Şimdi Ara

Vücut sıkılaştırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kollar nasıl sıkılaşır sıktığımda yeteri kadar kas oluyor ancak serbest bıraktığımda sert durmuyor nedeni nedir

• çok fazla çalışmaman.2 yıl devamlı vücut çalışıyor olman lazım onun için.
  • Beslenmene dikkat eder ve protein ağırlıklı beslenirsen; haftada 2- 3günlük de hafif spor çalışmasıyla istediğini elde edebilirsin.
  • bende göbek bölgesini sıkılaştırmak istiyorum oturunca kat çıkıyor mekik harici hangi hareketleri önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray_Aykut

Beslenmene dikkat eder ve protein ağırlıklı beslenirsen; haftada 2- 3günlük de hafif spor çalışmasıyla istediğini elde edebilirsin.

dostum süt ve süt ürünlerinden başka önerebileceğin besinler var mı
  • Yağlı tüm süt ve süt ürünlerinden uzak durmak lağzım. Göbek ve senin istemediğin sarkmaya sebep olan yağlanmaya sebep olur. Yağsız süt, yağsız peynir vb iyi olur
    Ben kullanman gerekenden ziyade kullanmaman gerekenleri söyliyim. Cips, kola, abur cubur gibi çok şekerli ve yağlı gıdaları bırak ve tuzu azalt mümkün olduğunca. Mc, burger gibi yerlerden hergün yiyen tipler vardır ayda 1-2kere yiyorsan sorun yok Bunlar dışında evde ne yapılıyorsa yemeye devam
    Protein zengini besinlerden aklıma gelenleri sıralıyım:
    1-Yumurta
    2-Kırmızı et(az tüket)
    3-Beyaz et
    4-Badem, fındık, fıstık, ceviz(Enerji de verir)
    5-Süt
    6-Tahıllar

• quote:

Orijinalden alıntı: ZinharYasak

bende göbek bölgesini sıkılaştırmak istiyorum oturunca kat çıkıyor mekik harici hangi hareketleri önerirsiniz

Dostum bankacı falansan eğer yapılabilecek tek şey yüzmesi de olan iyi bir spor salonuna yazılmak
    Yok hareketli bir işin varsa yağlı ve tuzlu yemekleri azalt. Günlük de 20 yarım mekik çek sıkılaşacaktır kısa sürede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vücut geliştirme
    10 yıl önce açıldı
    Barfiks ile karın kası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray_Aykut

Yağlı tüm süt ve süt ürünlerinden uzak durmak lağzım. Göbek ve senin istemediğin sarkmaya sebep olan yağlanmaya sebep olur. Yağsız süt, yağsız peynir vb iyi olur
    Ben kullanman gerekenden ziyade kullanmaman gerekenleri söyliyim. Cips, kola, abur cubur gibi çok şekerli ve yağlı gıdaları bırak ve tuzu azalt mümkün olduğunca. Mc, burger gibi yerlerden hergün yiyen tipler vardır ayda 1-2kere yiyorsan sorun yok Bunlar dışında evde ne yapılıyorsa yemeye devam
    Protein zengini besinlerden aklıma gelenleri sıralıyım:
    1-Yumurta
    2-Kırmızı et(az tüket)
    3-Beyaz et
    4-Badem, fındık, fıstık, ceviz(Enerji de verir)
    5-Süt
    6-Tahıllar

Sağol dostum tuz ve aşırı kola tüketiminden başka zararlı besin kullanmıyorum tuzu bir nebze azaltırımda kolayı nasıl azaltıcam hiç bir fikrim yok

• İçerken ufak su bardağı kullan, marketten alırken 1lt lik al, şişeyi asla yanına alma bitince mutfaktan doldur bardağını. Ama en etkili yöntem canın kola isteyince bir bardak su iç canın daha az isticektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.