem kaç olmuş. Sende o civarlardasındır.

Ayrıca bodyi bıraktıktan sonra acayip kilo artışı oldu bende. Niye bilmiyorum belki yaşın ilerlemesindendir. Hep 55 kilo olan ben bayramın 1. günü ölçtüm 64 kilo çıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

ben diyetisyene gittigim zaman olcmustu ozel bir tartida olcmustu

bi hastaneye git olctur

benim kilom 140 di

Ölçtürürken organları bir köşeye bırakıyoruz galiba

ic organlarin kilolari yag kilosuna dahilmiymis neymis
    doktor oyle bisey demisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %14 Yağ Oranı ve Karın Kası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

quote:

Max %7-10 arası falan çıkacaksın. Benimde boy 179 kilo 56 falandı bodye başladığımda. 7.4'du yağ oranı. Sonra 59 kiloya falan çıktım 8. bilmem kaç olmuş. Sende o civarlardasındır.

Ayrıca bodyi bıraktıktan sonra acayip kilo artışı oldu bende. Niye bilmiyorum belki yaşın ilerlemesindendir. Hep 55 kilo olan ben bayramın 1. günü ölçtüm 64 kilo çıktım

Bende de şu sıralar bir kilo artışı var gibi gözüküyor.Normalde oturdugumda göbek cıkmazdı şimdi 2 kat olmuş durumda Şu sıralar biraz boşladım sporu devam etsem iyi olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edriyınnn -- 23 Ağustos 2012; 5:01:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.