Şimdi Ara

Vücut geliştirme ve kilo alma,Sık sorulan sorular - Cevaplar (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.662
Cevap
53
Favori
454.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kilo almak istiyorum, kendimi bildim bileli zayıfım acaba spor salonuna gidersem kilo alabilirmiyim 3-4 ayda ?
    en azından 12-13 kilo almak istiyorum
  • bende kilo almak istiyorum,kendimi bildim bileli zayıfım acaba spor salonuna gitsem kilo alabilir miyim 3-4 ayda ?
    en azında 12-13 kilo almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİNCE_1923

bende kilo almak istiyorum,kendimi bildim bileli zayıfım acaba spor salonuna gitsem kilo alabilir miyim 3-4 ayda ?

Gençler, kilo almak için doğru adresi şaşırmayın. Spor salonunu yerine kebap salonlarına, tatlı saraylarına gitmeniz gerekiyor.
  • Benim bir sorum var yardımcı olursanız memnun olurum.

Yeni başlayanların programı aralarda 1 gün dinlenme ile haftada 3 gün oluyor, dinlenme günlerinin bir taneside 2 gün oluyor.Mesela pazartesi-çarşamba-cuma'dan sonra 2 gün dinlenme oluyor.
    Sadece 1 gün dinlenme ile çalışmak, yani pazartesi-çarşamba-cuma-pazar-salı-perşembe-cumartesi-pazartesi şeklinde çalışmak overtraining'e neden olabilir mi zararı olur mu, veya faydalı mı?
  • overtraining sandığınız kadar kolay bi şey değil önce bunu söleyim haftada 3gün de bana kalırsa az tabi zaman sıkıntısı vs yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

arkadşalar mekik çekerken belimde kütleme oluyor her tekrarda. sizce neden olabilir böyle birşey. 1.80 boyunda 110 kg'ım.

benimde omuz çalışırken hani öne kaldırma var ya çıtır çıtır ediyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Orijinalden alıntı: SİNCE_1923

bende kilo almak istiyorum,kendimi bildim bileli zayıfım acaba spor salonuna gitsem kilo alabilir miyim 3-4 ayda ?

Gençler, kilo almak için doğru adresi şaşırmayın. Spor salonunu yerine kebap salonlarına, tatlı saraylarına gitmeniz gerekiyor.

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 13 Eylül 2011; 1:10:52 >
  • Öncelikle herkese kolay gelsin, bende vücut çalışıp fiziğimi düzeltmek istiyorum. İlk önce kendi vücut biçimimi anlatmakla başlıyım. 75 kiloyum 1.84 boyundayım popo bölümümde en az 2-3 cm kalınlığında yağ var aynı durum karın bölgemde de aynı, bu kış eklem bölgelerim de yağ birikti dirsek ve bacak eklemlerimde. Bunun dışında gerildiğim zaman kaburgalarım çıkıyor adeta sayılıyorlar bileklerim ve kollarım ince. Fiziğimin düzgün olduğunu söyleyenler var ama ben öyle düşünmüyorum. Eğer şu birikmiş yağları atmış olsam kesin 60 kiloya düşerim.

Neyse benim ilk önce yapmam gereken nedir. İlk önce yağlarımı mı yakmalıyım yoksa direk beslenmeye başlayıp kas gelişiminde bulunurken yaptığım sporla mı yağları yakmalıyım? Siz ne öneriyorsunuz. Ve evde 5 kiloluk dambıl'ım var eğer gerekli ise başka aletlerde alabilirim. Sizden ricam yardımcı olmanız böyle birini bulmuşum yazmadan edemedim. Bu konuyu açtığın içinde ayrıca teşekkür ederim.

