Beyler öncellikle kendimle dalga geçtirmek için açtırmadım ciddi cevaplar olursa sevinirim.
Öncelikle kendi halimde böyle evde vücut geliştirmek istiyorum salonlara gitmeden dumbell seti alarak evde çalışmam gerek neler önerirsiniz ayrıca kollarımda hafif kıllı çok değil ama kıllı yAni aldırmayı önerirmisiniz ne ile aldırsak lazer , epilasyon ve ayrıca boyum 1.70 kilo 55 acaip zayıf gösteriyorum yüzümde çocuk gibi sakal yok bişey yok kedi tüyü gibi bıyıklar çıkıyor o kadar onlar yakışmıyor kesiyorum gerçekten artık özgüvenim sıfırlandı vücudumu geliştirerek özgüvenimi geri kazanmak istiyorum kendimi bi takım elbise içerisinde düşünemiyorum çünkü XS bi takım bulamam
Evde çok zor olur. Önce salona git en azından 1-2 ay temel hareketleri falan öğren işi biraz kavra öyle evde başla. Yoksa öyle resimlerden falan bakarak yanlış yaparsın kaslarını zedelersin sakatlıklar vs olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
Evde çok zor olur. Önce salona git en azından 1-2 ay temel hareketleri falan öğren işi biraz kavra öyle evde başla. Yoksa öyle resimlerden falan bakarak yanlış yaparsın kaslarını zedelersin sakatlıklar vs olur.
Zamanım olsa sabah 8 akşam 10 çalışıyorum haftada 1 gün izin var ondada arkadaşlarla falan buluşuyoruz vaktim olmuyor zaten çok profesyonelce yapmak istediğim yıl gelecek sene bu yıl sadece böyle temel hareketleri falan görmek istiyorum o kadar.