Beyler, çok kilo kaybı yaşayıp kendimi toparlayamadığım için spora başlayayım dedim. Ancak 18 yaşında 1.73 boyunda 55 kilo olunca, kasa çevirecek pek bir yağ bulunmuyor. Doğal yollarla kilo almayı çok denedim ama bir türlü başarılı olamadım. Hatta daha da kilo verdiğim oldu. Ben de ilave takviyelere baktım. Wheyprotein ve Karbonhidrat tozları gördüm. Sizce benim almam gereken karbonhidrat mıdır protein midir? Hangi tozu almalıyım?
ilk önce şunu söylemek gerekiyo yağ asla kasa çevrilmez ancak sen vücut yapmaya başladığın zaman çok iyi beslenirsen o kiloları kas olarak alırsın
Alamıyorum işte kardeş, o yüzden takviyeye yönelmek durumunda kaldım zaten.
doğalyollardan protein almadan et tavuk balıkve bilumum protein yapıcı meyveler bunların yanında alırsan takviye olarak protein tozları işe yarar yoksa olan kasların da erir daha da zayıflarsan yaratık gibi birsey olursun
bu spora başlayanlar doğalyollardan besin alırlar 5 senede yapıcağın kası 6 ayda yaparsın protein tozlarıyla protein tozları tek başına amino asitler çok güçlü protein yapıcı besinlerin yanında alındığında etkili olur
ters etki yapar aynı şekilde beslenmye devam eder ve amno asit protein tozu alırsanız olan kaslarınızıda kaybedersiniz kas yapsanız bile ilerde söner daha ilerki süreçteki kalp vs hastalıkları söylememe gerek yok sanırım bir tanıdık buınların damardan olan iğnelerini kullanıyordu sonra evlendi çocuğu olmuyor dikkat etmek lazım kullanırken ...