Ayrıca sigara ve alkol kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mo0rfin -- 17 Mayıs 2011; 10:37:26 >
  • Ben 19 yaşındayım ortalama 66 kilodayım. 1.85 de boyum var. Şöyle bir 75 kiloya gelsem güzel olur diye düşünüyorum. Ama olay yemek yemede değil herhalde zaten öyle de almak istemiyorum kiloları. Yanlız ben body yerine şöyle yüzmeye gitsem falan kilo almaya başlayabilirmiyim. Nasıl bir çalışma gerek bilmiyorum. Veya sadece şınav, mekik ve barfiks üçlemesiyle kilo alamak mümkün olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoll

Ben 19 yaşındayım ortalama 66 kilodayım. 1.85 de boyum var. Şöyle bir 75 kiloya gelsem güzel olur diye düşünüyorum. Ama olay yemek yemede değil herhalde zaten öyle de almak istemiyorum kiloları. Yanlız ben body yerine şöyle yüzmeye gitsem falan kilo almaya başlayabilirmiyim. Nasıl bir çalışma gerek bilmiyorum. Veya sadece şınav, mekik ve barfiks üçlemesiyle kilo alamak mümkün olabilir mi?

Ben de yeni başladım , kilo almak için kesinlikle doğru adres fakat evde şınav , mekik , barfiksle mümkün olabileceğini sanmıyorum . Bütün kas gruplarını çalıştırmak zorundasın .
    Ben de kilo almak amaçlı gidiyorum . Her gün 3 setten 10 mekik ve diğer kas gruplarını da çalıştıran hareketleri yapıyorum onlar da 3 set 10 kere . ( Diğer hareketlerin ismini bilmiyorum kusruma bakma )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoll
    Ben 19 yaşındayım ortalama 66 kilodayım. 1.85 de boyum var. Şöyle bir 75 kiloya gelsem güzel olur diye düşünüyorum. Ama olay yemek yemede değil herhalde zaten öyle de almak istemiyorum kiloları. Yanlız ben body yerine şöyle yüzmeye gitsem falan kilo almaya başlayabilirmiyim. Nasıl bir çalışma gerek bilmiyorum. Veya sadece şınav, mekik ve barfiks üçlemesiyle kilo alamak mümkün olabilir mi?

Kilo almak istiyorsan bacaktaki kaslarıda çalıştır.
  • Kilo verme ile ilgili ufak bir soru soracagım yaklaşık 45 gündür kendı başıma diyet yapmaya çalışıyorum 85 kilodan 79 kiloya kadar düştüm ancak sadece diyet okul yuzunden spor yapmaya fırsatım olmuyor gunde 2 öğüne düşürdüm yediğim yemeği ve geceleri aç kalmamak icin az bir miktar meyve vb şeyler atıştırıyorum etrafımdakıler durmadan hızlı verılen kılolar hızlı alınır dıyorlar sızce hata mı edıyorum gunluk yıyecegımı 2 ana ogune dusurmekle veya hızlı mı kilo verıyorum açıkcası verdıgım kıloları hızlı alma tehlıkesi ürküttü beni
  • weider giant mega mass 4000 weight gainer (kilo aldırıcı) aldım, bu zerzevatın günlük kullanım ya da spor öncesi/sonrası ideal kullanım ölçekleri nedir arkadaşlar, bi yardımcı olun ltfen.
  • Hocam, çok teşekkür ederim, programınızı uygulamaya başladım fakat yumurta sayısı fazla geldi ben 3 tane yiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hornsus44

weider giant mega mass 4000 weight gainer (kilo aldırıcı) aldım, bu zerzevatın günlük kullanım ya da spor öncesi/sonrası ideal kullanım ölçekleri nedir arkadaşlar, bi yardımcı olun ltfen.

390 lira mı verdin?
  • Ben bir de protein tozları ile ilgili bilgi almak istiyorum. Tozlar bana ücretsiz geliyor. Bana çok daha hızlı bir şekilde toparyacağımı söylediler fakat sağlık açısından sorun olu mu? Çokta net bir cevap veren olmuyor. Hergün 6 yumurta yemekte hem sıkar hem de pahalıya gelir gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

weider giant mega mass 4000 weight gainer (kilo aldırıcı) aldım, bu zerzevatın günlük kullanım ya da spor öncesi/sonrası ideal kullanım ölçekleri nedir arkadaşlar, bi yardımcı olun ltfen.

390 lira mı verdin?

yok ebayden aldım toplamda shipping filan dahil 120tl ye geldi.
  • quote:

quote:

quote:

390 lira mı verdin?

gümrükde bi sorun olmadı yani ?
  • quote:

quote:

quote:

390 lira mı verdin?

2 kiloluk'tan aldın o zaman?
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.