Şimdi Ara

vücut geliştirme uzmanları ..protein hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar

1-2 arkadaşım 1 kaç gündür araçtırma yapıyorlar

sanırım daha bir sonuca ulaşmadılar.

aradıkları protein tozu.

daha öncede kullandılar - halende kullanmaktalar.

bu spor ile uğraşan arkadaşların ilk tercihleri nedir.

arkadaşların kriterleri

1- helal gıda olması ( içerik olarak islami kurallara uygun olması )

2. tadımı hoş olmalı.

3. içerik zengin - kaliteli olmalı .

teşşekür ederim:

• Protein tozu üreten pek çok firma var.Kimisi kalitesi üst seviyede.Kimisi orta.Fakat kaliteli olanların hepdi yurtdışı firmalar.
    Bunların helal ürün üretip üretmediklerini nasıl öğrenecez bilemiyorum.Bunun kesin ve doğru cevabını verebilecek bir firma olacağını sanmam.Yerli firmamız var ama bu durumda kaliteli sözcüğü çıkartmamız lazım.
    İstersen ilk önce spora nezaman başladınız önce onu belirt.Zira ilk 6 ay proteğin kullanımı mantıksız.
  • Bunun cevabı yok neden dersen diyelim ben a marka toz kullanıyorum beslenmem düzgün idmanım düzgün dinlenmem düzgün gelişme sağlarsam a tozu iyi derim.Başkası kullanır gerekli proteini almaz antremanı düzgün yapmaz gelişim göstermez ona sorarsan a tozu 5 para etmezdir.Yıllardır vucutcular için bu kavga bitmez bana sorarsan büyük markaların ürünleri gayet yerinde takviyeler.Muscultech Bsn weider gaspari universal optimum gibi.Ben 1 yıldır optimum whey kullanıyorum ortalama günlük 150 gr protein alıp sıkı bir programla yaklaşık 15 kg aldım çok çelimsizdim şimdi arkadaşlarım tarafından özenilen bir vucut yaptım.Yaza kadar tam gaz devam kafam bozulursa yılbaşından sonra deca kürü yapmayı planlıyorum onu zaman göstercek.

Alışverişide netten kendi sitesinden türkiye yetkili satıcısından kartla yapıyorum şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım aynı gün kargoya veriliyor.

http://www.protein7.com/news/index3.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 14 Kasım 2011; 13:59:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VÜCUT GELİŞTİRME
    11 yıl önce açıldı
    Vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Evde vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.